Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 26
ligia13 spune:
danuta, alina, simonela, adruzza 

Uite copilul se uita cu ta-su la cartea junglei si eu profit sa mai ma dau pe net ca la serv atata treaba am ca nu mai prea apuc!
Radu de obicei la ora asta doarme, dar acum are derogare pentru ca e weekend!
simonela, bine ai revenit! wow, 2 sapptamani fara puiut! Greu trebuie sa fie, dar si relaxant... ce as mai dormi!
andruzza v-ati bronzat?! Asteptam pooooze!
rares, ionut, alina
toti trei, pai apareti si dispareti fara ca sa ne spuneti si noua ce mai faceti? Totul e in regula?
an-k vrem un semn de la tine..... Gata varicela?! Sunteti bine?
Marox, cum e , a facut si Julia varicela? I-a trecut lui Alex? Sper ca voi adultii nu ati luat nu?!
Hai ca merg sa pregatesc lapticul, ca golanasul meu tot mai papa la biberon seara si dimineatza!
Va pup si va doresc weekend placut!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
dariaevelin spune:
la multi ani Ligia !
Vazut copil frumos si pansat(pupici capsorului accidentat)
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
raresionut spune:
Ei, ar fi bine sa dispar fara motive...dar la noi a inceput calvarul, in doua luni trebuie sa ne mutam si mai nou "lucrez" la deschiderea propriului meu magazin cu produse naturiste, plus ca ne pregatim si de plecarea prin Europa...
Rares e un dragals , ma iubeste enorm, nu mai este agresiv cu mine, chiar comunicam la nivel inalt atunci cand fiecare isi are opinia proprie.
Cel mai mult ne place cand merge la culcare si ne striga , fara sa exagerez 10-15 min sa ne intoarcem la el si sa ne pupe....ma emotioneaza gesturile si tandretea cu care ne iubeste...mai ales ca am dus lipsa pana acum.
Azi va merge la bona si va ramane toata ziua, a inceput sa fie mai tolerant cu ea, chiar uneori ma uimeste cum isi spune punctul sau de vedere, chiar daca nu comunica prin cuvinte...
Scriu pe fuga, fara emoticoane, in pauza de somn a micutului.
Pupici prichindeilor, mamicutelor si burticilor.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
Anca Micaela spune:
Prezent :D! Abia azi am ajuns sa citesc...
La multi ani, Ligia! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Raduc nazdravan!
Ema e o domnisoara cuminte, vesela, extrem de prietenoasa - se aseaza in fata oamenilor pe strada, le zambeste si daca nu obtine reactii ii inreaba de vorba, incat bietii oameni nu o mai pot evita.
Suntem in razboi cu pampersii, dar cam castiga ei si pierde olita... Dar razbim noi pana la toamna.
La inceputul lui iulie plecam in Turcia cu o familie cu un copil de varsta Emei si sper sa ne descurcam. Ma tem mai ales de reactia ei la mare, ca anul trecut am fost doar o zi si nu a vrut sa calce pe nisip si nici sa se apropie de apa!
Ema vorbeste foarte mult, nu foarte bine, dar se straduieste si repeta cuvintele care o intereseaza pana ii iese. E si cam rasfatica si ma exploateaza, dar aici eu gresesc cel mai mult. Sunt singura careia ii cere "cacao" = dulciuri. Nu i-am dar ciocolata cu cacao, eu expectia unui Kinder de 2-3 ori pana acum, dar de la reclamele la ciocolata a inteles ca ce e bun se numeste cacao. O mai pacalesc si ii dau "cacao de piure" sau "cacao de branza", dar de cele mai multe ori se refera la cioco alba sau cereale 
Are simtul umorului foarte dezvoltat: probam o pereche de pantaloni si m-a surprins sugandu-mi burtile ca sa ma pot incheia la nasturi. Foarte prompt mi-a zis: "Mama, nu incape! Ia altii" si a inceput sa rada, a fugit la ea in camera si s-a ascuns in dulap, de unde a chicotit in continuare. Normal ca am "cautat-o" si smotocit-o bine la gasire.
Cea mai lunga propozitie a fost formulata acum 2 seri: "Mama pune capu' cu Ema pe perna mare galbena" 
. Evident, nu toate cuvintele pronuntate perfect, dar asta a zis!
Fac o pauza ca sa trag o tigara pana nu se trezeste Ema.
Daca mai apuc, mai povestesc, ca-s atatea stranse...
Daca nu, va pup cu drag! Off topic rau de tot: sambata am intalnirea de 10 ani de cand am terminat liceul si organizez la ea cu drag de fo 3 saptamani! Abia astept! 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
Marox spune:
Ligia
- scuze pentru intirziere! Pupici extraterestrului, ce haios doarme el cu funduletul in sus!
Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate adresate lui Alex. Intre timp am trecut si peste pragul celor 4 ani. Avantajul e ca vazind pozele de acuma, suflind in luminari, la maturitate n-o sa aiba indoieli: am facut sau nu varicela cind eram mic?!! Saracu', e in continuare asa pictat pe fata...Voiam sa nu-l duc la scoala nici saptamina viitoare, dar am vorbit cu educatoarea si mi-a spus ca sint o gramada pestriti la el. Julia inca n-a facut, desi o tot pindesc. Noi am avut varicela, eu la 25 ani!!!
Anca Micaela, tare m-a amuzat replica Emei si tare am ramas impresionata de vocabularul ei.
Raresionut, unde plecati prin Europa? Daca e in Italia ma intereseaza si pe mine un pont ca m-am terminat tot uitindu-ma pe situri si minunindu-ma de preturi.
laura72 spune:
Buna,buna raspundem si noi prezent la apel.
La multi ani ,Cristina
!multi ani fericiti si sanatosi si multe bucurii de la Aducu.
buba sa-i treaca repede si fara semne.
despre noi :suntem tot mai vorbareti ,dar tot cu multe stalcituri si nu ma prind mereu ce vrea sa spuna.acum spune si propozitii scurte.facem cu 85% succes la olita,cere de obicei cu folos,dar abia azi am avut curaj sa-l las toata dimineata in chilotei.pe care de 2 ori i-a accidentat ,doar cateva picaturi.nma gandesc sa nu fie racit la burtica,ca are obiceiul de a umbla descult pe gresie.la bibele cu lapte nu am renuntat deoarece din cana vbea doar vreo 50 ml si gata,daca il pui in sticla il bea pe nerasuflate.cu pofta de mancare asa si asa.am descoperit ca are inclinatie la desen si ca tine cu succes o linie melodica.in rest dupa episodul cu varicela ,cand a stat o luna acasa, cand a reinceput cresa o saptamana a plans dimineata,acum e iar incantat.a mai facut si o treaheobronsita si putina alergie alimentara sa nu-i zic toxiinfectie usoara.
ce credeti untul de arahide e ok pt ei?noi l-am descoperit de curand si-i placa tare mult,insa nu sunt sigura ca nu e prea greu.
ma bucur ca au aparut multe fete de care nu mai stiam nimic.acum va las avem intalnire cu zugravul la apartament.suntem aproape gata.
va pupam si va dorim sanatate.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
an-k spune:
Bunaa, mai reusesc sa scriu si eu, nu stiu de ce dar nu reusesc sa ma organizez deloc eu un chaos in capul meu... si in casa:(, nu mi ajunge ziua, si inca nu lucrez, am doar scoala pana la 12, ma apuca groaza pentru cand m-oi angaja, dar mi-am facut o agenda de ieri in care imi fac schema pentru a doua zi ca altfelnu mai rezist.
Asaaaa, dupa ce m-am plans puti sa va zic si de bune, am fost la eco si e totul bine se pare ca varicela nu a lasat nici o urma asupra noastra, am intrebat dr daca e cazul sa fac investigatii mai serioase si a zis ca nu, merg pe mana lui... am incredere, ca si pe Bia mi-a scos-o sanatoasa.Bb a crescut bine am facut eco intravaginala la 10 sapt si s-a vazut super maini, picioruse, capusor -superb, am ascultat si inimioara:).
Si cum sunt din nou gravida am si paranoia aferenta sarcinii, deci mereu ma vad cu vreo buba, sper sa nu devin ipohondra, ieri am facut o musaka si toata noaptea m-am gandit ca parca nu era carnea prea bine facuta, iara acu m-am taiat intr-o cutie de suc de rosii si ma gandesc ca nu mi-am refacut antitetanosul
... sper sa-mi treaca.
Lasand nebuniile mele la oparte sa va mai zic de Bitata care din multele incercari de a zice Bianca si-a zis Bicaca, si da-i alta munca de lamurire
. In rest e ca orice copil de varsta ei zvapaiata, fuge , sare si are o energie de ma uimeste, adoarme cu greu sau deloc la pranz. Dar avem si momente de liniste ii placa sa coloreze tare mult, acum suntem in perioada artei punctice (am numit-o io) ia o foaie face puncte de toate culorile apoi imi arata catelul, pisica, soarele
, ea le vede, io nu
. Cand sunt zile frumoase iesim in parc, acum ca am carnetul e altceva, nu mai trebuie sa asteptam sa vina papa de la servici, avem libertate de miscare
, ii place sa se joace in nisip si sa se catere peste tot, fericirea ei casutele din parc cu multe scari
. A invatat si ea in sfarsit cantecele in romaneste, canta melc melc codobelc, si un elefant se legana... restul in olandeza, acum abia o astept pe mama si sper ca la plecarea ei sa-mi vorbeasca Bianca in romaneste. La gradi e cumintica, adica de la fetita batausa care mai baga degetele in oki sau se batea pe jucarii, mi-au zis ca e incredibila schimbarea asa de-odata, asculta, ajuta mereu la stransul jucariilor, nu pleaca de la masa sa plimbe carutul cand au activitati, imparte jucariile, si se joaca cu copii - s-o tina Dunezeu asa. Aaa si cand merg s-o iau trebuie sa-mi impartaseasca cateva din evenimente, si imi spune ca cutare a facut pipi, sau a desenat cu celalalt, sau ca s-a jucat afara sau mereu imi explica cum le cheama pe cele doua gemene din lasa ei- s-o gadi ca eu nu le deosebesc![]()
Va pup si mai revin dupa ce citesc
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
danuta_t spune:
Simonela, am admirat-o si eu pe Andrada. Ce s-a mai schimbat ! Si ce bine-i sta si-n tinuta de domnisoara eleganta, dar si in postura de baietas.
An-k, stai relaxata, sigur n-are nimic bebeul, e bine protejat acolo in burtica.
Laura72, nu stiu ce sa-ti zic de untul de arahide, noua nu ne place asa ca nici nu m-am gandit sa-i dau si lui Mihai. Nici nu stiu cat este de sanatos in general (am eu o fobie ca americanii nu manaca sanatos).
Cat despre cele doua picaturi, si Mihai la inceput incepea sa faca in chilotei, se simtea ud si se oprea pentru a continua apoi la olita. Alteori se mai uda cu cate un strop doua, pentru ca nu are rabdare sa se termine "jetul". In timp ce inca mai face imi spune ca-i gata si isi ridica chiloteii.
Anca Micaela, anul trecut noi am folosit pentru intrarea in apa o barcuta. In largul marii nu ii era frica sa-l dam jos din barcuta, dar la mal nicicum nu vroia sa se apropie de mare.
Raresionut, dar vad ca ai activitate, nu gluma. Spor la toate! In Europa, pe unde ?
Noi suntem bine cu totii, Mihai vorbaret, incepe sa-si mai corecteze din cuvinte. Ii place foarte mult in parc si la cumparaturi. Stie deja drumul spre cresa si ne spune "urmeaza 'magazinul X', urmeaza 'magazinul Y', etc, etc". Acasa si-a rupt o carte "pop-up" din care ii citeam zilnic de cateva ori si incepuse sa o invete si el pe de rost, asa ca o spuneam impreuna. Cred ca reactia mea n-a fost pe masura lui, i-am explicat ca daca o rupe, inseamna ca nu mai are nevoie de ea, si o ducem la gunoi. LA stransul jucariilor, chestia asta mergea.Foarte senin, a dus-o el singur la gunoi, langa tomberon. Azi a vazut-o tot acolo, am crezut ca o s-o ia inapoi, dar parca nici nu-i parea rau dupa ea. Imi pare mie rau si de carte dar si mai mult de momentele speciale in care o citeam impreuna, mai ales cand il alaptam in paralel si pe Andrei. Presupun ca ar trebui acum sa-i dau o pauza cu cititul de povesti, sa aibe timp sa i se faca dor ? Incepe sa aibe perioade scurte de timp in care se joaca singur, eventual isi gaseste de lucru in camera in care sunt si eu. Exceptand crizele de "nu", incepem sa ne intelegem din ce in ce mai bine si parca totul devine mai usor.
Andrei e un zambaret si jumatate, de ieri a inceput sa rada cu sonor si o face cu oricine care-l baga in seama. Seamana din ce in ce mai mult cu Mihai, unii spun ca parca ar fi gemeni. Mihai il indrageste, il apara. Il pupa de obraz de fiecare data cand are ocazia, la plecare, la culcare de asemenea. Daca il vede dormind, vrea sa-l tina de manuta, ca Mihai asa adoarme si-si inchipuie ca si Andrei la fel.
Ca bebelus si Mihai a fost cuminte, dar Andrei e cu mult mai linistit. Sta chiar si singur in camera fara nici o problema, adoarme singur. Multe mamici mi-au spus ca si la ele a fost exact la fel, adica al doilea copil a fost mai linistit. Probabil vine si din faptul ca sunt mai relaxata, nu-s la capataiul copilului la fiecare oftat.
Ups, a venit ora mesei.
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
zuzunaki spune:
Scuze ca n-am apucat nici sa scriu dar nici sa citesc decat pe diagonala.Vroiam sa va spun ca Bubu mi a facut iar gastroenterita acum o saptamana,l-s tinut doar 2 zzile.Sunt exasperata ca e a 3-a oara cand face!Ultima oara is eptembrie trecut.Credeti ca trbeuie sa.-i fac investigatii amununtiteßCam care ar fi alea?
In rest sunt bine amandoi acum,Sofi a icneput sa "vorbeasca",sa repete pocit cuvinte
,sa trimita bezele,sa faca "ciao"!E minunata!De azi intr-o luna facem 1 anisor!
Incerc zilele astea sa va pun un filmulet si ceva poze.
La multi ani Cristina!
p.s.am renuntat la milumil3 si direct si la biberon
.Asta de cand cu gastroenterita.Incerc sa-l ademnesc cu lapte normal 3,5% in canuta,dar nici o sansa de cateva zile.Perseverez!Pe toaleta nu l-am pus decat rar,insa anunta cand face kki si se aseaza pe vine.In maxim 1-2 sapt incepem operatiunea completa si strategica.Va scriu strategia cand am timp,am cules-o dintr-o carte.
Va pup ,merg la nani ca ma trezesc la 5.
edit:scuze ca am scris cu picoarele,dar azi-noapte am dormit doar 4 ore jumate:(((
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
ocrainic spune:
Salutare dragele mele, am trecut si eu pe aici dupa 3 luni cred. De data asta va scriu din Romania, am venit cu totii sa-l prezentam familiei pe Luca mic.
David e un argint viu care povesteste ca o tzatza mare, Luca e un gingas, plapind (mi se pare mie, lumea zice ca e voinic), un cuminte, cam cum zicea Danuta. Asta e, suntem deja trecute prin foc, mult mai relaxate la bb2.
Probabil ca vom calatori destul de mult prin tara, mi-ar placea sa ma intilnesc cu unele dintre voi (depinde de destinatiile sotului meu!).
Sunt in cautarea unei bone interne care sa vina cu noi pe cind ne intoarcem in New Zealand, pt 9-10 luni. Oare am sanse sa gasesc asa ceva? Ma gindeam sa platesc bil de avion, casa, masa plus unu salar. Aveti vreo idee pt ce venit s-ar gindi cineva sa vina?
Va pup cu drag,
Oana, David si bebeLuca
http://community.webshots.com/user/dcrainic