Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ligia iti doresc cu bucurii si impliniri,sa te bucuri de Raducu

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

gegea, pisicuta

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ligia la multi ani, sanatate, fericire si o viata implinita alaturi de cei dragi.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Prezent ,intr-un final,de citit va citesc mai greu cu scrisul.Tot asa lucrez in 3 ture,Pe Alicia o luam acasa mai mult in weekend-uri,dar trec pe la ea sa o vad si sa ne dragalim aproape zilnic ,nu rezist altfel.In rest suntem bine,Alicia vorbareata,pusa pe sotii.Vrea sa ma ajute la treburile casnice,,zice "ajuta Alicia',la spalat de vase ,face o aparaie si e toata uda dupa aceea;Orice fac trebuie sa fie prezenta sa isi bage si ea mainile,la facut prajituri trebuie sa framante si ea o bucata de aluat sau sa prepare intr-un castron ca altfel nu se poate.Va inchipuiti cam arata bucataria mea dupa aceea..
Suntem si noi la operatiunea olita de saptamana aceasta,adica ziua o lasam cu chilotei,cu exceptie cand doarme,deocamdata face daca ii amintesc si o pun des altfel isi da drumul pe ea sau zice in timp ce face.Eu zic ca nu e inca pregatita ,nu o prea deranjaza daca e uda ,dar mama-mea insista cu ideea fixa ca trebuie sa scapam de pampers ,ca e mare,ca eu faceam la 1 an la olita si alte cele.

LA MULTI ANI LIGIA!

DANTJE ,ANK FELICITARI ,SARCINA USOARA!

CARMEN SI ALICIA

http://new.photos.yahoo.com/krinis_caramella/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am revenit de la Munchen dupa o serie de aventuri, unele de cosmar, altele placute, inca ma resimt si sunt obosita,dar suntem ok, noi,"fetele plimbarete". Am cunoscut-o prin telefon pe gabrianah, care m-a ajutat foarte mult {sotul ei si-a sacrificat din timpul liber sa ma ia de la aeroport sa ma duca la hotel)si ii multumesc si pe aceasta cale pentru gestul minunat si pentru buna primire.Pacat ca am prins-o in "carantina"de varicela,dar...abia am invatat drumul,ocazii nu vor lipsi sa o cunosc si personal pe aceasta mamicaX3 calda si sensibila.
Am reusit sa citesc in saritura calului, mi s-a strans si mie inima ptr.Raduc cel cuminte dar cucuiat,m-am bucurat pentru prichindeii care si-au luat adio de la Pampers;LMA ligia!
As mai scrie dar...ati ghicit,am reintrat in iuresul activitatilor de la spital,sesiunea cu studentii e in plina desfasurare...sper sa mai pot da semne mici de viata.
Va pup!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

ninocikap, caramella, mamacita

nino, deci se antreneaza un viitor Chivu al Romaniei ! (ca nu zic Mutu ca are reputatia cam stricata)
Ma bucur ca ne-ai dat un semn!

caramella, ce fetitza mare are mami! Deja ai ajutor de nadejde! (la facut deranj normal)

mamacita , ce aventuri de cosmari ati avut fetelor?! ca m-ai bagat in sperieti! Intoarcem pupucii!
Sa sti ca si eu ii zic tot Raducu cel cuminte , dar m-am laurit ca nu-i chiar asha! Apoi am fost luni la control si azi la scos atele din cap! Totii copiii de la rand stateau calmi cu parintii, in afara de... ati ghicit cine! Desi am avut si carticele si biscuti la noi, tot ne stie toata policlinica! Nu ca ar fi fost rau. Dar a alergat, a cantat, a batut la divesre usi, a dat noroc cu toti copiii, parintii, asistentele.. , la fiecare venit intreba: doctonu?! Daca ii spuneam: nu! Continua: pecam! hai!

Daca aveti inima tare am pus niste poze cu Radu cusut in cap
Cap de extraterestru

Va pup ca am o groaza de lucru, dar chef ioc! Am si o raceala urata, cu dureri de cap, sinuzita, dureri de gat... ufff sunt varza! Pe antibiotice... dar nu vad nici o ameliorare!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Ligia, multi ani voiosi si sanatosi ! Pupici pe funte lui Raducu, sa treaca buba repede. Cat priveste cumintenia lui, nu cred ca te poti plange, din ce scrii mi se pare mai degraba un dezghetat.

Mamacita, putere multa sa razbesti cu toate.

Marox, sper ca Alex sa scape cu o forma usoara.

Ups, s-a trezit bebeul.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ligia, sa iti de-a Dumnezeu sanatate, sa fii fericita, si sa te bucuri de pretiosul tau copil( chiar asa si cu capul spart).
La multi ani, pentru ziua de ieri.

Sper sa pot reusi sa scriu si cateva randuri despre noi, in special despre micul meu tero, care inca e purtator de pampers( spre disperarea bonei) , dar care isi mentine titlul de cel mai bun dansator( in fiecare seara are ora lui de dans, o sa revin cu inregistrare) si cu mai multe detalii maine...

Va pupam pe toti.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Bine v-am regasit!

Intai si intai, [blue]LA MULTI ANI [[/blue]red]Ligia, [/red]multa sanatate si fericire, sa fii iubita si sa ai parte de mult noroc in viata, alaturi de cei dragi tie!!! Scuze pentru intirzierea cu care iti transmit aceste urari...Multumim ca ti-ai amintit si de noi cind ai strigat catalogul! Il pupam pe Radu pe fruntea "avariata" si ii dorim sa-i treaca foarte repede si sa nu ramina urme!

Noi suntem relativ bine...Andrada a fost plecata la bunici, mai exact la mama mea,la Cluj, doua saptamini, si mi-a fosta taaaaare dor de ea!!! Asta-seara se intoarce si dam o fuga in week-end la mare, speram sa avem vreme buna si sa fie fain! Gata, n-o mai las sa plece, mi-a ajuns "pauza de odihna"...

Noutati mari n-am...Am tuns-o si eu de vreo 3 saptamini, are freza de baietel, e simpatica foc (normal, doar e a mea! ) , de suzeta n-amreusit sa scapam din pacate, dar la olita face fara probleme. Inca n-am experimentat s-o las toata ziua fara pampers, dar spune de multe ori ca face caca si da fuga laolita, unoeri zice ca face caca si de fapt face pipi, dar asta e, nu conteaza...Face si cu capacul reductor la wc (cu ratusca), din punctul asta de vedere n-am avut probleme cu ea...

Nici nu prea stiu ce sa va povestesc... Va pup pe toate, doresc multa sanatate burticilor, nu e usor pe caldurile astea, banuiesc...

O sa incerc sa mai pun poze. Va citesc destul de des si ma uit la toate pozicile pe care le puneti si ma minunez cit de mult cresc piticii nostri!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ligia, la multi ani!Sa fii fericita!

Acum am ajuns si noi
va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput