Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

lA MULTI ANI, REBECA !!!
LA MULTI ANI, VLAD !!!!!

LA MULTI ANI ALINA!!!
LA MULTI ANI DOMONIC !!!
LA MULTI ANI, ANA MARIA !!!

La noi totul bine, dumineca avem proima impartaseana la o vara dea mea. sotul ca intodeauna nu are chef sa se miste din casa, deja ma enerveaza. Hai ca niu ma mai plang ca si eu o sa va enervez in curand. La noi totul este bine, Julia in sfarsit nu mai raceste din saptamana in saptamana. Face nebui ca intodeauna. Astazi i-am dat inghetata iar ea cu restuce sa dezghetat intre timp sia facut peeling . Ieri am fost la prietena mea cea mai buna aici, si am stat toata ziua, fetele nu sau inteles un timp si noi nu stiam ce sa intamplat ca dupa un timp sa ne dam seama ca erau flamande, deci foamea face rele. Ne-am intors odata cu tati, tata a mancat la restaurant deci ieri nu trebuia sa gatesc nimic. Astazi noapte am puso pe olita deci sa terzit de dimineata uscata. Imi pun ceasu sa sune. Este greu dar trebuie sa terminam cu pampersi. Cum este vremea pe la voi, ca la noi urat, ba soare, ba ploaie si nu mai mult de 20 grade . Si din pacate nu au anuntat sa se schimbe ceva.
Cam atat la noi.

Pup la toate

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cristina Bine ai revinit printre noi. Felicitari lui Andrei pentru reusite. Vrem pozeeeee! Ca nu v-am mai vazut de mult.

Alus Felicitari Juliei mai aveti putin si nu o sa mai pui ceasul sa sune. La noi vremea este calda, chiar prea calda. Cica se mai racoreste putin.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Eu numar zilele pina plecam in Romania. De azi in doua saptamini stam pe o terasa si mincam ceva bun.

Am citit un pic din urma, inca nu am ajuns la zi.

Irinusha, prin ce ai trecut saracutza de tine. Sper ca bebelina(!) e bine si tu te-ai linistit. Te pup si ai grija. Eu inca nu m-am hotarit in ce zi si la ce ora se va naste, dar cum ma hotarasc iti scriu. Cum e Crisuletz? Multa sanatate, sa ii treaca amigdalita iute-iute.

Diana, ba din contra, e mai fain sa ai baietel dupa fetitza, hihihi. Glumesc desigur. E fain oricum, nu conteaza.

Cami, felicitari pentru fetitza. O sa fiti o familie de milioane, cu baietel si fetitza.

Pietricico, bebe 3? waw, ce curajosi sunteti! Succes sa vi se implineasca dorintza.

Nico, cind am citit ca ti-a iesit pe nas la "tara" brusc mi-a venit in minte poezia aia a lui Topirceanu "Viata la tara". Las' ca Biei ii prind ebine aerul curat.

Tre' sa fug la puiutz, dar revin mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Ana!!!!
Madutza, sa-ti traiasca frumusetea!!!!
Ai primit felicitarea de la Cris :)?

In sfarsit m-am invrednicit si eu cu poze ... de aici . O sa mai pun, dar trebuie intai descarcate ... si la puturosenia din mine ...

Lili, Carmen, voi mai stiti ceva de Irinel si Danut? Totul ok la cu ei? Am observat ca nici la "mamici aspirante" n-a mai intrat ...

Noi ne pregatim de plecat la München ... asa o mica vacanta ;) ... si imi pregatesc si niste lucruri ptr. bagajul de maternitate. Am intrat in priza, mai am cateva cumparaturi ptr. mine ... si cand e plecat Cris pregatim si totul ptr. bb. Aoleu ...

Va pupam si va uram deja "week-end fain!". Numai sanatate!!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Irinusha, Irinel e in Romania de doua saptamini, trebuie sa se intoarca weekendul asta. Ii asteptam si noi cu nerabdare, ca Bianca ma tot intreaba de Danutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, Irinel e in Craiova, am vb la tel, dar, din pacate, nu ne-am putut vedea. Danut a fost racit si a avut o eruptie pe piele, se pare ca a fost varicela, o forma usoara, pt a era vaccinat.

Va pup, imi pare rau ca nu pot scrie mai mult.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI CRISTINA VERONIKALA!!!
MULTI ANI CARINA!!!

Noi maine plecam iar la sora mea, de fat plecam deoarece duminica avem prima impartaseanie la o vara dea mea, sotul nu a vrut dar l-am convins. Acu incerc sa fac pizza, primaoara sper sa-mi iasa. In rest nimic nou, afara este fric si posomorat, am fost afara dar nu a fost palcut, o scot ca sa se obisnuiasca si cu frigul poate atunci nu se va imbolnavi des.

LA MULTI ANI ERIC, ILINCA, STEFAN 20 MAI

Peluni pupici.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari! Si celor care mi-au trimis mailuri si felicitari!

Si noi le uram tuturor copiilor sarbatoriti sa fie sanatosi, frumosi si voiosi!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,
La noi a inceput we conform zicalei "Or la bal, or la spital." Deci ieri am inceput balul cu spitalul. M-a sunat soramea ca ii e rau lui tata. L-am tras pe sot din pat si ne-am dus la el sa-l luam. Fuga cu la MedLive unde are asigurare. Acolo m-am certat cu receptionerele ca dece nu mi-am facut programare. L-a consultat de urgenta si ne-a tremis la spital la neurologie pt ca acolo n-au asa ceva. L-am dus la Floreasca. Aspeptarea ne-a macinat nervii, pana la urma l-au scos pe tata si l-au dus la tomograf. Doctorita ne-a zis ca a avut un atac/accident (nu mai stiu exact) vacular si e prea devreme sa se pronunte pentru ca leziunile apar abia dupa 48 de ore. A ramas internat si acum speram sa nu ramana cu sechele la care nici nu vreau sa ma gandesc.
De la spital m-am dus sa o iau pe Cristina, apoi cu amandoua la tata la servici sa ii iau adeverinta pt spial. Dupa ce am ajuns acasa Bia era atat de obosita si flamanda ca incepea a planga din orice. Abia le-am bagat in pat sa doarma putin dar nu fara a avea si din partea Cristinei un recital "Eu vreau la mami". Sera la culcare a fost recitalul doi. Cineva a facut la un momentdat o vraja asupra copiilor si i-a transformat in animale, unul latra, altul mieuna, al treilea facea ca maimuta si nu mai scoteau nici un cuvant.
De dimineata am luat-o de la capat. Bia a reusit sa ma enerve si a primit si o palma la fund plus o pedeapsa in dormitor.
Deocamdata s-au linistit si se joaca frumos. M-au coafat cu parul arci "ca baietii" si acum se joaca de "spioanele"
Ma enerveaza si vremea de afara, daca nu iese soarele s-a dus ziua fetelor de maine.

Haide ca v-am impuiat capul. si fug sa imi termin treaba.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor iertati-maaaaaaaaaa!!!
Am fost in Romania pentru 2 saptamani, nu a stiut nimeni, de=aia nu v-am spus nici voua, ca sa nu se duca vestea. Am avut peripetii ca Danut avusese diaree, febra, varsaturi o saptamana, cand am plecat inca nu era bine si a reinceput sa tuseasca rau *de cateva saptamanai nu se oprise practic total, da fusese mai binisor uneori, in Romania a facut si varicela, din fericire o forma usoara. Am avut intentia sa intru pe dc sa va dau vestile cand voi ajunge Romania, nu am crezut ca voi fi chiar asa de acaparata :-) Va pup pe toate si iertati-ma ca v-am speriat. Sunt bine, acum e si Danut. Am facut un eco si se pare ca ciclurile ciudate (maron-spre negru) si durerile centrale sunt de la un chist functional de la ovarul stang. Am inteles ca e normal sa ai chisturi functionale si ca dispar singure.

Pupici, o sa revin zilele astea

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput