Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna,fetelor,

multumesc pt urari, a trecut si ziua lui Ingrid, a fost foarte frumos, eu am fost foarte multumita, am ornat casa frumos cu ghirlande si baloane si HAPPY BIRTHDAY, am facut lasagne ca-i preferata ei, si un tort tare bun, am gasit o reteta pe net pe forumul Culinar, postata chiar cu cateva zile inainte, deci mare noroc pe capul meu, ca e o reteta usoara, si tare bun, nici gras, cu crema de fructe de padure, toata lumea l-a laudat, l-am ornat frumos tare, si pana si sotului i-a placut, si el chiar nu mananca dulce ca nu-i place,dar asta cica ar putea sa mai manance si alta data :) si au venit verisorii lui ingrid, 3 la nr si toti baieti,si a fost mare veselie. Eu oricum ma culcasem la 1 cu o noapte inainte ca sa pregatesc casa ornata pt a 2-a zi, si a meritat sa vad ce incantata a fost Ingrid:)

altfel, noi vom face botezul surioarei la inceput de iulie, in RO,abia astept, apoi la intoarcere avem si o nunta unde vom fi nasi,si mai vreau sa merg si la teatru in Buc., ca tare mi-e dor.Vom sta cam 3 sapt.

Irinusha, sper sa fie bine si sa stea bebe mic acolo inca cateva saptamani, pupa-l pe Cris.

Anacami,am vazut si io vestea, si mai ales ca vine si fetita, ma bucur pt voi!

noi cochetam cu ideea de bebe 3, pe cand ne intoarcem din Ro :))

gata, nu mai pot sta ca plange cea mica,ii e somn, va pup pe toate, si multi ani copilasilor, petreceri frumoase, si numai bine voua tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pietricico, bebe3? zau ca si mie mi-ar place, dar totusi... 2 camere, fara ajutor, cu cariera in standby nu se poate...

Am pus poze cu Vladut aici.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Si noua ne-a zis sa facem acomodarea acum dar mi-e ca nu mai scap de ea. Sambata s-a trezit de dimineata si a zis hotarat ca ea merge la gradinita. Plus ca v-a fi complicat cu drumul, ne-a spus sa o ducem dupamasa la de la 4 la 5, asta inseamna sa ma invoiesc 2-3 ore ca sa merg cu ea sau sa imi iau concediu.
Vreau si eu sa stau si sa imi aduca sotul la pat de toate. pe burtica. Pe sot sigur nu-l conving cu mersul la maternitate, atunci sigur se va hotari sa nu-l mai facem.

Piatralunii Bine ai revenit printre noi. printeselor. Oau bb3, felicitari si sa fie cum va doriti.

Noi am fost in we la tara. Bineinteles nu fara comentarii din partea mea, ca efectiv mi-a iesit pe nas "tara", s-au apucat baietii sa faca instalatie de apa, cu hidrofor si toate alea. Pana am plecat sambata a fost un taraboi de nedescris in casa. Unul tipa, altul urla, soacramea plangea (dece nu stiu, probabil m-a auzit cand am comentat de tara), eu eram supar nervoasa etc. La tara pentru ca a fost cald, foarte cald i-am pus apa Biei in cadita si s-a balacit toata ziua. S-a jucat cu pisoii si iepurasii, am hranit si adapat toate animalele. Pana la urma a fost frumos ca am scapat de harmalaie si ne-am relaxat putin.
Eu l-am batut pe sot la cap sa imi arate cum se conduce, Am fost in padure si m-a lasat sa conduc. Cica m-am descurcat "bine" pentru prima data.
Tot aseara ne-am hotarat sa ii facem si ziua Biei in parc impreuna cu a lui Stefi, ea e nascuta pe 17 mai, asa ca ma duc sa dau telefoane si sa organizez taraboiul.

la copilasi si pentru mamici

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!!! Pupici la banditi!

Pietricico, pupici din nou!

Nico, nu pot crede ca daca ar fi nevoie nu ti-ar aduce mancarica la pat! Hai fi sincera!
Mai, mie mi-ar place asa iesiri la "tara", mai ales ptr. Cris ... fii bucuroasa ca ai unde sa te duci, la aer curat si putina liniste.

Diana, ma duc sa ma uit la poze.

Cris are febra. L-a luat ta-su azi pe la 6 in patul nostru si deja mi se parea putin fierbinte ... n-a mai vrut sa doarma si am avut o mica criza de plans. Deci va dati seama ca sunt cheauna, mai ales ca nu prea m-a lasat "gogoasa" sa dorm, s-a tot miscat prin burta mea, m-a apasat pe locul cu pricina ... cred ca iar s-a intors cumva. Cred ca o sa fie si mai groaznic/a (agitat/a) decat Cris ca bb ... aoleu!
Lui Cris i-am dat ibuprofen, i-a trecut ... dar oricum nu dadea semne de boala, era vioi, a papat, spunea ca nu-l doare nimic. Sa vedem, ca nu prea am chef de dr. Acum ii pregateste iar lui Boby o capcana (intinde jucariile prin sufragerie) ca sa "pice tata". :)
Aseara, cand mi l-au adus, mi s-a parut asa schimbat ... un baietel mare. Cand oare a trecut timpul?
Mie imi merge bine. Sper sa ma descurc singurica cu Cris, oricum n-am incotro ... Seara mi-a promis Boby iar o pauza. :)

