Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Pisicuta, si Ema are brobonite de la transpi; de obicei ii trec de pe o zi pe alta, dar si apar frecvent, insa acum am vazut ca are o portiune pe coapsta de brobonite una langa alta si e rosie rau zona... E de la scutec (am schimbat Pampersul pentru ca nu i-am gasit masura buna) si e groaznic. In consecinta acum am pus-o la "nana" de pranz fara scutec, cu fundu' gol (tine pe ea cearsaful cu care o acopar maxim 5 minute). O sa o las goala in casa, ca sa ii respire pielea. Si musai tre' sa o dau pe Bepanthen ceva cand se trezeste... Pe caldurile astea sa te mai si manance pielea, cred ca e grozav!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Draga Oanacrainic, nu cred ca drumurile va vor aduce in Bucuresti, dar mi-ar placea tare mult sa te intalnesc! :)
Referitor la intrebarea cu bona, chiar nu stiu ce sa zic, de aia nu m-am bagat pana acum. Am sperat ca alte fete sa stie mai multe, dar vad ca tre' sa investighezi singura :)
Cum le merge baietilor in Romania? Banuiesc ca toti ii rasfata...

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Fiind weekend mai apuc si eu sa-mi bag nasul pe aici si sa vad ce mai faceti.
Fetele sunt deja de o saptamana la tara si se simt foarte bine. Noi profitam la maxim de libertate, dar... mi s-a si facut dor de ele Sambata viitoare mergem in vizita sa-i serbam ziua de nastere Mariucai. Abia astept.

Andruzza tocmai v-am admirat pozele de la mare, sunteti doi frumosi, si tu si Rares Mi-a placut ca-i dansator, colaboreaza cu clovnul foarte bine si-i place marea Pupam si pe bb mic

Ligia La multi ani! cu foarte mare intarziere... Sa fii fericita alaturi de nazdravanul tau mic (pe care il pupacim sa-i treaca repede urmele loviturii) si taticul lui!

Ocrainic Bine ai venit in Romania! Cand vedem poze cu voi? Daca ajungeti in Bucuresti si mie mi-ar placea sa va intalnesc. Cred ca vei gasi bona, macar si numai fiindca e o ocazie sa merga la capatul lumii si fiindca sunteti o familie foarte frumoasa

Pisi si Ioana mai face asemenea iritatii de la caldura si transpiratie, sunt mici puncte rosii strans grupate pe o portiune de piele. Ea facea pe ceafa si dupa urechi inainte sa o tund. Incercam sa mentin zona uscata si curata si mai dadeam cu crema.

An-k Multumim de intrebare Ma bucur ca ati trecut cu bine peste varicele si bb mic e in regula Pupici Biei!

Zuzu cred ca Bubu e doar mai sensibil, nu are nimic altceva. Nu stiu ce investigatii ai putea sa-i faci. Alergice stiu ca i-ai facut si oricum, nu cred ca are asa ceva. Multi -ici si multa sanatate! Abia astept filmuletul promis, mor de dorul Sofiliciului delicios!

Dantje M-am amuzat din nou copios de ispravile micutului tau hotarat Multi -ici!

Marox La multi ani!! cu intaziere lui Alex si viteza mare la trecut bubitele!

Anca Micaela Ce sociabila e Ema! Bravo ei! Mi-ar placea sa o intalnesc pe strada Noi avem sigurante la prize, din acelea ca un dop practic, doua bete de plastic care se baga in priza. Se pot scoate numai cu cheita aferenta, altfel nici eu nu reusesc (am incercat cand nu gaseam cheita ). Ale noastre sunt chicco.

Caramella Ce fetita harnicuta ai! In curand o lasi singura la facut prajituri

Laura daca George nu are nici o alergie sau intoleranta si nici voi nu aveti, si, mai ales, daca deja i-ai dat unt de arahide si nu a avut nici o problema, nu vad nici un motiv pentru care sa nu-i mai dai. Felicitari micului desenator

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Sa va zic si ultima descoperire a Ioanei : mi-a zis mama ca orice ii spune ca nu are voie sa faca atrage imediat raspunsul "mi-a dat mami voie!" A auzit-o odata pe Mariuca replicand asa si a prins instant ideea...
In rest turuie nonstop si canta toata ziua, in special cantece inventate de ea (dar au noima).
A inceput sa mai faca si la olita, dar de obicei o cere chiar cand face sau imediat dupa ce a facut. Suntem pe drumul cel bun, zic eu
Si merge foarte mult pe jos, ii place sa exploreze. Neam de calator, ca mami

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

An-k, multumesc pentru urarile adresate lui Alex de ziua lui. Ma bucur tare mult ca analizele tale au iesit bine si varicela nu l-a afectat pe bebe. Stii deja ce o sa fie: fetita sau baietel? Cind e DPN?

Andruzza, am vazut pozele de la mare. Unde ati fost, ca nu-mi parea o statiune cunoscuta! Pupici frumosului de Rares, mi-a placut tare mult poza in care e cu T-shirt rosu si palaria cadrilata. Mi se pare mie sau e foarte inalt pt 2 ani?

Ninocikap, vacanta placuta si odihnitoare si vreme buna va doresc! Nu te ingrijora ca nu vorbeste prea mult. Daca intelege tot inseamna ca nu-i grav. I-ai facut totusi o audiograma? Alex si-a dat drumul dupa 2 ani jumate.

Andira, pupici Irinucai!

Pisicuta, i-a trecut rino-faringita lui Matei? Pt brobonite nu stiu ce sa-ti spun si eu cred ca sint de la caldura.

Anca Micaela, noi avem aparatoare pt priza, nu chiar la toate, dar la alea mai expuse. Sint foarte greu de scos, nici noi nu reusim, au o cheita speciala. Oricum, chiar si asa sint foarte stresata sa nu bage ceva pe acolo.

Dantje, asa imi face si Julia, arunca tot ce-i in patul ei si se baga sub saltea, ea are inca pat de bebe. Noroc ca o piraste Alex si-o scot de acolo. Nu cred ca ar deranja-o sa stea acolo toata noaptea.

Rrox, multumesc pentru urarile adresate lui Alex! Bravo pentru primele succese in lupta cu olita!

Ce sa va povestesc despre Julia. Pai in primul rind, gata, a facut si ea varicela, la exact 2 saptamini dupa Alex. Si se pare ca e o forma foarte urita, e plina de bube si are si febra, e molesita, plingacioasa. Sint stresata pt ca i-au iesit bube la amindoi ochii, ca si cum ar avea ulcior, mai are si in coltul unui ochi si pe pleoapa celuilalt. Partea buna e ca cel putin deocamdata maninca bine, bea.
In al doilea rind, a capatat un tic verbal , orice ii spunem, raspunde cu "Oui, ze sais", adica in traducere "Da, stliu". Pina si doctorului i-a trintit una d-asta!

Gata, s-a sculat, ma duc s-o iau din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Thx nino, Anca Micaela, Dantje, roxx, Marox

nino, vacanta frumoasa sa aveti!

Dantje, nu stiu cat de elefant te simti tu, dar io ma simt ca o balena. Azi am intrat in saptamana 23 si am deja 15 kg in plus. Cred ca pun mai mult decat am pus la Rares(26) si am plecat de la aceiasi greutate. In rest, totul e ok.

Marox, la vecinii nostri bulgari am fost. Ce sa zic, nu stiu daca e prea inalt, nici nu mai stiu cati cm are, dar e mai inalt decat colegii lui de grupa care au cam aceiasi varsta.

roxx, e un foarte mare dansator :)) Intr-o seara la restaurnt au facut bulgarii niste dansuri populare. Mai, atata a dansat cu ei acolo, ca toata lumea radea de ce facea el pe langa dansatori, dansatorii nici nu mai contau ca erau p-acolo. Clovnul ii distra seara 30 de minute, aveau 4-5 cantecele in germana care le invatau copiii la gradinita. Rares intelegea tot :)))) Dar e topit dupa copii si a prins imediat jocurile.

Zilele trecute ma gandeam la rp. Heei, unde sunteti??

edit: zuzule, sanatate multa!

va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Hello

Rrox sar'na de pupici ii intoarcem, a gasit si zana o metoda , numai ca bunicile se comporta altfel cu nepotii decat cu copii(rar le refuza ceva).
Marox oh deci si Julia se tine de sotii, acum i-am schimbat pozitia patului sa vedem daca da roade. Martijn a cojit si tapetul tot din lipsa de fun, deci mi-a dat nitel de lucru,sincer oricum voiam sa-i schimb tapetul (sa-mi fi citit gandurile...?)
Andruzza n-am luat decat vreo 7-8 kg dar depozitele de apa cred ca imi dau senzatia asta, si burta care e foarte mare si foarte jos pozitionata.Eu joi intru in 24 de saptamani.Sa ajungem cu bine la termen si sa fie bebei sanatosi.... slabim noi dupa.Sarcina usoara in continuare.

sa auzim numai de bine

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dragele mele mamici si burtici,Maroxx , sa o pui pe Julia din partea Sarei care stie si ea ce inseamna varciela urata, cu bubite mari peste tot corpul. Va dorim insanatosire grabnica. Din experienta care am avut'o cu Sara stiu ce inseamna sa ai un copil bolnavior cu varicela. Sara a primit niste picatori impotriva mancarimii si au avut efectul incat ea nu s'a scarpinat deloc. Totusi o bubita de le ploapa i s'a desprins in prima zi cand a fost la gradinita dupa perioada de stat acasa si inca se ve mai vede inca o gropita in locul acela, dar nu e deloc ingrijorator. Sarei ii place enorm sa'i citim, nu putem scapam de sarcina asta pentru ca ne spune: "Citeste!" dupa ce se aseaza in pat sa doarma. Stam cu ea si ii citim o carticica de la cap la coada si ea intelege tot ce i se citeste. La un moment dat i'am citit cartea Sirenei Ariel si ea citea si singura cand dorea si a invatat toate personaje pe de rost.Sambata am fost in Germania la sora mea, i'a placut enorm la sora mea care a rasfatat'o. A trebuit sa oprim la jumatatea drumului pentru ca incepea sa se agite si sa incerce sa se dezlege.Noi din cauza scolilor si a faptului ca Narcis si'a deschis practica ca personal trainer, nu putem sa mergem in vacanta asa ca eu va invidiez pe toate care mergeti la mare cu puii sau ati fost. Andruzza , am vazut si noi pozele voastre si sunteti o familia frumoasa, arati foarte bine cu burtica si nu esti grasuta deloc.Am vazut poze si cu Oana, David si Luca! Sa aveti o sedere frumoasa in Romania si sa va gasit o bona buna pentru baietei! Superbe poze! Felicitari pentru narstere !Pot sa spun sincer ca va admir pe toate mamicile care au mai multi copii, sunteti foarte pretioase sa dati nastere minunilor de copilasi si sa va dedicati asa frumos cresterii lor. Ligia pupicei curajosului de Radu! La multi ani fericiti!Rrox, dar stii ca Ioana e foarte desteapta si descurcareata? Bravo ei!Pupam bubita Irinucai ! Spre linistea voastra mai se intampla si la alte case... intr'o sambata calcam si sara a venit in viteza si si'a lipit doua degete de talpa fierului de calcat sub ochii mei. A plans. Noroc ca era dat la mic si nu a fost fierbinte.raresionut , mult succes lucrarile la magazinul tau, e o treaba foarte frumoasa ce te'ai gandit sa faci!As mai scrie dar mi'e somnic si sunt obosita, azi am avut zi de stagiu, saptamana trecuta am fost putin bolnavioara cu stomacul. O sa va mai scriu despre noi, promit!Mamacita , Felicitari pentru burtica! Multa sanatate si totul sa decurca bine. Il pupam cu drag si dor si pe Alexutu!Gegea !Zuzunaki !PS/ Anka, ti'am adus leustean cu radacina! Te sun poate in seara asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Salutare fetelor, chiar ma mir ca nu ne-ati uitat! La cit de rar dam pe aici!!!

Sper si eu sa gasim pe cineva de treaba ca si bona, stiu ca va fi cam greu sa fie si de folos si sa vrea sa vina asa de departe, dar sa vedem...poate avem noroc!

Ce ma bucur sa mai aflu de voi, de mult nu am mai citit de rrox, andruzza, ligia, mamacita, an-k, anca micaela, andira, dantje...dar cel mai de demult de danna_J, pe ea chiar nu am mai "citit-o" de pe vremea bebelusilor! Ce bucurie. Cred ca Sara e o minune mare si frumoasa. As vrea eu sa ma uit la poze, dar cu ce conexiune de internet avem la Tasnad la socrii nu am nici o sansa!

Fiind la parinti la BM (alta conexiune d einternet) am vazut pozele Andruzzei, frumos foc Rares, si o mamica graviduta minunata!

aveti idee unde sa mai dau anunturi pt bona? Ceva site-uri de recrutare d epersonal...habar nu am, aveti vreo idee?

De pus poze nu am mai pus de o vesnicie, poate reusesc cindva.
Pupici,
Oana si trupa de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Incerc sa profit de somnul lui Andrei si de canicula asta care nu ne lasa sa iesim din casa si am reusit sa pun poze cu prichindeii mei pe net. Daca aveti timp si placere sa-i (re)vedeti, ii gasiti la adresa obisnuita.

Ocrainic, daca ajungi prin Timisoara, mi-ar face placere sa ne sincronizam cumva si sa ne vedem.

Andruzza, v-am admirat in poze, sunteti frumosi foc. Si [inca] nu arati a balenuta. Sanatate si sa treci usor de caldurile astea, cred ca te deranjeaza destul.

As mai fi vrut sa scriu si la alte mamici , dar sunt chemata la datorie si avem azi si program de medici.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput