Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 29
anacami spune:
LA MULTI ANI IUSTIN!!!Carmen (Mephala) sa-ti traiasca minunea cu ochi ca cerul senin!
Alus, nadravana este si Julia 
Laureta,Irinel, multa sanatate si insanatosire grabnica puiutilor!Uff!
Sebi a plecat astazi cu mamaia la tara, a fost super-incantat! nici nu i-a pasat cand a plecat sotul meu inapoi spre Bucuresti! I-am sunat, deja ii dadea indicatii bunicii sa-i umple un cazan cu apa, sa ii aduca masinuta electrica sa se plimbe, etc..Ieri cand i-am spus sarea intr-un picior si canta "melgem la tzala,melgem la tzala,melgem la tzala)
Va pupam!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Laurina spune:
LA MULTI ANI AYUMI!!!
LA MULTI ANI IUSTIN!!! Carmen, sa-ti traiasca minunea azurie!, sa fie sanatos!
Multa sanatate pentru puiutii bolnaviori
Nico
Cami, am facut cateva, nu reusesc deloc(timpul...) sa le aduc la serviciu sa le incarc in album, de acasa nu pot:(
Irinusha, tinem pumnii stransi si asteptam cu sufletul la gura vestile...
Iertati-ma ca nu pot sa scriu, mai am 2 zile aici si pregatesc participarea la Bookfest alerg de nici eu nu mai stiu de mine...
Mihnea este bine, maine mergem pentru un control la dr si as vrea sa-l vaccinez cu Varilrix.
Probabil ca nu o sa pot intra prea des in viitor de la noul serviciu nu stiu care sunt regulile acolo, sper sa pot reusi sa intru de acasa...
multi pupici
jadi spune:
mi-a raspuns Irinusha:
" Multam de griji! Sunt inca 2 in 1 dar sper sa nasc pana vine Cris din Sp. Nu am net, sunt ca in pom :-( Sper ca in curand sa fu online. Pupici! Irinusha!"
Deni &
Vlad & Tudor
Irinusha spune:
Sunt online, sunt online, sunt online!!!
... na, ca acum va zapacesc iar! :)
Fetelor, mii de multumiri (v-as strange in brate de-as putea) ptr. gandurile bune si grijile ptr. noi! :) Sunteti niste scumpe ... n-am cuvinte! 
Deci, sunt tot cu burta ... si cam intoarsa pe dos. Ca mi s-a pus mie pata sa nasc pana vine Cris din vacanta. Prietena, cu care aranjasem sa mi-l ia cand m-o apuca, e in tara si se pare ca nu se intoarce curand. Maine vorbesc cu alta prietena, dar are si ea 2 copilasi si nu stiu cat de usor o fi ... asa ca ar fi mai bine sa vina sapt. asta. Dr. mi-a spus ca-i ok de vine acum, chiar imi spusese ca nu va mai dura mult, max. o sapt. (asta miercurea trecuta). Maine am programare la el, sa vedeti ce "botic o sa fac" ... ca deja ma stie de nebuna!
Am contractii destul de des, ba se intareste doar burta, ba sunt si dureroase - ce n-am cunoscut la Cris. Ma doare mijlocul cand stau intr-o pozitie nasoala, merg ca o ratusca ... si pe Boby il bufneste rasul cand se uita la "balonul" meu. Si asta cand sunt si intoarsa pe dos ... ma mai si intreaba ce am, de imi vine sa-l bat. Aseara imi spunea ca presimte el ca nasc in noaptea asta, eu aveam contractii (dar nu i-am mai spus) si am sperat, pana cand am adormit si contractiile au disparut ...
Acum mai am si alta dilema: vineri e programat sa mergem la München, sa punem casa la punct (alor mei) si sa ne asteptam copilul. Ce fac daca ma apuca acolo ... n-ar fi bai ca-s inscrisa doar aici, ca nu te lasa sa nasti pe strada, dar unde ma duc? La clinca unde l-am nascut pe Boby e personal bun, dar conditiile naspa rau ... mai e o maternitate chiar la 5 min. de ai mei, nou-nouta, super conditii, dar am auzit povesti horor (bine, de la o prietena, care oricum e cam panicoasa). Ce fac? Trebuie sa discut problema cu Boby si prevad ca o sa dea ochii peste cap ... io-s cu planurile, el ia totul cum vine ... grr!
Si cam asa ... va scriu aici si plec sa-i iau cadoul lui Cris de la bb. Era programata plimbarea asta de dimineata, noroc ca m-am mocait, ca asa m-am trezit cu instalatorul (de la noul provider) la usa ... era sa-l pup de fericire ca o sa am iar net. Cum or sta unii fara, ca eu am fost moarta ...

La multi ani Ayumi!!!
La multi ani Iustin!!!
O copilarie fericita, numai sanatate ... si relatie buna cu fratele/surioara :)! Erikya, Carmen, sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!!!
Cami, cum mai esti? Totul in ordine azi? Inca n-am vazut pozele, dar o fac acusica ...
Bertha, insanatosire grabnica! Nu-ti face griji, mai au si ei crize de nervi ... doar n-or fi mereu numai o veselie! Cu bunicii ar trebuie sa clarifi cateva chestii ... cred ca ei sunt cauza! Pupici!
Laurina, insanatosire grabnica si Inisei!!! lasa ca-i mai importanta ea decat serviciu ... parerea mea de casnica :)
Laureta, acomodare usoara cu noul job. Si speram sa-ti faci timp sa intri si de acasa pe la noi!
Nally, bine ai revenit! Sper ca nu dispari iar asa ... pupici si asteptam noutati de la tine!!!
Irinel, bine ca s-a rezolvat cu mana lui Danut! Tot a fost bine ca nu l-a durut ... Boby pare sa fie alergic la o insecta, dar pe el il si doare cand il ciupeste, de umflat nu mai spun.
Mi se rupe inima cand ne spui de Danut ... trebuie sa fiti tari, sigur o sa mai dureze pana se va linisti. Ce-o fi Doamne in sufletelul lui mic?! Pupici dulci si voua multa tarie!!!
Nico, incerc cat se poate de repede un PM ... si doar ca sa te calmezi: este normal! Ia-ma pe mine si var-miu (barbat cu familie) ca exemplu! :D
Gata, trec la poze si pe urma la cumparaturi ... sper ca n-am uitat pe cineva! Va pupic si va doresc o zi faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Irinusha spune:
Am uitat sa va povestesc de Cris (ce ne spune si noua Opa prin sms-uri ... nu vorbim la tel. sa nu-i facem rau lui Cris)
Deci: vorbeste cu noi la tel.(unul de jucarie) si ne povesteste mereu ce a facut, cand ii place ceva in mod deosebit pune doua bucatele de-o parte ptr. mama si tata
. Cica da semne de dor, vorbeste f. des de noi (prinde vreo fraza de la Oma si Opa si nu-i mai lasa ...).
Si noi murim aici de mandrie (ca si de dor nu cred ca trebuie sa mai spun) ca si cu tot rasfatul pe el (va dati seama cum o fi ... cred ca o sa fie un mofturos cand va veni) tot ne iubeste si pe noi! Mh ...
Pupici!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
laureta spune:
Iustin
Brinnie
Noi am stat si azi a casa.Nu mai are febra deloc doar muci la greu.La servici cred ca pica bombe
Mephala sa iti traisca baiatul frumos si sa mai treci pe la noi
Irinusha me bucur ca esti bine.Eu zic ca il mai lasi pe bebe cateva zile.Esti in 36 de saptamani daca nu ma insel.Ar fi bine sa mai stea un picut 7-10 zile
(mey io is laureta cu Inisu bolnavior si Laurina e cu jobul nou
)
tnicoleta imi pare rau de cele intamplate
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Carmenbr spune:
Irinushule, las-o mama pe gogoasa inca putin acolo. E tare greu cu copii nascuti inainte de termen. Las-o acaolo ca e mai bine pt ea. Pupam burticuta!
Nicoleta, cu riscul de a-mi lua rosii in cap, de o mama sfanta de bataie ati auzit? Pai eu l-as fi zapacit daca fata mea era in locul Biei! Putere multa!
Lauriciule, sanatate multa Inisului. Si Eric a racit dupa 3 zile de gradinita. Of, of, ce m-oi face cu el nu stiu!
Laurina, bafta la noul job!
LA MULTI ANI IUSTIN!
LA MULTI ANI la toti copilasii!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
Irinusha spune:
Laureta, na, e si neuronul meu gravid ... pierdut in spatiu si cu pluta, ca stapana lui evident. Sorry de incurcatura :), cunosc eu Laurele mele, dar le mai si incurc.
Cum mai e Inisa?
Laureta, Carmen, o las cat vrea ea sa stea ... oricum n-am ce face, iese cand vrea. Da, Laureta, sunt in sapt. 36+, dar dupa doctor e ok ... acum mai vedem ce si cum. Am vorbit si cu Boby si am decis ca de ma apuca in München mergem la clinica mai moderna ... si m-a mai linistit putin, ptr. ca-mi faceam griji de Crisulica, cum se va simti el dat la cineva cand o sa ma apuce pe mine nasterea. Na, sunt eu mai speriata, ma gandesc ca-i si venirea gogoasei o schimbare mare ptr. el, sa se si mai simta "dat la o parte", adica dat la alt cineva ... sper sa reusim cumva.
Schimb capitolul ... cred ca pe mine ma asteptati :)
Va pupicim si va doresc o noapte buna!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
Irinusha spune:
CAPITOL NOU aici !
Sper sa ne aduca la toate copilasi sanatosi, realizari si bucurii, bb-lusi sanatosi si mancaciosi ... si o minune mica ptr. Irinel! 
SUBIECT INCHIS!!!