Am si eu o propunere fetelor. De fapt mi-ar fi placut un programel ca al Monei, dar Boby n-are timp de asta acum ... lucreaza oricum la 2 site-rí, il las in pace. Dar putem face altfel:
Daca aveti chef si timp sa va dati cu parerea "ce va fi "gogoasa" si cand se va naste (ziua si ora)" pot face eu un tabel. Puteti sa scrieti aici sau pe mail/PM. Ce ziceti? Doar o idee!
Gata, incerc o mancarica. Va pupic si va doresc o saptmana faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha,ma gandesc la propunere (la Monet am nimerit ziua..). Savureaza din plin miscarile bbului, poate nu vei mai avea ocazia sa simti un bb inauntrul tau (asta daca nu vreti bb3)...
sanatate multa lui Cris,sper sa ii treaca repede.
PiatraLunii, bafta in planurile tale! Sa fie sanatoasa viitoarea crestina,sa aveti un eveniment frumos!
Nicoleta,bafta! In ce parc v-ati gandit sa faceti petrecerea?
Diana,nazdravanul tau este tot timpul pe fuga! Mie mi se pare ca seamana f. bine intre ei!
Laurina,te-ai gandit la ce jucarii ii iei? Eu i-as fi luat ceva de gradina, dar cum inca nu este gata casa, iar curtea nici atat, nu ma voi hazarda din nou ca anul trecut (cand toboganul+leaganul nostru au ocupat jumatate din sufrageria bunicii)

Va pupam pe toti si va dorim o saptamana placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Irinuha Sanatate lui Cris. cu bb, io zic ca e fetita, data... cand o vrea ea, da nu mai devreme si sa fie sanatoasa.

Cami Vom face in parcul Crangasi, inchiriem un teren de fotbal si o jucarie gonflabila uite www.dopey.ro/gonflabile/index.php?topic=inchiriere" target="_blank"> aici , sucuri si cateva fursecuri, tortul si gata. Trebuie sa sun sa fac rezervarile si nu dau de cumnatamea ca sa ne decidem asupra zilei. Io vreau duminica, ea sambata, da sambata lucreaza Cata si fara masina nu se poate. Plus ca suntem invitati si la ziua unui pitic prieten de falimie.

_
Edit: Am pus cateva poze cu Bia aici
http://community.webshots.com/album/559038873FGpoGK

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!

Cris are amigdalita (puroi in gat). Ieri la pranz a inceput sa faca febra rau, avea frisoane, era bazait ... asa ca l-am dus la dr.. Sa ma-ti fi vazut cum impingeam carutul cu "viteza melcului", iar Cris era infofolit intr-o patura si rosu la fata pe o caldura ... Am primit antibiotic de ieri si l-am tinut pe termice. Din pacate nu prea manaca (si chiar stateam mai bine la capitoulul asta) si ii dau totul cam pe burtica goala. Azi noapte l-am luat cu noi si a dormit destul de bine ... pe la 2-3 frigea iar si i-am dat paracetamol, a cam durat pana s-a linistit, dar a fost totusi bine. Azi dimineata e mai vioi parca. Sper sa treaca repede!
Eu sunt ba bine, ba o "dureroasa" ... cred ca trebuie sa ma obisnuiesc, ca nu prea mai cred ca o sa se schimbe pana nu iese "gogoasa". Saracutul Boby face mai toata treaba ... imi e mila de el, dar asta este. Incerc si eu ce pot, dar cand e el acasa incerc sa stau linistita ... am noroc ca-i un dulcel si un intelegator si "sare" mereu.

Cami, cred ca nu-ti mai aduci aminte de miscarile din ultimele luni :D ... intradevar ma bucur cand se misca ca stiu ca-i bine, dar cateodata doare de imi vine sa sar. Lasa ca o sa vezi tu ... sa-ti aduci aminte :)
Tu cum te mai simti?

Nico, frumusica fata ai! :) Si misto idee de chef! Noi l-am cam neglijat pe Cris de data asta ... la anu' trebuie sa ne gandim la ceva frumos.

3 bb-i! Curajoasa Pietricica noastra! Pe mine m-a cam speriat sarcina asta, a fost mult mai grea decat prima ... si cu ultimele peripetii m-a "linistit" de tot. Cred ca am imbatranit si-si spune varsta cuvantul ;) ... plus ca n-am avea "posibilitati" ptr. 3 copii, plus varsta ... asa ca noi ne-am hotarat: in caz de cezariana de urgenta imi leg si trompele (deja am spus la maternitate si scrie in carnetul de gravida), daca scap (ce sper, Doamne ajuta!) o sa-si faca Boby vasectomie (nu stiu daca asa se scrie). Vrem sa stam linistiti si sa savuram intimitatea fara griji, calcule si "caciulite".

Astept propunerile! :)
Va pupic, ma duc sa facem "apa brate"! O zi faina! Pupici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Irinisha Sanatate lui Cris, sa va refacti repede. Cam nasoala faza cu durerea. Hai ca mai este putin si vine bb. Aveti grija de voi. A, si pentru Boby ca e foarte grijuliu cu voi.

Sa va zic o faza. La tara am adunat din gradina 3 capsuni (atatea am gasit) si i le-am dat Biei. A fost foarte incantata si mi-a zis "Mami, astea imi plac, capsunile din gradina sunt foarte bune". E are dtepate. Aseara a luat Cata capsuni, din cele mari si gustul mai pe langa, a gustat Bia dintr-una si cei zice lu tasu. "Astea sunt de la magazin, ti-am spus ca nu imi plac."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI Mihaita, Victor, Radu Nicolae,Tutus Cristian,Teodor Dominic

Piatra Lumi- FELICITARI!!!

Irinusha- sanatate lui Cris.

Nicoleta- va doresc o petrecere cat mai frumoase si plina de soare!

La noi totul este bine in sfarsit, in afara de vereme, deja m-am saturat de ea, ieri a fost aproape 30 grade iar astazi 20. Julia sa facut o scumpa, ieri de pilda am iesit cu bicicleta, am vrut sa o trec peste strada, iar ea in clipa aia mia zis: "MAMA NU TREBUIE SA MA AJUTI, MA DESCURC, TU AI GRIJA DE TINE!!!
De cateva zile doarme fara pampersi, ieri si astazi a facut inchilotei, dar asta este doar inceputul.Ziua deja de mult nu folosim. Trebuie sa ne pregatim pentru gradanita, acolo nimeni nu o sa stea sa-i schimbe pampersul.Doamne cand va citesc ca sunteti cu burtica cu al doilea sau al trelea bb imi vine sa plang , al meu a spus NUUUUUUUUUU!!!! si nu cred ca va fi altfel, trebuie sa ma impac cu acest gand. In rest totul ok, am avut mult de munca, traduceri peste traduceri, tot weekendul am tradus evident cu mici pauze, ieri am fost beata cand am terminat. Sper sa am macar 2-3 zile de liniste, sa vedem.
Avem cateodata probleme cu Julia, noi ii zicem ca nu avem cand cere cate ceva, iar ea tot mai cere, cateodata incepe sa si miortaie, dar ce bine ca numai acasa. Nu stim atunci ce sa facem, ma mai lasa nervi si ii mai dau incep peste fundulet. Dar asa nu este bine. Ieri depilda a vrit smantana, eu i-am spus ca nu este voie, ea a inceput sa miortaie ca vrea si gata, sotul w vrut sa ascunda dar eu am spus ca trebuie sa invete sa inteleaga. Nu stiu ce sa fac cateodata in asemenea situati.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fete dragi,

In primul rind va multumesc la toate de urari si le doresc si eu tuturor puiutilor nostri La Multi Ani, sa creasca mari, sanatosi si sa ne bucure viata.

La noi a fost o perioada mai ocupata, l-am avut pe nashul din Romania in vizita, a venit sa il boteze pe Sebi. E prima data cind a venit aici, asa ca am profitat de orice zi sa ii aratam cit mai multe, sa-l plimbam peste tot.
Apoi am avut botezul, la care Sebi a plins din toate puterile, sa arate ca-i barbat ;-)
Ziua lui Bianca a trecut cam fara mare tam-tam, o sa facem un party la un loc special de joaca, dar din diverse motive nu reusim decit in 28 Mai, un pic cam tirzior, dar asta e.

Acum am inceput alergatura pt. Romania, cumparaturi, cadouri...

Nu stiu daca va amintiti ca la inceput eram putin necajita ca Sebi nu se satura de la tzitzi si ii dadeam si din biberon si imi era frica ca se va obisnui dn biberon si nu va mai vrea sa suga. Ei bine, in ziua in care a implinit 6 saptamini a hotarit ca tzitzi e mai bun si nu a mai vrut sa puna gura pe biberon nicicum. M-am stresat o buna perioada de timp, imi era frica ca nu maninca suficient, ii faceam in fiecare zi formula, poate poate se hotaraste sa manince, pina ieri cind am fost la vaccinul de 2 luni si l-am cintarit si a crescut atit de frumos, are 5.570 kg, asa ca m-am linistit in sfirsit si acum ma bucur de orele de papa fara sa ma mai stresez ca pun copilu' la sin si nu are ce minca. Na, hai ca m-am lungit aici, dar pentru mine este o mare realizare.

Va pupic acum, ca parca il aud foindu-se. Sper sa am timp sa intru zilele astea, sa citesc din urma ca inca nu am apucat.

Am pus poze noi din Aprilie, daca aveti timp sa va uitati.

Mergi la inceput