Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici si pitici.

Noi am scapat de "pempesoi"(asa spune Dora).
Este meritul bunicii, trebuie sa recunosc. Cere la otita si mai facem si prin iarbe cand suntem la joaca.
Noaptea ii punem, dar dimineata este uscat si striga "mami epede, epede olita".
Mai scapa uneori si pe ea, dar spune "mami, am gesit".
Este la noi de 2 saptamani si suntem foarte fericiti.

Acum este fan mingii. Toata ziua vrea o alta mingie.

Avem si noi o problema.Nu scapam se suzeta de la somn.Toata ziua n-o vrea,dar seara la culcare este nenorocire fara ea.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Hai ca parca s-a mai animat si la noi topicul.

Si Eva este in plin proces de acomodare cu olita, bona a avut initiativa (ca eu tot amanam momentul tot din cauza eventualelor "episoade mirositoare"). E foarte mandra dupa ce face, dar accepta si pamapers-ul dupa aia. Nu am lasat-o inca tot timpul fara el, de obicei spune cand face (e tare haioasa, isi ia o fata exasperata "iar vine caca" si daca in urmatoarele 5 secunde esti acolo cu olita face acolo, daca nu te anunta ca a facut in pamapers). Dar tinand cont ca face la ore cat de cat fixe, o mai punem uneori si avem succes. Ieri am fost la tara si a fost tare incantata de vaci, cai, pui, pisici, etc. De vorbit a inceput sa vorbeasca destul de bine, cu conditia sa-i stii in mare activitatile de peste zi ca sa poti intelege povestirea. In parc, ar sari toata ziua la plasa si o distreaza teribil sa urmareasca comportamentul altor copii (si sa-l comenteze, eventual ). Manierele le-a prins din zbor, ma amuza teribil cand tuseste (pune mana la gura), cand cade (si nu se loveste prea rau) sau da peste cineva spune "pardon", cand primeste ceva, multumeste. Chiar ma mira ca nu am insistat deloc cu chestiile astea...mult mai mult am insistat cu Victor.

Victor abia asteapta vacanta (si eu la fel), a fost un an foarte greu pentru el, deja abia asteapta serbarea abecedarului si topaie la gandul ca o sa aibe atatea saptamani libere.

Andira, La multi ani pentru Nati! Sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa si, alaturi de surioara ei, sa va aduca numai bucurii!

Ionela_r, nici Eva nu a scapat de suzeta, dinainte de somn. Victor a stat cu degetelul pana la 4 ani...si am tot incercat sa-l dezvat. La un moment dat, nu o sa i-o mai dau (dar trebuie sa am eu o stare psihica foarte buna , cand voi face asta). Deocamdata nu am gasit momentul....

Mamacita, ma bucur ca am mai primit vesti de la voi. Multa sanatate iti doresc!

Ligia, imi pare rau pentru patania lui Raducu. Adevarul este ca acum e varsta cazaturilor astea nesuferite....

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare dragi mamici
Hai sa facem topicul mai activ tot pe pagina 2 am gasit.
mamacita: cred ca cel mai bun lucru care ti s-a intimplat a fost sarcina ca sa te relaxezi un pic ca prea accelerezi.
Ma uit cum incet incet renunta la pampersi (diapers se zice aici) si al meu inca e mototol. vad ca bunicile, bonele sunt cele mai viteze. dar asa sunt mamele...nu le lasa inima sa chinuie copilul. si noi zicem ca o sa il invete bunica in toamna cind o sa vina la noi.
de maniere ma uitam si eu mirata cum multumeste cind primeste ceva (che-chiu=thanks you)si ma topesc toata cind zice asa. ii dau la masa piinea apoi paharul si de fiecare data imi mujltumeste. imi vine sa sar in sus de bucurie si de dragul lui!
la noi e foarte cald in continuare si va fi si mai cald peste 40 ca aici e desert. vad ca s-a adaptat bine la caldura spre deosebire de mine care nu stau nici o clipa afara. el vine tot rosu la fata si il iau in casa sa ii arat ca e racoare.
e bine, doar ca nu maninca. e absolut uimitor cum rezista.... nu stiu ce sa ii mai fac. aici toti zic vitamine dar ezit.
inca un tratament vin cu miere o lingurita pe zi. ati auzit de acest remediu?
va lasam din insorita Arizona si va trimitem mult soare.pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Hai ca mi-a iesit o chestie la care ma chinuiesc de vreo 2 zile si imi iau o binemeritata pauza

ionela, bravo ca ati scapat de "pampels" (citat Radu) . Sunteti fericite. Noi cred ca si la shcoala vom merge cu pampers!
Ce ma mira pe mine e ca spui ca dimineatza are pampersul uscat! Pai Radu seara la culcare face pe olitza , dimineatza la sculare cere oala imediat si face , fara exagerare juma de oala! Cu toate astea dimineatza pampersul cred ca are trei kile!

rrox, mai dai si tu Ioanei ca exemplu pe Dora sau pe Bia ca vad ca ele au scapat cel mai repede de pampers!

cenia, nu va invidiez la caldura aceea. racorosi de la munte si "che-chiu" ca ne mai scri din cand in cand

mamacita, cand ne-a zis rox ca mergeti la Albena , chiar ma gandeam ca la cat este de ocupata sigur ai avut vreo conferintza ceva ca altfel cum sa-ti permiti o vacantza!
Te asteptam sa te linisteti si ne mai scri!

Ana, ma bucur ca aveti o bona asha "simtita" si ca are initiative gen scapat de pampers! Mare lucru!

Va pup!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Da ligia13 si eu ma mir, dar dimineata este uscat. Cum se trezeste striga dupa olita.La pranz ne culcam numai cu chilotzei .

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Multumim de pupici, laude , intoarcem pupicii, andira, rrox
Ionela , super realizare...imprumutam bunica .
Danuta sar'na, sunt convinsa ca fericirea e la patrat , desi ma sperie nitel sincera sa fiu caci daca si zana e tot rasa vasnica din Carpati ajung la pepeni cu dungi .
Sportul preferat al lui Martijn a ramas cataratul pe gard, desi inainte sa-i deschid usa spre gradina, incerc sa facem un pact si imi spune el:'fara cocotat pe gard' ''nu-i voie' dar in min 2 e direct pe ultimul lat al gardului.Stie exact cum sa obtina ce doreste , de exp se duce la tati si-i spune tati hai sa ne imbratisam si sa ne pupam. Dar sa nu credeti ca-i gratis , in mai putin de 30 de sec ii zice sa ne jucam de-a calul si se urca in spatele lui si chiar pe capul lui.
Mai nou isi ridica tricoul si spune ca are burta mare ca are un bebe inauntru.
Si la mine articulatiile sunt atinse, si de frica ca ramane Olanda fara apa am facut niste depozite de apa bine puse la punct care imi ingreuneaza mersul dand dureri destul de mari. Somnul este tot pe unde mici si s-a mai adaugat si o ameteala care m-a speriat nitel.
Cam astea sunt vestile, mai revenim sper cu vesti mai bune.

sa auzim de bine,

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - multumim pt aprecieri, Ana - multumim pt urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Salutare, salutare,

An-k, felicitari pentru sarcina! Am citit la un alt topic ca ai facut varicela, ce pot sa-ti spun decit ca sper din tot sufletul sa fie bine pentru bebe. Am vazut pozele cu printesa Bianca si i-am admirat frumosii-i ochi albastri.

Dantje si Mamacita, imi inchipui cit de fericite sinteti asteptind o fetita dupa baietelul pe care-l aveti deja. Eu eram in al n-spelea cer, mai ales ca nu ma asteptam, imi ziceam ca daca o data a iesit baiat asta inseamna ca nu pot face o fata.

Andira, sint minunate Irina si Nati si seamanaaa muuuult! Multumim pentru glumite, amuzante. Alex a avut si el, intre 4 si 9 luni, ceva ce semana cu o dermatita atopica, pe obraz, ca o pata rosiatica si oarecum rugoasa. I-am dat cu crema si pe urma, intr-o zi a disparut, nu stiu cum. In primava asta am observat din nou ceva asemanator, niste portiuni rosiatice pe barbie. Cind apar ii dau cu crema, apoi dispar si tot asa.

Adseana, acomodare rapida!

Cenia, imi plac foarte mult povestile despre viata voastra din America. Uneori avem o imagine despre America (putere mondiala si filme cu Superman) poate falsa, avem impresia ca si oamenii de rind de acolo sint tot supra oameni si traiesc toti fie in palace-uri fie in baraci.

Rrox si noi am reusit sa-l scapam pe Alex de pampersi in doar 3 saptamini. Dar e drept ca ne-am apucat foooarte tirziu de operatiune, aproape de 3 ani. Motivul: cel pe care atit de bine l-ai sintetizat: oroare de pantalonasi odoranti.

Acu' pe bune, de ce sa ne chinuim si noi si copilasii, pampersii sint atit de buni si de practici! Nu-mi bagati in seama incercarea de rebeliune! Din pacate raspunsul la intrebarea mea retorica este ca (cel putin aici) nu primesc copiii la gradinita daca nu au renuntat la pampersi.
Gegea, pe Alex il puneam cam in fiecare ora pe olita, facea, nu facea, nu conta. Cu funduletul gol eu nu-l puteam tine pt ca locuim in apartament. Doica are curte, ea isi permitea sa-l lase fara pampersi (doar in chilotei), era vara. Cam acelasi program o asteapta si pe Julia, deocamdata n-am deschis ostilitatile. Ea face la olita doar seara, inainte de baie, adica se aseaza, dar nu "produce" intotdeauna.

Zuzunaki, am citit nu mai stiu unde ca ai fost la Strasbourg la vot. S-a nimerit ca am fost prin zona, noi eram in vacanta (week-end prelungit) la Colmar, mai precis Eguisheim.

Ana, pai Eva il imita pe Victor atunci cind zice pardon si pune mina la gura...cu alte cuvinte, eforturile facute acum citiva ani cu Victor dau roade de 2 ori!

Scuze, n-am apucat sa "vorbesc" cu toata lumea, acuma ma duc la culcare, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

hop si noi ...ne mai primiti??/ sau riscam exmetricularea ptr absente nemotivate .......merge cu niste "atentii"

Dezbrcatul e tot dezbraca ...la fel de nazdravan cum il stiti ...daca ma apuc sa scriu tot ce face imi ia o zi intreaga...se urca pe topogaul mare din parc fara ajutor ( nu ca nu ar fi cineva care face atac de cord de fiecare data cand il vede urcandu-se) ...ar sta ore in sir in masina ba de doua zile a prins mania jocului pe pc cum il prinde pe ta-su acasa il trage de mana " spel,spel " adica jocu jocu....si Ben nu are treaba si ii pune jocu ca deee cu cine sa semene copilul

cand am inceput sa scriu aceste mesaj ( acu vreo 3 ore de aia e scris ca si cum s-ar intampla acu )_ ..cred ca era la capitolul desoperiri fizice testand volumele ...si-a turanat apa din pahar intr-o cupa de inghetata ..si din cupa de inghetata o toarna intr-o oala medie furata din bucatarie ...si pe urma ia cu polonicu ( tot furat ) si bea apa ...asta se face cercetator ..dar unul traznit ca numai traznai experimenteaza

Cu olitza nu merge ..nu are rabdare sa stea pe ea si nici nu ii place sa faca pipi decat din picioare ( off barbatia asta ) ..in schimb zilnic ..nu spune ca face pipi isi da scutecu jos si se duce si face pipi langa wc .asta de 2-5 ori pe zi si tu ca fraierul nu stii si te duci la toaleta ca tot omu si calci in bahtai balta ...am cel mai spalat wc din toata Olanda ..de 2-5 ori pe zi ..am zis ca o sa ii facem un fel de podium sa se poate urca la wc a avut el o tentativa cu scaunelul lui ..dar a facut kk pe el( pe scaunel) pana sa ajunga la wc

sunt atatea de povestit, dar cum va spneam cateodat dureaza si 3 ore sa scriu un mesaj ....ba o vizita .ba ceva de facut ..ba un benny ...

va pup pe toti si toate ...si pe samburei ...si va doresc o seara frumoasa si maine o zi expcelenta alaturi de cei dragi

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

revin.
Dantje felicitari! Sa ai o sarcina usoara cu printesica,fara greutati si cu amre bucurie!!!Abia asteptam s-o cunoastem
andira ai doua superbitati de fetite. Minunate!!
adseana si cenia uau! mare pas.sa fie cu noroc,sa va acomodati fara pb si sa va fie inmiit mai bine decat aici. Imi plac enorm povestile tale, cenia.iar pe tine adseana te astept cu impresii,povesti etc
pisi felicitari sotului pt job! Si pt impacarea sau incepul impacarii cu parintii.

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput