Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!!! Pupici la pitici!

Cami, felicitari!!!!!!!! Sa va traiasca fetita, sa creasca mare si sa stea in burtica pana la timpul potrivit!
Mai, sa stii ca eu sunt aia cu norocul ... m-am gandit la tine pe 9 si am tinut pumnii! De fapt tin un pumn ptr. tine si unul ptr. Irinel, poate, poate sunt barem ptr. una cu noroc ... na, sper ca ii vine si lui Irinel randul!
Ce ma bucur!!!!! Si, ai luat deja prima rochita? ;)
Pupici si micului "taran"! Te cred si eu ca-i prieste ... mi-ar place si mie ptr. Cris ...

Laurina,
Nu mai pune la suflet comportamentul unora ... trebuia sa te uiti la mama sa iti dai seama de copil. Bine, mai e si chestie de caracter ... eu una nu pot suferii copii din astia impertinenti si bagaciosi ... brrr, sa fie la ei acolo!

Laureta, daca gasesti posibilitatea ptr. acupunctura, atunci fa-o! Eu o pot doar recomanda. Nu doare si ajuta ... nu-i doar "bla-bla", medicina chinezeasca din care face parte e chiar "vazuta bine". Eu am facut cateva sedinte inainte de sarcina si am nascut in 6.5 h ... eu zic ca mi-a ajutat si acupunctura. Vreau sa fac unele sedinte si de data asta.

Vanesa, tare dulce Cata! Mama, ce baiat! si cica decat fetitele sunt tandre ...
Pupici banditilor, tinem pumni lui Andi sa ia un loc bun. Si nu inteleg de ce a mai facut varicele daca era vaccinat ...

Hai sa vin si eu "vaicarerile" si cu explicatia ptr. lipsa de pe forum.
Ne-am intors duminica seara de la München, cum era planuit ... luni dimineata am fost la inscrierea la gradinita (cea oficiala, cu contract cu tot) ... deja aveam dureri ciudate, dar na, aveam programare la directoare si nu o puteam rata. La intoarce n-am mai putut de durere, l-am sunat pe Boby sa vina sa ma duca la dr. ... nu stiu cum am ajuns pana acasa, ma tineam de carutul lui Cris si mai ma miscam putin. A ajuns Boby acasa odata cu mine si am sarit doar in masina si ne-am dus la clinica unde ma si inscrisesem ptr. nastere ... si asta ptr. ca moasa mi-a spus ca daca sunt probleme pot sa vin cand doresc la ei.
M-au luat in primirea, m-au bagat la CTG crezand ca nasc, cu toate ca le tot spuneam ca am mai nascut, nu sunt dureri de nastere. Oricum ciudat rau de tot, durerea era doar in dreapta, pe burta, jos, intr-un loc fix, ma durea la orice miscare (chiar de doar respiram mai adanc sau se misca copilul) sau la atingere ... daca ma miscam se deplasa in incheetura piciorului drept si cateodata in pasarica ... si era o durere taioasa, f. tare. M-au vazut doua doctorite gine - in stagiatura - au facut eco la copil, totul in ordine, copilul se misca, pulsul ok, fara contractii. A venit seful de salon, tot asa ... mi-au facut analizele la sange, valorile ce indica infectie usor ridicate (ce-i normal la mine cu colita) ... mi-au promis ca vine un chirurg sa excluda apendicita acuta ... asta pe la 3 (ajunsesem la ei pe la 11) ... pe la 6 dr. chirug tot nu venise, Boby umblase cu Cris dupa el dupa trimiteri de la ginecolog (nu se puteau face analizele fara trimiterea asta), Cris nedormit, nemancat, noi tot asa ... o zapaceala. La 6 deja eram cu nervii la pamant, obosita si cu durerile la fel ... am cerut sa plec acasa. Mi-au pus la alegere sa plec sau sa-l mai astept pe chirurg, cu toate ca nu puteau sa-mi spuna cand vine, ca are alte urgente. O femeie gravida, suspectata de apendicita nu-i un caz urgent la nemti!
Seara si noaptea ce au urmat au fost un chin ... nici n-am putut dormi, ma mai plimbam prin casa ca nu puteam sa stau lunigita de durere. Marti dimineata am rugat o prietena sa stea cu Cris, am plecat la ginecolog ... care tot asa s-a uitat la mine si m-a trimis la spital din nou. De data asta eram pregatita si cu bagajele facute. La spital m-au luat ca am plecat de buna voie ... sincera sa fiu am facut gura ca nu m-au tratat ca un caz urgent si ca nu trebuiau sa ma lase sa plec daca era asa grav, dupa care au lasat-o mai moale (dar tot le fac o scrisoare de plangere) si s-au comportat f. frumos. M-au vazut n-dr., ba ginecologi, ba chirurgi ... ce-l mai frumos a fost ca marti m-au lasat nemancata, mi-au dat doar 1 l de glucoza sa se hotarasca daca ma baga in operatie sau nu ... am dat l de sange (sunt vanata la amandoua maini), mi-au facut n-ecografii abdominale la care nu se vedea nimic grav, m-au palpat o groaza de maine si mie imi venea sa sar in sus de durere. Seara vine un prof.dr. (mosulica, care vorbea fara pauza ...intrebarile erau tot asa, puteai sa raspunzi doar cu "da" sau "nu") sa-mi spuna ca ma baga in operatie chiar in seara aia (chirurgul care nu venise luni cu scuze ca a avut o urgenta), ca daca nu eram gravida si veneam cu simptomele relatate intram de urgenta in operatie ... dar sa mai fac o eco abdominala ... asta pe la 8. M-am pus pe bocit (plang oricum repede, de data asta aveam si motiv), Boby, care venise cu Cris in vizita, era si el palid, incerca sa ma incurajeze. Eco normala ... m-am intors in camera sa astept si mi-au dat paracetamol intravenos. Pe la 9 m-am pregatit de pat, candva noaptea tarziu - adormisem, nu stiu cat era ceasul, de la paracetamol eram high si fara dureri - a venit alt chirurg ca dupa parerea lui nu-i cazul de operatie, mai vedem dimineata urmatoare analizele si ecografia noua si hotarasc atunci ... de adormita si high ce eram l-am luat si peste picior, ceva de genul: sa se hotarasca, unul da, altul ba, ma sperie aici de pomana. Radea si el saracul ...
Miercuri dimineata durerile erau mult mai usoare, tot existau, dar nu mai erau asa taioase ... mergeam normal, nu ma mai tineam de pereti ca luni. Analizele din ce in ce mai bune - parametrii de infectii au scazut in fiecare zi putin, chiar ca niciodata de cand am colita - ecografiile abdominale normale. Chiar m-am imprietenit cu dr., care le facea (un grec din Cipru, un simpatic, care imi spunea in soapta ca de abia asteapta sa-si termine stagiatura (o facea in G. ca se vede mai bine in CV) sa se intoarca in Cipru ca astia (nemtii) sunt ciudati, nu se poate trai cu ei ... crestea inima in mine ;)). Pe la 11 mi-au adus micul dejun cu vestea ca nu ma mai opereaza ... va dati seama ce fericire pe capul meu. Seara au venit ai mei sa-l ia pe Cris, ca vineri sa poata merge Boby la servici si eu sa stau linistita ... mama cu teoria "Ce-ti trebuia al doilea, ca eu te vreau pe tine sanatoasa, nu cu o droaie de copii" de s-a certat si cu Boby. Grrr!
Azi iar mult mai bine ... dupa alt litru de sange donat si o eco la "gogoasa" m-au lasat sa plec acasa ... si tare bine e, Boby sare la orice "car", stau lata si ma las rasfatata ;). Oricum asta dupa ce m-a certat zdravan (vineri am terminat eu curatenia - cu dat cu aspiratorul si spalat pe jos si deja ma certase si atunci) si mi-a luat promisiunea ca stau linistita pana nasc. Cris e rasfatat de bunici, care si-au luat pe rand liber sa stea cu el.
Si asa s-a terminat si "aventura" asta ... inca sunt cu morcovul bagat pana nu trec de tot, nu stiu ce a fost ptr. ca oricum am fost un "caz prominent" in spital (o singura dr. gine a indraznit sa-si dea cu parerea ca ar putea sa fie benzile de muschi, care sustin uterul - ce cred si eu, ca prea erau durerile intr-un loc fix, asta pe burta, unde acum e uterul, restul de organe sunt oricum impinse in parti), mi-am vazut de n-ori "gogoasa" (are deja 2400 gr si e vreo 2 sapt. mai mare, e bine mersi, o buseste pe mama-sa in continuare si nu-i pasa de nimic :), sta cu capul fixat in col, care spre fericire e inchis si destul de lung) , am intalnit o groaza de romani (azi am lasat un studentel din Oradea, practicant cu bursa ptr. 6 luni sa-mi ia sange ... era tare mandru ca il lasa nemtii sa faca practica - saracii pacienti ;) - , asa ca l-am iertat ca mi-a facut o ditamai vanataia ... se asorteaza cu celelalte oricum ;), am vazut cu adevarat toata maternitatea si am inceput sa-i inteleg pe nemti si sa le impart parerea despre turci [vecina de camera era o turcoaica, nascuse o fetita, care avea vizita de la 10 la 9.30 seara, dimineata turcoaice galagioase, care mancau de cand veneau pana plecau ... era doar o galagie si plescaiala, noroc ca mi-a adus Boby mp3-playerul, ca altfel le strangeam de gat ... seara sotul. Pleca doar cand incepeam sa ma bag in pijama si eram sexy-balamuc ... cred ca-l trimitea nevasta acasa. Tipa era nascuta in Ingolstadt, vorbea o germana stricata ... Boby e as dupa 11 ani ]
Si cam atat! Tineti-mi va rog pumnii sa fie bine, ca nu mai am chef de spital pana nasc ... si asta sper ca peste cel putin 5 saptamani. Zic "sarut-mana" de acum!
Va pupicesc ... mai intru, ca stau la rapauz in pat cu laptopul in brate ;)

PS: Cami, "gogoasa" are pulsul intre 130-170 (cand doarme ceva sub 140, cand e activa, adica mai tot timpul, ceva peste 150). Deci ce e? :)

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

La multi ani Petru Alexandru!!!
La multi ani Cosmin Alexandru!!!
La multi ani Lara!!!
La multi ani Bianca!!!
La multi ani Ingrid!!!

Mamicilor, sa va traiasca piticii si sa aiba o viata frumoasa si lipsita de griji!!! Numai sanatate!!!

Madutzo, sorry de intraziere:
La multi ani!!!!
Sa ne traiesti si sa fii iubita si fericita!!! O familie asa cum ti-o doresti (cu un bb mic sanatos cand vine timpul potrivit) si multa, multa sanatate! Cand dai de baut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Irinusha,saracuta de tine, cate ai patimit! Bine ca s-a terminat cu bine!
Referitor la intrebare: este o FETITA,nu?!!!

Laureta a nimerit-o cu pulsul, ea a fost printre singurii care mi-au spus ca ar fi fetita!!

Multumesc mult de tot!

Laurina, Acris, va tin pumnii si voua !!!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Uite ca ma risc si intru 5 minute sa va scriu. De 2 saptamani am inceput un job nou, lucrez acum pt guvern si avem interdictie nasoala pt internet. Dar cu asemenea vesti, m-am riscat.

Anacami, felicitari din tot sufletul. Sa ai o sarcina usoara si un fetitz cu coditz sanatoasa, mancaciosa si somnoroasa. sa te "razbune" pt toate traznaile lui Sebi. Pupicei la toti!
Irinushule, ma rog la Dumnezeu sa stea cumintica fetitzul acolo cat mai trebuie ca sa se nasca la termen. iar tu profita acum, ca pe urma cu doi sa vezi trai pe vatrai. Pupici la burticuta, lui Cris si tie!

Zic si eu tarziu, dar din tot sufletul LA MULTI ANI la toti sarbatoritii. sa le Dumnezeu sanatate si o viata fericita alaturi de cei care-i iubesc.

La fetele care-si doresc bebe2 va doresc spor la treaba, la convins barbatii daca asta lipseste. Eu mai stau un an, sper doar atat!

Si acum o alta veste. Ieri am vorbit cu Rodica -Grate- si e si ea gravida in 3 luni. Nu-mi venea sa cred. Eu am intrebat-o intr-o doara si ea a ramas muta. Dupa cateva secunde m-a intrebat de unde stiu. Deci sunt si un fel de mama Omida. A terminat scoala, acum lucreaza, iar Patrick e bine si e la gradinita. Va saruta si ea si va transmite toate cele bune.

Iar eu va sarut si va imbratisez din tot sufletul pe toate si imi cer scuze ca nu am timp sa va scriu la fiecare. Eric trimite un pupic dulce la toti piticii din grupa.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Cami, nu stiu mai! D'aia te intrebam! :)
Si cu durerile pe mine n-am uitat niciodata sa le spun fraza invatata pe de rost: Daca cumva vedeti ce e, nu vreau sa stiu!
Dar stii ca imi e asa de indiferent ... mai ales dupa patania asta si gandurile negre ca nasc acum. Chiar m-am intalnit cu o romanca marti la ginecolog, care ma intreba cand nasc. M-a busit decat plansul si i-am raspuns ca sper ca nu azi ... am lasat-o pe saraca femeie masca. Important e sa fie gogoasa sanatoasa si sa mai stea in burta barem pana la sapt. 37, ca sa nu fie nastere prematura. Stiu ca n-ar mai fi probleme la cat de mare e, dar totusi ...

Dar ma bucur ptr. tine ca-i fetita mult dorita. Bravo! Vorba lu' Cris, ati nimerit-o! :) V-ai gandit deja la un nume?
Tu cum te mai simti? Mai ai dureri de cap? Se vede burtica? Cand ne arati ceva poze? Ce a zis Sebi de surioara?
Pupici dulci pe fetita cu codite!

Mergi la inceput

Carmen, sarut-mana mult de tot! Esti o dulcica! Te si pe tine si pe Eric! Bafta multa la serviciul nou!
Multumim si ptr. vestile bune!
Lasa ca trece repede timpul ... ca maine o sa va apucati si voi de treaba!

Grate, felicitari si o sarcina usoara si un bb-lus sanatos si mancacios! Te pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

La Multi Ani Mihaita !

Irinusha, of ce emotii, am citit cu sufletul la gura, bine ca totul s-a terminat cu bine, ce ciudatenie... . Acum stai acolo cumintica, nu mai face eforturi deloc si lasa lumea sa te rasfete ca meriti din plin. Ai grija de tine si tine-ne la curent cum te mai simti

Carmenbr, succes la noul job, sper sa fie ce ti-ai dorit. Din mesaj am dedus ca Eric este bine si ii trimitem si noi pupici multi si nu numai lui:)

Grate, felicitari! sarcina usoara!

Cami, multumim de urari. Si eu tot la jucarii ma voi opri, dar la ceeeee??? De trenulete incepe sa imi fie teama:), cu cel pe care il are se joaca, dar cum!!!??? De sine nici nu poate fi vorba, il propteste in ceva sa nu se miste, regleaza butonul sa scoata zgomotul specific cu fluieraturile de rigoare, dupa care incepe si se joaca binenteles cu altceva... si daca indraznesc sa il opresc, vai ce taraboi, si face trenul ala o galagie de nici gandurile nu mi le mai aud

Nico, da un club cu tatii carora le este frica de inca un bebe:). Eh, macar eu daca as fi in stare sa i-au o decizie, ar fi mai usor(cred eu):) Gata revistuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Gata, am terminat revista aseara pe la 19.00. Am fugit sa imi pescuiesc copilul de la sormea. Sa vedeti urlete pe capul ei si al Cristinei, ca mai vor sa se joace. Eu moarta de foame si oboseala m-am enervat si in plina strada m-am rastit la Bia si am trimis-o inapoi la Craistina. A tacut malc si dupa cativa pasi mi-a spus ca nu mai plange si ca merge cu mine acasa.

Azi am fost cu ea la o gradinita, Cat timp am vorbit eu cu directoarea ea a stat in curte cu tati si s-a jucat. A plans cand am plecat ca ea mai vroia sa stea. Gradinita este de stat cu predare in sistem Waldorf. Mi-a explicat cum sta treba si mi-a zis ca trebuie sa facem mai intai o acomodare. O putem face si acum chiar daca va merge propriu-zis din toamna.

Irinusa - Of, prin ce ai trecut. Important este ca acum esti bine, ai grija de tine si burtica. Oricum mai e putin si iti facem galerie.

Carmen - spor la munca si lui Eric. Felicitari si lui Grate pentru burtica.

Cami - Ce ma bucur pentru tine. Sa-ti traiasca fetita, sa fie cuminte si sanatoasa.

Vanesa - Refacere rapida lui Cata. dragastosului. Lui Andu succes la scoala, e un baiat de nota 10 si foarte ambtios.

Laurina - Noi ii luam Biei bicicleta, i-am promis. Cat priveste bb2, chiar acum, acum nu vreau dar tot trebuie sa tatonez terenul si dupa cat se pare va trebui sa duc si munci de lamurire.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Salutare fetelor!

Sarut-mana ptr. gandurile bune!
Asa de rau nu e ... si copilul a fost intotdeauna bine si in siguranta, doar eu f. panicoasa ... ca na, cu "burta" te gandesti in primul rand la "locatar" si vin automat grijile. Mi-a mai trecut!

Laurina, nu stiu ce sa-ti recomand ca (,) cadou. Noi i-am luat lui Cris jucarii ... de haine nu prea se bucura. Si crede-ma ca nu mai ai pe unde sa calci in camera lui. Am zis ca ii fac curat, dar uite ca aman ... poate cand o sa fie cu bunicii in Spania. Si atunci mai are loc de ceva nou ;)

Nico, felicitari ptr. locul la gradinita. Il aveti sigur, asa-i? Si la noi e tot la fel, o sa avem "zile de acomodare", candva pe la sfarsitul lui iulie. Mie mi-ar conveni mai mult in august, dar atunci e vacanta si nu merge. O sa fie bine, ai sa vezi!

Mai, sa stiti ca-i bine sa fii condamnat la pat ;) ... n-am miscat un deget, m-am dat jos sa ma duc la toaleta si sa-mi mai iau putin de rontait. Acum a venit Boby de la servici si trabaluieste in bucatarie ... m-a dat afara si mi-a promis ca e gata masa in juma de ora. Asa sa tot stai :)
Si sa va mai povestesc ceva. In spital am avut camera la lauze, inconjurata de mamici cu bb-ei ... si asa de dulci erau, de aveam doua ganduri: "vreau si eu pe al meu" si in acelasi timp "mai stai acolo ca stai bine!" :) Dar zau ca te apuca un dor cand ii vezi asa mici, rozalii, urlatori si cu mirosul specific de bb. M-am abtinut eroic sa nu o iau pe cea mica a turcoaicei in brate (mie una nu mi-ar place sa tabere cineva asa pe copilul meu ... ) si sa o pupacesc putin.
Si un sfat ptr. cele doritoare cu sotiori nehotariti: mergeti cu ei la o maternitate si o sa-i apuce si pe ei dorul. Avea Boby o fata cand se uita la turcoaica pitica ... imi venea sa-l pap de ce drag imi era in momentul ala.
Gata, mai scriu un mail, ca oricum sunt in urma de tot cu corespondenta. Va pupic! Si va zic de acum week-end fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Petru Alexandru, Lara Celine, Ingrid si Mihaita!

Irinusha, uuuf, ce experienta neplacuta! Pupici la burtica si sa stea bebe acolo la caldurica bine merci cat iti doresti tu! (eu zic ca-i baiat...).

Cami, felicitari ptr fetita! Ii asa fain sa ai fetita mai ales dupa un baietel, super, ma bucur ca vor fi pereche! Pupam burtica!

Pupici tuturor fetelor si-mi cer scuze ca nu va scri la toate in parte...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput