Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am incercat de ieri sa citesc cate ceva dar nu am reusit decat pe sarite:(

Oana, in primul rand curioasa am deschis link ul tau din semnatura sperand sa vad ceva pozici cu bb Luca, nu erau dar pozele cu burtica m-au dat pe spate, foarte artistice si calde, David e un scump, iar tu ai avut asa o burtica maricicaaa.. am ramas impresionata, cemai!

Zuzule, imi pare rau ca Bubu a facut gastroenterite din nou, dar eu nu cred ca e o problema, pt ca m-au inebunit aici cu buik grip-ul care se pare ca e foarte popular:(, iar despre biberon si noi l-am scos cam de o saptamana, laptele e acelasi dar nu mai vrea sa-l bea decat max 100 ml, ea care bea in jur de 200 si dimineata si seara, daca nu va mai bea la fel de mult lapte ii poti suplimenta cu iaurt, branzica... Pupici lui pufulet si Sofilicului

Ligia la muti ani cu mare intarziere, dar... mai bine mai tarziu.

Laura, despre untul de arahide ma gandesc ca poate fi aceeasi pinda kaas care se da copiilor in olanda, la ei e ff apreciata dar mie nu-mi place si nici Biei nu-i dau.

Dana ma bucur sa vad ca mai scrii, te mai asteptam

Marox., la multi ani si din partea noastra lui Alex, si sa cada cojitele cat mai repede., si eu tot la 25 de ani facui varicele, si gravida- bine ca a trecut, mai bine s-o faca cc cat sunt mici.

Danutat, merci, sper sa fiu si eu mai relaxata cu bb2

Anca Micaela si eu aramas uimita de vocabularul Emei.Bravo ei

Rox, voi ce mai faceti?

Azi prietena mea Minerva a nascut la ora 12 o bebelina de 3,8 kg, frumoasa si tzipacioasa, de-abia astept sa mergem maine sa vedem pe bb Matilda

PUPICEI

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumim frumos pentru aprecieri

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, am pus pozici de la mare, poate va e dor de Marea Neagra :))
Si de noi, desigur :))

va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andrruzza am intrat si am vazut mesajul tau... asa ca am reusit sa imi fac timp 10 min sa vad pozicile... super si burtica, si copilul care s-a facut mare mare..

mergem si noi la mare ne-am facut rezervare la Costinesti la vilele Vox Maris de pe 7 iulie... abia asteptam sa ducem prichindelul la mare. sper sa fie incantat, la cat ii place la baie si sa se joace cu nisipul...cred ca abia vom reusi sa il luam de pe plaja.

noutati nu prea avem... in continuare spune foarte putine cuvinte... dar pricepe tot ce ii spui, ce ii ceri sa faca, asta nu inseamna ca si asculta mereu..

va pupam dulce si aveti grija mare cu caldurile astea.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Sorry pentru un mesaj scurt, am intrat sa-i raspund Laurei:

Am citit ca untul de arahide nu se da copiilor inainte de 5 ani, deci in locul tau nu i-as da.

am fugit acasa, ca si Irina mi-a facut o boacana sambata, are o arsura de gr II la manuta, o suprafata de vreo 3cm, s-a lipit de fierul de calcat. Vina noastra binenteles, ne venea sa ne impuscam, dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

quote:
Originally posted by andira

Sorry pentru un mesaj scurt, am intrat sa-i raspund Laurei:

Am citit ca untul de arahide nu se da copiilor inainte de 5 ani, deci in locul tau nu i-as da.

Am citit si eu despte untul de arahide.Problema care se pune este riscul alergen al alunelor-o alergie foarte periculoasa.De aceea nu este recomadat a fi administrat copiilor sub 2,5-3 ani.Iar in cazul unei familii cu istoric in alergii nu este recomandat nici la vasta respectiva.

Noi deja suntem la prima rino-faringita de la gradi.Si in concluzie sunt in concediu de 2 zile sa stau cu Matei.Acum ar parea ca se simte bine,dar am emotii sa nu recidiveze.

Am vizionat pozici cu Raducu cel pansat-sper ca deja se simte mai bine; cu Bia cea cu ochisori minunati; cu Andrada in vacanta si cu Rares la mare.Andruzza ce a crescut burtica,ce mai face puiutul?

Andira multa sanatate Irinei

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Andrruzza, superbe pozele! Ce lungan frumos ai!... Si burtica mare! Bravo voua!
Ligia, am vazut Raducul pansat. Offf, prin ce spaime oti fi trecut! Pupici nazdravanului!

Si pupam toata lumea molesita de caldura! Hai, animati-va, ca subiectul nostru e tot pe a 3-a pagina..

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Andira, Irinei sa-i treaca repede arsura si fara urme!
Ema mai nou baga si scoate singura aparatul de tantari in/din priza si innebunesc de firca! Mi-e sa nu incerce si cu altele, ca sunt o gramada de momente cand e singura in alta incapere. Nu am luat opritori pentru ca avem un baietel prieten care le scoate fara nici o problema si mi-a fost firca ca abia ii atrag atentia spre partea aia, dar cred ca o sa ne luam pana la urma. Voi cum procedati? Aveti toate "aparatori" de prize, sau aveti copii cuminti care nu umbla, sau le-ati explicat si au inteles (exista asa ceva? :))

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Anca Micaela noi nu avem aparatori. I-am explicat ca arde in priza si se apropie si zice "ars" si de cele mai multe ori nu pune mana.Sigur sunt si momente cand se simte tentat.De cele mai multe ori cand prinde cate un stecher de la feon sau fierul de calcat il baga in jucariile lui in loc de priza

Vroiam sa va intreb daca ati mai vazut sau vi se pare normal:Matei a facut niste brobonite pe frunte,numai pe frunte si care se accentueaza cand transpira.Eu una ma gandesc ca ar fi un fel de iritatie de la transpiratie,dar nu ii trec si azi are si mai multe ca in zilele trecute.Oare ar trebui sa ma ingrijorez?!

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Multumim pentru laude si felicitari : rrox3,coco, gegea, caramella.
Cenia sar'na de sfat , doua termosuri de ceai de cozi de cirese pe zi, geaba.....m-am obisnuit deja.
Laura72 aici untul de arahide e ceva foarte normal, Martijn e innebunit ar manca zilnic.
Primim laude la gradi ca vorbim mult si ca stim multe lucruri.
Cu mine incearca tot ce se poate, de exp se duce la nisipar se joaca ce se joaca dupa incepe sa arunce cu nisip prin iarba....ii spun ca nisipul sta mai bine in nisipar , se uita la mine ca si cum nu inteleg nimic din planurile lui si-mi zice ca florile(din iarba) trebuie sa aiba nisip .Intr-o alta zi si-a luat skippy bal de afara si a inceput sa arunce cu ea prin casa, bineinteles ca am confiscat-o si am aruncat-o intr-un colt langa canapea.Atat s-a invartit pe langa minge pana mi-a amortit vigilenta la tv si ma striga: mama uite am gasit mingea.....ce sa mai zic ....ma gandesc cu groaza ce mai urmeaza.Ii place muzica si cartile , isi deschide singur pc-ul si dupa ma anunta: am voie sa vad Thomas mama....seamana nitel cu intrebarile car cer doar raspunsuri monosilabice: nu-i asa ca.....raspuns asa-i.Dimineata ii place sa vina la noi in pat si incepe mama hai citeste-mi, hai canta-mi si se intampla cateodata sa fie 6 , apoi imi mangaie burta , ma rog mangaiatul e un cuvant destul de bland imi trage cate una si-mi spune ca am un burta un fratior si o surioara..... apoi rectificam ca am o surioara. Azi am fost la cumparaturi si o doamna a scapat cutia de nectarine pe jos....reactie : ce faci acolo?....brr...s-a uitat femeia la mine , s-a uitat la el.....br...vin vremuri grele moncher.Si cu abilitatile manuale stam beton adik a jupuit peretele de ceva tapet, si ca sa fie tacamul complet acu vreo 2 seri n-a avut chef de somn si a aruncat tot din pat paturica, perna...si cearsaful l-a facut bucati.
Cam atat despre noi caci noroc ca mai uit ....
Pupam Raduc cucuiat..uf uf
Ligia La multi ani, fericiti si sanatosi( cam tarziu ce-i drept).
Zuzuniko pupam minunatie de Sofiliciu si Bubu sa se faca bine.
Andruzza moama ce dor mi s-a facut de maricica, Rares un inalt si un frumos..., iar tu stai super la capitolul burtica.Cum te simti?
Eu sunt ca un elefant.

Sanatate picilor, burticilor

Dantje 23+ & Martijn

Mergi la inceput