Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 29
ionela_r spune:
Buna ziua mamici. Cum va descurcati cu caldura?

piticilor vorbareti si descurcareti.
Dora este o vorbareata. Saptamana trecuta, cand am venit la Bucuresti, a intrat in casa si-a zis "ce bine ,am agiuns la casa noatra".Repeta tot timpul dupa noi, chiar daca unele cuvinte sunt mai scalcite.Este o cumintica si o vrenicuta.
"mami, tacem teaba?"(mami, facem treaba?)
Cand o intreb ce treaba sa facem spune"vrea dodo sa cace" (adica vrea sa calce rochitele la papusi.)
In rest este bine.
De la caldura ii mai ies din cand in cand bubite, dar trec repede.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
cenia spune:
Salutare dragi mamici si pitici.
Vad ca scrieti de zor, dar a pierit zelul de la inceput. Si noi ne chinuim cu o alergie ceva cu david ca i-au aparut bubite pe picioare, in primul rind in palma si il mincau dar apoi pe picioare si acum pe miini. habar nu am ce are. in restul corpului nu are nimic. am zis ca ar avea vreo boala a copilariei dar stagneaza asa. nu are febra nimic. ciudat ca ar putea fi de la transpiratie, aici sunt 41 de grade C dar nu transpiri,nu iesim afara decit seara si este un timp foarte scurt in care "mori de caldura"...
si eu ma chinui cu o infecie urinara, am mai citit pe forum am luat antibiotic, urinex, suc de cranberrys si cam atit. cam atit despre noi .
asteptam sa mostenim o avere si apoi sa mergem in Hawaii si sa ne tolanim la soare... glumesc, doar descriu ce visez in drum spre servici pe freeway....
by
la lac
niste poze
gabrianah spune:
buna dragelor, nici noi nu am mai intrat de mult,se simte ca a venit vacanta si toata lumea are program! am vazut pozele cu andruzza, ce burtica frumoasa ai, si ce pofta mi-ai facut de mareeee!!
Zuzusanatate lui bubu, cum mai e? pe aici pe la graidinite e plin de gastroenterocolite uneori..cind ai timp si scrii " strategia cu olita" ma intereseaza si pe mine!
Mamacita
chiar imi pare si mie rau ca nu ne-am putut intilni cind ai venit..intr timp a facut si Simon varicela, dar o forma usoara..ai gasit masina verde pentur alex?( parca asta vroia?)
Danuta t, imi place cind scrii despre fratiori!
rroxe tare isteata ionuca, ce raspuns stie ea sa dea" mi-a dat voie mama "hi hi!
Danna-j ce surpriza frumoasa ca am mai citit despre voi! zici ca a fost fain in germania? citeodata ma gindesc la ocazia care am avut-o sa ne cunoastem atunci cind ati avut drum in köln si eu eram speriata de bolile copiilor mei :( acum imi pare tare rau ca nu ne-am intilnit
An-ka ma bucur ca ai scapat de varicela! mi-am mai facut si eu curaj cind am vazut ca pe forum mai sint mamici a caror bebei au facut varicela la 1-2-sau 3 luni! simonel a avut doar vreo 4-5 bube, i-au trecut usor si fara febra.
ocrainic mult succes cu bona! eu cred ca oricine si-ar dori viziteze minunatia de tara unde locuiti, totul e sa fie o doamna potrivita pentru copilasi !
noi plecam acasa la cluj in 11-12 iulie si stam pina pe la sfirsitul lunii august. veti sta si la cluj? poate ne vedem cu bebicii!
noi sintem cam liberi acum, l-am trimis in rominia pe gabriel cu una dintre bunici, ca sa imi fie mie mai usor, ca am fost cam slabita dupa nastere..acum doar cu nati si simon mi se pare ca sintem in vacanta!!n-as fi crezut ca poate fi asa de usor doar cu 2:)) e drept ca nati e deja mare, imediat implineste 6 ani si ma pot intelege cu el ca si cu un om mare :)dar ne e tare dor de gabriel , vorbim cu el la telelfon si raminem uimiti de cite stie si cite vorbeste! ii merge tare bine acasa.
va
cu drag, ana
alessiace mai faci, ce mai face dezbracatu? cu frigurile astea...:)
rp spune:
, va pup pe toate.
quote:
Originally posted by andrruzza
Zilele trecute ma gandeam la rp. Heei, unde sunteti??
Si eu ma gindesc des la tine, la mamacita, la dantje si ma bucur pentru voi si pentru fericirea care va asteapta. Pentru ca e absolut superb cu doi copii.
Ocrainic, va doresc succes in gasirea unei bone. Ma gindesc ca poate ar fi bine de incercat si pe la agentiile care recruteaza personal pt. munca in strainatate.
Vreau sa urez "La multi anisori!" Sofiei si Nataliei.
Sinteti deja domnisoare mari.
Cenia, multa sanatate.

