Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Salutare, salutare! Mai venim si noi pe aici, sa va salutam...

Danuta, am vazut pozele cu baietii tai - aprilie, mai, iunie - sunt super-frumosi, seamana unul cu altul, sunt niste "minunatii", vorba ta, sa-ti traiasca!! Mihai mi se pare ca a crescut mult de cind nu l-am vazut si mi se pare mai vesel, mai sigur pe el, el e seful, nu? Poate ma insel si a fost mereu asa, eu dupa doar o zi in care am fost impreuna nu mi-l aminteam asa...un "nazdravan", care ride intruna...

Andruzza, am vazut si pozele voastre de la mare. Rares este la fel de frumos, va rupe inimile fetelor cind av fi mare, sutn sigura, iar inc ete priveste mie chiar nu mis epare ca esti "balena"...cel putin nu se vede in poze...Multa sanatate in continuare!

Ligia, faina vacanta voastra la Praid si Raducu un scump! I-a ramas o urma mica pe frunte, saracutul, dar probabil in timp se va estompa, nu? Mi-a placut, pt ca am reucnoscut , pasiune apentru scari si pt rampele alea de carucioare, daca nu le urca si coboara si Andrada de 100 de ori...Laptopul ala este pe bune sua e de jucarie ca vad ca tot Radu il "utiliza"?

Am mai vrut sa mai vad niste poze, dar din pacate n-am reusit, imi dadea eroare, nu mai tin minte la cine, insa...

Gabrianah, esti si tu clujeanca? Carevasazica, am fost (cindva) "vecine", in aceeasi urbe. Te admir pt baietii tai si te invidiez un pic pt ca ai 3 copii ...si-ti doresc concediu placut!

Noi suntem aproape bine...daca n-ar fi Andrada racita cobza, am fi chiar ok...Ii curge nasul si tuseste destul de nasol de citeva zile...La olita sta fara probleme sau la wc, cind o punem noi, dar nu prea ne anunta cind face, asa ca n-am renuntat la pampers. Cred ca v-am mai zis, de altfel, dar tot in faza aia suntem. Nici cu suzeta n-am rezolvat nimic. Ieri am fost intr-o excursie si, la intoarcere, in masina, desi era deja 10 seara si-i picau ochii-n gura de somn n-a vrut sa doarma pt ca n-aveam suzeta cu noi...M-a disperat A, la capitolul probleme era sa uit...Andrada a inceput iar cu fazele in care loveste cu palma, impinge sau prinde de obraz copiii ...Trebuie sa fiu foarte atenta sa o apuca din senin. Si eu care credeam ca am scapat definitv de toanele astea...

Asteptam cu drag vacanta la mare... Am mai pus citeva pozici, cele de la mare sunt dintr-un week-end recent in care am reusit sa fugim putin pe litoral. In iulie mergem in Spania 10 zile, speram sa fie fain si sa n-avem probleme, dupa care speram sa avem si o saptamina la tara, sa ne odihnim pur si simplu.

Va pupam si va dorim numai bine!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Asa...deci...la Rp nu se pot vedea pozele, zice ca s-a mutat pe photobuchet!

Pisicuta, cred ca nu trebuie sa-ti faci griji cu bubitele care i-au iesit lui Matei, cred ca sunt de la transpiratie, de la caldura. Si Andrada are uneori, anul trecut parca avea mai multe, pe fata, pe minute, pe picioruse...Mai avea si muscaturi de tintar. Anul asta, inca nu...Ne-am pus si aer conditionat ca nu mai puteam de cald, la noi in apartament bate toata ziua soarele, era "mirific", ca in sauna. Incercam sa nu-i dam drumul cind e Andrada in zona. M-am gindit deja ca s-ar putea ca asta sa fie cauza racelii, fir-ar sa fie!

Anca, si noi avem aparatori la prize, pe Andrada o tenteaza uneori sa ne "testeze" sa vada daca chiar nu e voie? Am invatat-o de anul trecut ca nu e voie acolo si la aragaz si in general asculta/respecta unele interdictii, mai ales daca ma incrunt sau ridic putin vocea la ea...

Rrox, m-am distrat de Ioana care "turuie" non-stop. La fel e si Andrada, imita absolut tot ce aude, vb intruna si mai asteapta si confirmari si raspunsuri, adica sa fie bagata in seama, nu sa vorbeasca singura...De cintat nu cinta, dar invatam poezii, am mai invatam formele geometrice, culorile si sa numaram pina la 10 (cu putin ajutor...1,2,4,5 ) Chiar daca multe cuvinte le zice stilcit absolut tot incearca sa spuna si ea dupa noi, e mortala!

Andira, ce mai fac fetele? I-a trecut Irinei arsura de la minuta? Va pupam!

Mamacita, ce mai faci? Ocupata, nu? Ne e dor de tine si de Alex! Bebelusa e bine, v-ati decis la nume? Poate mai treci si pe la noi...

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

In fine, am ajuns si aici

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput