Basescu a fost suspendat?!ce urmeaza?!(IV)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Pentru cei indignati de abilitatile cognitive ale sustinatorilor Marinarului n'ar fi rau sa mentionam ca Liiceanu se pierduse azi prin multime, de la Berlin Plesu mai trimisä si el un mesaj. La fel Tismaneanu si Traian Ungureanu.

....

De partea cealalta, raman doar Almanahe, Bardu' Vadim si cativa scriitori de ... note informative. Singuru' bibelou era in vitrina PNL - Balaceanu-Stolnici, dar omu' fuse atat de indignat de ultimele manevre din propria'i gradina incat isi manca de buna voie papionu' dezicandu'se definitiv de Rompnl SRL
Acu' va place sau nu, da' de recunoscut trebuie sa recunoasteti: bomba cu neuroni tot Basescu o detine.

Mult mai interesant e razboiul din media. Azi a fost o criza de isterie in Templul Jurnalismului cu Mintile Legate - Antenele Motanului: Cristoiu s'a trezit urlând la a3 ca daca il mai dau pe Basescu pe timpul lui de emisie , el isi da demisia . In timpul asta la a1 voiculescu vorbea'n direct cu Basescu pe fundal. Si mai penibila fuse executia lu' Roncea de SRS, pe motiv ca'si arata camasuta verde la mitingul de sustinere al lui Basescu?
Si mai sint inca 28 de zile de spectacol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Violeta, nu ma supar. Vorbim si noi. Eu cred ca e foarte nefericita situatia, in loc sa fie o caruta la care trag toti sa mearga inainte, ei se bat intre ei

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

aquariusrpro,

conchita, nu mai tin minte daca tu ai spus de Ciuhandru. In fine, ideea e ca, dupa parerea mea, el nu ar fi reusit sa faca nimic tocmai fiindca e doar un gospodar bun. Ar fi sfarsit ca si Milica, strivit de sistem. Basi e altfel, asa badaran si bataios cum e el, trecut prin ciur...are armele necesare pentru a se lupta cu "sistemul ticalosit". Nu stiu cat bine imi va face mie personal Basi, dar faptul ca ii impiedica pe nenorocitii astia de a-si face mendrele mi se pare MARE LUCRU. Asta e, traim inca intr-o tara corupta iar lupta va fi maaaaaaaaaaaaaaaaare. Sper ca Basi sa poate face ceva in sensul asta. Daca nu Basi, atunci...chiar nu stiu cine.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

cucoancea, asa e, eu am zis. pentru ca mi s-a parut unfair sa se planga lumea ca nu avem alternative si ca, vai, de ce nu mai apare nimeni nou pe scena politica, sa-l votam cu totii? pai degeaba apare, ca nu-l voteaza nimeni, vezi cazul ciuhandru.

eu inteleg ce spuneti si voi: considerati ca daca base e mai dur in limbaj, inseamna ca e mai dur si in fapte. cumva, ca tupeul sau inseamna hotarare, iar badarania s-ar traduce ca nu ii e frica de nimeni. uitati insa ca si el e la fel de sacal ca restul si ca are multe bube la activ in materie de coruptie si aliante cu coruptii. lupta lui anti-coruptie, daca privim putin in urma la legaturile lui, nu e altceva decat o forma mascata de a-si elimina sau speria adversarii personali. daca i-ar fi pasat de Romania, ar fi lasat flota la locul ei.

apoi, chiar nu va da de gandit ca l-au parasit toti consilierii aproape? sau ce credibilitate are un presedinte care alege un consilier ca madam udrea? sau asta face parte tot din know-how-ul privind 'interesul poporului'?

repet, eu nu discut decizia parlamentului, am spus deja ca e o aiureala (legala, dar tot aiureala ramane) si chiar ca Ro nu avea nevoie de asa ceva in anul in care a fost admisa in UE. dar sa se mai intample inca o revolutie pentru taman basescu e super degradant...

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Pentru Basescu zilele pana la referendum sunt cruciale: poate insemna totul sau nimic. E si normal ca-s toate bombele la el!

Intrebare: daca suspendarea lui Basescu nu a fost constitutionala (conform Curtii Constitutionale), de ce CC-ul a validat interimatul lui Vacaroiu si implicit suspendarea lui Basescu?

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floarea_soarelui

Copiloi, o mare parte din fetele de pe forum sunt electoratul lui Basescu.

asta a fost unul dintre marile mele shocuri cand am vazut. in conditiile in care Basescu a trimis un mesaj clar despre cum valorizeaza el femeia - vezi ce a apreciat la elena udrea, ca tot o pomeneam mai devreme, deci ce semnal a transmis electoratului cu ocazia asta despre modelul femeii in viziunea presedintelui - plus mascarile aruncate ziaristelor la un moment dat. inteleg sa-l admire abonatii la birtul din colt, pentru ca nu s-a ridicat deasupra nivelului astora in mesajele despre femei, dar femeile insele?! oare de ce? imi explici si mie, te rog mult?

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Intrebare: daca suspendarea lui Basescu nu a fost constitutionala (conform Curtii Constitutionale), de ce CC-ul a validat interimatul lui Vacaroiu si implicit suspendarea lui Basescu?
Alina

Pai deh, n-a mai avut cu ce sa-i mai santajeze Basescu, ulciorul nu merge de multe ori la apa

Conchita, pe acelasi rationament i-am desfiinta pe toti de la putere, nu e unul sa judece altfel.

Am inteles inversunarea impotriva presedintelui, dar de ce nu aveti aceeasi inversunare si impotriva parlamentului? Ca in fond acolo e mult mai important sa mearga treburile...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:

Pentru ca era santajata de Bäsescu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
CC = PSD-isti

Alina, asta, nu-ti da nici un raspuns??? ...
mie da, ca uite-asa-mi egzplic de "raspunsul intre doi cozonaci al CC-ului" la cererea de suspendare a lui Basescu!!! Frumos e ca pina la validarea suspendarii, insusi PSD-ul tipa ca CC-ul e controlat de suspendatul prezident...asa ceva

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia
Conchita, pe acelasi rationament i-am desfiinta pe toti de la putere, nu e unul sa judece altfel.

Am inteles inversunarea impotriva presedintelui, dar de ce nu aveti aceeasi inversunare si impotriva parlamentului? Ca in fond acolo e mult mai important sa mearga treburile...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004 [/red]

nu sunt inversunata impotriva presedintelui romaniei, ca avem si noi aici un presedinte nu mai breaz decat basescu, deci ma rezerv pentru asta cu inversunarea :-))

uite, spuneai ca nu ajungem nicaieri cu schimbul de opinii si deja am ajuns la un consens:-)) ca toti cei de la putere, acum, sunt o apa si-un pamant si ar trebui schimbati absolut toti.

cu parlamentul...e incurcata chestiunea. pentru ca sunt alesi pe liste, parlamentarii astia reprezinta asa o entitate difuza ca mie, una, mi-e imposibil sa o iau in serios. pana nu se adopta votul uninominal, parlamentului roman i-ar sta mai bine in "ferma animalelor" decat la carma Romaniei. cine si-a imaginat ca suspendarea lui basescu va constitui un sah mat la adresa marinarului, iata ca gusta acum din proipria-i otrava, cand ii ofera pe tava lui Base un viitor vot de sustinere de 99.9% pe 20 mai. si de-abia de-atunci incolo sa te tii semidictatura basesciana. pana acum n-am vazut nimic. vadim va lua notite, presimt.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

antenele securitatii incearca sa forteze un nou dicton (nusce papagal l-a scos pe gura la aia mai noua, nr 2):
"Dintre doua rele alege-l pe cel pe care nu l-ai mai incercat!"
Fara sa vrea, a reusit sa exprime cel mai bine campania mediatica anti-Basescu, o campanie care ascunde lumii faptul ca Basescu este raul mai mic improscandu-l cu noroi din toate partile, o campanie care a deturnat complet atentia publica de la raul cel mare: oligarhia fostilor comunisti si securisti ajunsi din nou la putere sub mantia larga a coalitiei psd-pnl-prm-pc.

Mergi la inceput