Ligia, e tot mai frumos Raducu. Va pup.

Danuta, v-am vazut ieri in poze. Sint superbi baietii, seamana foarte bine. Mara s-a distrat grozav la poza cu baita in chiuveta.
Rrox, ma bucur pt. voi ca aveti o mica pauza.
fetelor. Mara abia de o luna descrie obiectele, cum povesteai tu de Ioana mai demult, spune cuvintele destul de corect dar nu face propozitii.In rest e foarte rasfatata, plina de dermatita, tot cu pampersul la fund si foarte inventiva (se tot urca in picioare pe tractoras, ca sa ajunga la rafturi in biblioteca inaccesibile ei, eu ii repetam ca nu are voie; cind a vazut fata mea ca tot stau cu gura pe ea a inceput sa-mi aduca carti si sa-mi arate sa ma uit in ele si s-o las in pace sa-si vada de treaba
Tudorina creste frumos, ride si se joaca toata ziua, e superb, ce sa mai zic.
Nu mai pot sa scriu, mi s-a trezit toata familia. Va pup.

Marutza si Tudor
roxana, marutza (22.03.2005) si tudor (05.03.2007)
ligia13 spune:

Ce mai faceti mamicilor?
Mi-era dor de voi!
Am lipsit o perioada ....ca parca acum s-au adunat toate la serviciu!
Acasa e ok, Radu e bine, acum e racit si mucos, dar chiar azi l-am dus la doc si a zis ca nu e bronsita sau altceva, doar muci si tusea tot de ma muci!
Eu is racaita de o luna aproape! Am avut o gripa sau o viroza mai nashpa , apoi am facut o faringita/laringita de nu am vorbit si nu am mancat nimic vreo 3 zile!
Acum am adus si eu si Radu o raceala de la Praid.
Am fost in weekend la Praid. De fapt de vineri pana luni! Am avut un timp super , Radu a fost incantat de iesire, dar ne-a cam "stors" de energie! Noroc ca doarmea bine .. si noi cu el!
Avem si poze de la Praid!
Saptamana asta bunicii se relaxeaza la Sovata , ca erau si ei cu nervii , le-am dat liber si tati e "nany" cu Radu. Se descurca neasteptat de bine, desi Radu trec printr-o perioada in care refuza mancarea , e tare greu la masa cu el. Singurul lucru pe care il maninca bine sunt fructele!Maninca multe fructe pe zi. AAA.. si lapte! In rest doar cu spectacol!
rp, bine ai revenit . Multumim de complimente! Intoarcem
!
oanacrainic, daca erai in Auchland era mama unei prietene de-a mea amatoare de venit cu voi! (Prietena mea traieste acolo).
Daca ar fi fost Raduc mai mare veneam eu! ![]()
Nu stiu unde sa te adresezi, ca bine ar fi cineva oarceum cunoscut!
Te-ai gandit la o suma ?
cenia, viseaza ... viseaza ca nu e interzis! La 40 si ceva de grade tu zici ca nu e cald?! Ce face David?
rrox, ati sarbatorit-o pe Mariuca? Ce mai fac fetele?
garianah, hihihi, auzi la ea. Ce usor e cu 2 copilasi?!
La multi ani pt Petru, Petrutze, Paul, Paula, Pavel si alte derivate!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
cenia spune:
Salutare mamici
Ligia: sanatate multa iti dorim si da, nu e cald la 40 aici fiindca umiditatea e 2% , indicele de confort e bun, in Romania cit e?
Noi am inceput sa mincam mai bine decid luam vitamine sub forma de ursuleti gumati. sigur aveti si in Romania. Noi ne-am luat tv cu plasma si SR system si David e fascinat si mai mult de tv, ceea ce nu imi place. Avem baby sitter din Romania, a venit my sister in law si am zis sa aiba ce face toata ziua in casa caci afara nu-i de stat! aici umbla batrinii cu umbrela, ochelari de soare, imbracati cu mineca lunga si cu sosete cu slapi ca sa nu ii arda soarele. rid cind ii vad asa....
va las fiindca mai avem planuri astazi si salutari
la lac
niste poze
coco spune:
Salut!
mai suntem si noi pe aici, ami greu da' mai citim.
Marox- m-ai intrebat -sunt la acelasi servici unde a inceput sa-mi placa f.tare ce fac :-). Culmea!
Vlad ma dispera, face numai ce vrea el. Ex: nu pot face baie/plaja la strand trebuie sa stau cu el in apa. (daca e termala -dc e rece sta pe scari la intrare) altfel scandal mare+'baiatu singur' imi urla.
Pipi facem si cerem la olitza, si dc suntem in oras se tine saracutzul
pana ajugem la olitza/wc.
Caca nu face decat pe el si spune dupa aia. Dar cred ca se va rezolva si asta.
Va pupam pe toti,