Basescu a fost suspendat?!ce urmeaza?!(IV)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

antenele securitatii incearca sa forteze un nou dicton (nusce papagal l-a scos pe gura la aia mai noua, nr 2):
"Dintre doua rele alege-l pe cel pe care nu l-ai mai incercat!"
Fara sa vrea, a reusit sa exprime cel mai bine campania mediatica anti-Basescu, o campanie care ascunde lumii faptul ca Basescu este raul mai mic improscandu-l cu noroi din toate partile, o campanie care a deturnat complet atentia publica de la raul cel mare: oligarhia fostilor comunisti si securisti ajunsi din nou la putere sub mantia larga a coalitiei psd-pnl-prm-pc.

ce insinuezi aici nu e tocmai fair. adica daca ii vedem bubele din cap lui basescu, inseamna ca suntem neaparat din tabara cealalta si suntem dusmanii tarii? "cine nu e cu noi, e impotriva noastra"? ti-e chiar atat de greu sa crezi ca cineva poate sa fie critic fara sa fie partizan? eu mi-s regalista, am votat cu taranistii si liberalii in '90 si '92, sunt fan Coposu - deci prin definitie nu pot fi fan Basescu, Becali, Vadim, et comp- si in nici un caz n-as vota cu banditii din tabara cealalta, chiar daca nu as vota nici cu Basescu.

e bine totusi ca admiti ca base e un rau, chiar daca unul mai mic. pana acum mi-a facut impresia ca vreti sa-l vindeti, celor care nu-i sunt fani, in pachetul publicitar "frumoasa si bestia". frumoasa fiind basescu, normal.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by conchita
ce insinuezi aici nu e tocmai fair. adica daca ii vedem bubele din cap lui basescu, inseamna ca suntem neaparat din tabara cealalta si suntem dusmanii tarii? "cine nu e cu noi, e impotriva noastra"?

conchita, daca nu faci parte din politicienii sau analistii politici platiti nu inteleg de ce-ai sarit ca arsa.
Fii buna si spune-mi ce insinuez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
ce insinuezi aici nu e tocmai fair. adica daca ii vedem bubele din cap lui basescu, inseamna ca suntem neaparat din tabara cealalta si suntem dusmanii tarii? "cine nu e cu noi, e impotriva noastra"?

conchita, daca nu faci parte din politicienii sau analistii politici platiti nu inteleg de ce-ai sarit ca arsa.
Fii buna si spune-mi ce insinuez.

am spus deja ce insinuezi in mesajul citat de tine, acum am bolduit sa se inteleaga mai clar. sper.
tu de-aia ai sarit ca ars cu concluziile despre partenerii de dialog care nu-ti impartasesc parerea - pentru ca esti politician sau analist politic?

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
am spus deja ce insinuezi in mesajul citat de tine, acum am bolduit sa se inteleaga mai clar. sper.
tu de-aia ai sarit ca ars cu concluziile despre partenerii de dialog care nu-ti impartasesc parerea - pentru ca esti politician sau analist politic?

Ba tocmai pentru ca replicile tale sunt in stilul acestora.
N-ai spus deloc ce insinuez. Rastalmacirea celor scrise de mine nu este un raspuns. N-am catalogat pe nimeni, si prin urmare nici pe tine, asa cum pretinzi ca am facut-o. Citeste cu atentie postarile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Pt toti cei care vreti demiterea presedintelui, raspundeti-mi si mie la o intrebare:PE CINE VETI VOTA LA ALEGERI?
Si nu mai vreau sa aud de vreun candidat fara sansa ca atunci votul vostru va fi egal cu zero, vorbim de cei care sunt in topul sondajelor: Geoana, Tariceanu, Becali, Vadim.Astept cu interes raspunsurile voastre!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Copiloi hai sa-ti raspund:
- azi dimineata la stiri s-a anuntat ca Tariceanu impreuna cu minisTrul agriculturii Decebal Traian Remes au trimis o scrisoare catre UE rugandu-i sa intarzie trimiterea fondurilor catre agricultura deoarece ei nu sunt pregatiti pentru absorbirea lor. aceste fonduri trebuiau sa vina incepand cu 15 Mai.
- In ceea ce priveste Curtea Constitutionala aici se face o confuzie. Curtea Constitutionala trebuie sa constate existenta imprejurarilor care justifica interimatul in exercitarea functiei de Presedinte al Romaniei,(ADICA PARLAMENTUL A VOTAT IMPOTRIVA SI CA S-A INTRUNIT CVORUMUL NECESAR PENTRU UN VOT CONSTITUTIONAL) cat si Hotararea Parlamentului Romaniei privind suspendarea din functie a Presedintelui Romaniei si procesul-verbal intocmit de Birourile Permanente ale celor doua Camere prin care s-a constatat rezultatul votului. DECI CURTEA CONSTITUTIONALA NU A DAT GIR SUSPENDARII CI A CONSTATAT CA VOTUL DIN PARLAMENT A FOST CORECT SI LEGAL INTRUNINDU-SE CVORUMUL NECESAR IAR NUMARAREA VOTURILOR A FOST SI EA CORECTA.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Viviana, stirea cu Tariceanu si cu fondurilor n-o stiu inca.....ce stiu este ca Tariceanu a spus ca Flutur a raportat date false.....acu' ma gandesc ca fiind vorba de cifre, adevarul e numai unul, adica cu hartiile in fata se poate stabili cine minte si cine nu.

Legat de CC......

Art. 146 din Constitutie spune asa:

CC

constata existenta īmprejurarilor care justifica interimatul īn exercitarea functiei de Presedinte al Romāniei si comunica cele constatate Parlamentului #351;i Guvernului.

Deci, CC-ul constata existenta īmprejurarilor care justifica interimatul ......Pai care sunt aceste "imprejurari", daca nu suspendarea Presedintelui?

Eu cred in felul urmator:
Deciziile CC-ului au fost politice si conjuncturale:
- cand a raportat ca Basescu nu incalca grav Constitutia, datele problemei erau unele;
- iar cand parlamentul a decis suspendarea si Basescu a declarat ca nu demisioneaza, datele initiale s-au schimbat. Iar CC-ul a actionat cat sa nu se complice .
Chiar daca deciziile CC-ului par incosecvente, ele de fiecare data il favorizeaza pe Basescu.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Pt toti cei care vreti demiterea presedintelui, raspundeti-mi si mie la o intrebare:

PE CINE VETI VOTA LA ALEGERI?
Si nu mai vreau sa aud de vreun candidat fara sansa ca atunci votul vostru va fi egal cu zero, vorbim de cei care sunt in topul sondajelor: Geoana, Tariceanu, Becali, Vadim.

Astept cu interes raspunsurile voastre!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

pai,dupa parerea unora sunt muuuulti cu muuuuult mai buni decat Basescu!!!
unde sunt aia?sa-ti spun ...nu stiu...
s-au pitit si ne lasa cu "balauru'" asta de Base

na,ca vorbeste Ponta....poate va ganditi la el...ce ziceti?!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

PE CINE VETI VOTA LA ALEGERI?

Deocamdata nu sunt alegeri, nu sunt candidati propusi.......asa ca eu zic ca nu are rost sa fie dezbatut ceva ce nu exista.

Totul se schimba de la o zi, la alta (uite demisia, nu-i demisia ), asa si cu candidatii.....este loc de surprize......

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina,ai dreptate...deocamdata nu e decat referndum....
da' yo cu astia n-as fi asa sigura ca nu pun ceva la cale
sa mai traim si sa mai vedem

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput