Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 15
Irinusha spune:
Cris, 
Nico, de ce nu le-ai aratat si lu' tati ... poate ii venea si lui cheful!
O fi la voi in casa mare zapaceala, dar cred ca pentru Bia Ciocarlia (i se potriveste porecla :)) e tare bine sa aiba parteneri de joaca ...
Lili, ti-am admirat flacaul si carliontata! Tu arati bestial dupa nastere! Si Sebi e deja asa mare .... s-o tina tot asa! Si felicitari ptr. alaptat!
Cami, ce sa zic? Misto nume v-ati ales
! Si al doilea?
Pupici si o zi faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Irinusha spune:
Mama, ce era sa scap ... neuronul meu e plecat cu pluta!!!
La multi ani Rebeca!!!!
La multi ani Vladut!!!!

Ioana, sa-ti traiasca fata si sa va bucure pe zi ce trece! Sper sa reusesca ea sa va uneasca din nou!!!
Diana, sa-ti traiasca "the big brother", sa fie in continuare un fratior model, sanatos si baftos!!!
Mii de pupici sarbatoritilor de azi!!!! ... si evident mamicilor! 
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Rebeca
LA MULTI ANI! Vladut
Sa cresteti mari si frumosi.
Irinusha Pana a venit sotul hainutele erau la loc in cutie si cutia in debara. Dupa reprezentatia Biei de aseara ne-am hotarat sa o dam la muzica si dans. Ca doar nu degeaba e Ciocarlie, ea canta toata ziua, da cantecele inventate de ea, nu vrea sa o invat nimic, in care regasesti cam tot ce a facut ea peste zi. Adeca, da raportul cantat.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Bunaaa!
La Multi Ani REBECCA! sa cresti mare, sanatoasa,desteapta si sa fii fericita (ca frumusica esti foc!) Ioana,ce mai faceti voi?
La Multi ani VLADUT! Sa ai parte doar de ce este mai bun in viata,sa aduci numai bucurii familiei tale!
Irinusha,multumesc! si tie asemeni
! Daca este fetita,si eu asa zic, o sa-i punem inca un prenume mai scurt;daca sa zicem ca va fi baietel, va fi doar Stefan. Si pe soacra-mea o cheama Stefania, si nu vreau sa le cheme pe amandoua absolut la fel.Numele nu i l-am ales neaparat pt. ca asa o cheama pe bunica, imi placea de mai mult timp- initial (la Sebastian) am zis sa nu punem niciunul din familie, sa nu se supere nimeni...Acum chiar nu mai are cineva nimic de zis (ipotetic,ca nu cred ca este cineva in stare sa se supere de asta), mai ales ca mamaia a contribuit destul de mult la cresterea lui Sebastian.
Referitor la sarcina,ma simt foarte bine, kg am luat destul de multe pana acum, ca nu erau indeajuns de multe si inainte
...Greturi nu prea, pofte doar daca vreau sa imi fac neparat
si daca aud prea mult la altii...De ex. acum am mancat o felie uriasa de pepene rosu (pe care l-am cautat de ieri, dar de abia astazi mi-a gasit sotul
); mai am putin si explodez....acum stau cu burta la bec sa ma dezumflu,ca nu vreau totusi sa explodez cu tot cu Stefania
...
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
DianaR spune:
La multi ani Rebeca! Sa cresti mare si frumosa, mandra si sanatoasa! Ioana sa-ti traiasca!
Multumesc din suflet ptr urari! Azi n-am facut nimic deosebit, decat ca i-am tot spus la multi ani si ca e ziua lui... Cadoul lui e pe drum din Canada (role) dar din pacate va ajunge cel mai repede la sfarsitul saptamanii viitoare. Oricum duminica ii sarbatorim pe amandoi si va primi atatea cadouri ca nici nu v-a observa lipsa unuia.
Pupici!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
anacami spune:
ANA-MARIA! Madutza, sa-ti traiasca printesa si sa aiba parte numai de bucurii toata viata! Nu am mai vazut poze noi cu ea,cred ca este o mandrete de domnisoara!
ALINA!
DOMINIC!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
Laurina spune:
LA MULTI ANI REBECA!!! Ioana sa-ti traiasca frumusetea, sa fie sanatoasa! Asteptam vesti de la voi!
LA MULTI ANI VLADUT!!! Sa fi sanatos, Diana, sa-ti traiasca baiatul! Eee, se pare ca duminica aveti sarbatoare mare, venim si noi:)
LA MULTI ANI ANA-MARIA!!! Madutza, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa!
LA MULTI ANI DOMINIC!!!
LA MULTI ANI ALINA!!!
acris spune:
LA MULTI ANI, ANA MARIA !!!
lA MULTI ANI, REBECA !!!
LA MULTI ANI, VLAD !!!!!
Mamici dragi sa va traiasca, sa va bucurati de ei !!!!!
tnicoleta spune:
LAMULTI ANI! Ana Maria
LAMULTI ANI! Alina
LAMULTI ANI! Dominic
Cami Imi place numele ales.
pe burtica.
Noi am fost aseara in formatie de 3 sa ne tundem. Eu, Bia si soacramea. Bia a primit si laude ca a stat cuminte si a facut tot ce i-a zis tanti.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mammy2706 spune:
La multi ani tuturor nazdravanilor! Sa creasca mari si sanatosi!
Ana - Maria, in mod special Andrei iti trimite muuulti
; mai ales ca zilele trecute v-ati jucat impreuna in casutza de la Sala Sporturilor (Madutza, tu nu erai - era doar tati, dar ce fata cuminte si ascultatoare aveti!!).
Irinusha, iti urez sa ai o nastere usoara si cat mai rapida. Sanatate multa lui Cris.
Carmen, asa cum ti-au spus si fetele, nu incerca sa revii la pampers. Atrage-i atentia ca acestia sunt doar pt bebelusi si lauda-i orice reusita. Andrei, in primele saptamani de olita, chiar si la 3-4 dimineata, cu ochii carpiti de somn, isi aplauda succesul.
Din motive de timp (si din comoditate, de ce sa nu recunosc), nu am mai intrat de mult timp pe forum. Andrei a crescut mare, a scapat in toamna de pampers, tot atunci a scapat si de racelile care mi-au terminat nervii vara trecuta, a uitat de biberon si de doua saptamani merge iar la gradinita.
Desi am vrut sa mearga la program scurt (mama fiind pensionara), el nu a vrut in nici un chip sa plece la pranz, asa ca sta pana la 5 seara, sa vada cum pleaca toti copii acasa, si nu este el nedreptatit. In primele zile a luat bineinteles o mica raceala (desi din toamna trecuta nu se mai imbolnavise, dar deh - asa e in comunitate).
Aproximativ 50% din cuvintele pe care le spune sunt in varianta proprie; tema de concurs: cine ghiceste ce inseamana "cuciurii", "teson", "cacaliu", "aceta", "cananda"
???
tuturor piticilor si mamicilor (Nicoleta, Cami, acris - sunteti cele mai active
)