Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 21
gegea spune:
Va multumesc pentru tot ce ati scris legat de olita.
Fiind in plina campanie
, orice hint e binevenit.
Cum suntem noi in a doua saptamana de training? Astazi, de cand s-a trezit dupa somnul de amiaza, a scapat un pipi in brate la tati
si apoi, pana seara a facut de trei ori numai la olita si la cerere.
Sper ca si continuarea sa fie lina.
danuta, si eu am incercat sa o pun pe Daria sa faca pipi si altundeva decat la olita (pentru a o pregati pentru plimbari) si refuza vehement. Dragul de Mihai, tocmai in varful toboganului...
... m-a amuzat, desi imi imaginez prin ce a trecut mama ta.
si bebelusului cuminte! (apropo, e nascut in aceeasi zi cu Daria, 2 ani mai tarziu
).
pisi, daria, coco,an-k, rrox 

Va pup pe toate/toti si ne "revedem" in aproximativ 5-6 zile (nu vom mai avea internet, am solicitat niste modificari si e necesara o intrerupere de moment).

EDIT: an-k, am vazut-o pe frumoasa cu ochii ca cerul senin.

Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
ligia13 spune:

uf de cand imi propun sa mai intru sa va salut si tot nu reusesc, pt ca vreau sa va mai si povestesc una alta nu doar sa va salut sec![]()
Ma bucur ca au mai aparut fete care au lipsit mai mult!
Noi suntem relativ bine, transpiram , desi cred ca noi ai la munte nu tre sa ne plangem f tare!
Radu e ok, varbaretz, dar in cuvinte simple sasu asocieri de mai multe cuvinte fara verb!
E cumintel si frumusel (ca doar e al meu- hihi) , are un cucui acum cat juma de frunte ca a plonjat in cap pe parchet din pat! Am experimentat cu brio gelul cu arnica, e fff bun!
Pe weekedn evadam la mama, unde Radu e fericit tare in curte, cu vaca , cu catelul, pisica, vitelul, gainile.... e fericit si nu-i e frica de nimic, drept pt care tre sa stam cu ochii pe el ca pe butelie!
Cu olitza , hmm ce sa va spun, evoluam leeent , dar macar nu involuam! Adica dim un pipi pe olitza, apoi plecam la bunica cu pampers ca tati cica nu se risca in masina
, apoi pana iese afar in chilotel, fara accidente de obicei, apoi in parc cu pampers, la somnul de prinz pampers , noaptea pampers!
Cum i-ati convins cele care i-ati convins ca afara se face pipi in iarba, fara olitza! El ori uita sa spuna, ca e prea absorbit de joaca , ori refuza sa faca si face imediat ce l-ai imbracat la loc!
La somnul de pranz el doarme 3-4 ore! Nu prea am curajul sa-l las fara pampers ca sigur face!
La caca vrea musai pampers, daca nu , nu face. Uneori cere : mama pempers , caca, pishat:)).
E simpatic ca daca face ceva rau si vede ca ma inverzesc la fatza, nu apuc sa zic nimic ca se duce singur la coltz, pana ma calmez eu![]()
E paracios, daca nu faci ceva ce vrea el se duce la ta-su si ii spune "tati, mami ovit" (adica mami l-a lovit ... minciunica). Si la fel daca ta-su il supara!
Din toamna va incepe si el gradinitza, sper ca pana atunci chiar sa nu mai avem pampers deloc . Nu l-am inscris inca, dar zilele astea o voi face! E o gradi particulara langa soacra-mea ! Va sta 4 ore la gradi, la grupa mica!
Si Radu e tuns proaspat, cu nr 4 ... dar oricum eu il alint cheliuta!
Va pup pe toate, nu cred ca apuc sa va zic la fiecare cate ceva, dar sper sa nu se supere nimeni!
M-am bucurat ca avem vesti de la Daria si Brien, de la Pisicutza si Matei!
Andira multumim de bancuri! Ce mai fac fetele?
Rox multumim de urari! Pupici printeselor!
An-k bafta sa scapi repede de varicela , dar sa fie si samburelul bine! Am vazut printzesa! E scumpaaaaa!
adseana , multa bafta pe noul drum ales de voi si sa vi se indeplineasca toate dorintele pentru care ati facut acest pas!
cenia, 39 grade???? wow Bine ca David e bine si nu-l deranjeaza caldura asta!
Pisicutza ma bucur mult ca relatia cu bunicii s-a inbunatatit! E super!
Daria, pupam pe Brien cel care se tavaleste pe jos. Noi nu sunteminca asha de avansati. Face crize, dar f moderate, fara tavalit pe jos..
gegea, pupam carliontzata! Cand o covingi sa faca pipi afara sa-mi zici si mie cum ai facut!
danutza, mi-ai dat o idee cu recompensele de la zana daca face pipi in olitza!
Fug inapoi la munca , nu de alta dar imediat tre sa culeg copilul de la bunici si mai am si o groaza de lucru!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Dantje spune:
Buna buna!!!!
Multumim de pupici , ii intoarcem si noi Catxo si Rrox
.
Am vesti despre proaspete, in urma ecografiei facute marti rezulta o printesa (in anul baietilor
), deci au fost ascultate gandurile tuturor, ca sa zic asa. Martijn, daca era intrebat ce-si doreste spunea tot timpul o fetita.
Tot ce s-a putut vedea la eco e ok , deci inca un motiv de bucurie.
Martijn continua lista nazbatiilor, azi de exp la gradii a fost ocupat cu scene umoristice, ne povestii educatoarea. Au un colt in care e bucataria unde se joaca copilasii
cu tot ce cuprinde o bucatarie, printre care si o ghiuveta cu masca . Ghiuveta propriu-zisa e ca un lighenas de plastic. A scos ghiuveta din masca s-a strecurat in interiorul mastii si si-a scos capul prin locul ghiuvetei.
Educatoarele sunt foarte multumite de el, ca vorbeste foarte bine, stie multe....ceea ca evident ca ma bucura.
De exp sa tot fie vreo luna de cand aveam castile si ascultam o melodie foarte draga mie, Stumblin in.Acum cateva zile si-a luat un pipic din dotare si a inceput sa cante 'Stumblin ink'.
Azi era in gradina si striga la pasarile care zburau deasupra sa aiba grija....
Am citit si despre Brien ca se afla in clubul celor mici dar cu personalitati mari.Si noi ne exprimam dezacordul foarte vehement cu trantit pe jos si cu batut din picioare....
Dar m-a bucurat ca am citit si despre copii cuminti....Raducu pupe mama baiatul cuminte, ne faci si noua o schema cu reusita....in iul incercam sa venim in vacanta poate prinde si la noi.
Am vazut poze cu printese pupam Bia, Daria, Ioana.
Adseana sedere placuta.
Danuta_t admiram minune de baieti si mama cu rabdarea de fier
, ma ia groaza cand ma gandesc ca mai am nitel si vor fi 2.
Mamacita drum bun spre Albena si te asteptam cu noutati.
Operatiunea olita,wc, inca e in faza latenta, adik se aseaza pe wc nu face nimic dar se aseaza,ceea ce e un pas inainte .Evident face pisu cand se afla altcineva ocupat 'sa hraneasca 'toaleta. Dar si asa ma bucur ca are dorinta sa se aseze pe wc.Pana la urma reusim noi.
va pupam ,
Dantje & Martijn
carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI, COPILASI DRAGI! sA AVETI O VARA FRUMOASA, COLORATA SI LUMINOASA!
IMI DORESC CA TOTI PRICHINDEII NOSTRI SA FIE SANATOSI, VESELI SI CU CHEF DE JOACA, IAR PARINTII SA ISI TRAIASCA A DOUA COPILARIE ALATURI DE EI!
vA PUPAM CU DRAG
CARMEN SI RARES.
andira spune:
Sa ne traiasca piticii! ![]()
Ligia, Simonela, Catxo, Rrox - multumim! ![]()
Nati luni face un anisor, cred ca o sa o serbam si duminica asta, odata cu nasul ei (sunt nascuti in aceeasi zi), iar sambata viitoare ii rupem si turta.
Gegea -
o sa va mai pun un banc
Pisicuta si Ank - multumesc pt raspunsurile cu dermatita, vad ca nu i-am mai aparut acele pete pe obrajori. Banuiesc ca sistemul ei imunitar incepe sa-si faca treaba, nu i-au mai iesit de luni bune. Cand era bebelus mai mic ii tot apareau, acum vad ca e ok.
Dantje - felicitari pentru fetita, sa ai o strumfitza sanatoasa si cuminte! 
Pana la urma incep sa cred ca e un an cu jumatate fetite, jumatate baietei
.
Din pacate nu pot sa scriu multe, si-asa azi am stat degeaba destul pe la servici, dar am pus niste poze, daca aveti timp si chef sa le vedeti:
http://s208.photobucket.com/albums/bb47/andiraa/
Iri si Nati
andira spune:
Un tip oarecare astepta in Maybach-ul sau culoarea verde la semnafor, cand,
fara sa observe, in spatele acestuia intra cu viteza mare un alt tip, fiind
la volanul unui Tico. Soferul Maybach, doar foarte putin
zdruncinat, se uita pe displayul computerului de bord, cand tocmai ii aparu
un mesaj nou:
"New hardware found!"
"Do you want to install it?"
danuta_t spune:
Raportul despre olita: alaltaieri a udat toti chilotii si toti pantalonii la cresa !!! Acasa la fel. Ieri, schimbare radicala, la cresa ca de obicei, n-a udat nimic, iesim frumos la plimbare cu rezerva strategica in poseta, si pe drum s-a cerut de 2 ori. Plus la piscina inca odata (vizitam o piscina ca vreau sa-l dau un pic la balaceala).
M-am descurcat onorabil, caci n-apucasem sa va intreb (mamicile de baieti), cum trebuie tinuti ca sa faca in alta parte decat la olita. In iarba, Mihai n-a vrut decat din pozitia "pup", ca pe olita, dar am reusit sa ma prind ce trebuie sa fac ca sa nu-si ude hainele. La piscina, l-am pus pe WC, a refuzat categoric, pana la urma l-am tinut in brate si a facut din pozitia "in picioare". Doar ca vroia sa-si bage degetul in jet, cred ca vroia sa testeze temperatura
.
In fata blocului a mai facut odata, si le arata la toti unde este pisu' lui.
Zana l-a rasplatit cu un puzzle (bucurie naxima, mai ales ca zana vine de obicei dimineata). A dormit cu puzzle-ul sub perna, dupa ce-a adormit i l-am scos, dar noaptea s-a trezit, si-a cautat cadoul si-a fost gata scandalul. Dar s-a cerut si la olita in toiul noptii.
Sa vedem azi cum va fi, ca mi-e tare greu sa cred ca intr-o saptamana am scapat de pampersul de zi.
Dantje, nu-ti fa probleme, nu-i usor deloc cu 2 prichindei, dar savurezi altfel perioada asta, esti mult mai relaxata si parca placerea e mai mare.
Gata, ca-s chemata la datorie.
P.S. LA MULTI ANI PRICHINDEI DRAGI De MARTIE-APRILIE 2005 ! Sa ne traiti sanatosi si frumosi si sa va distrati la maxim de ziua voastra!
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
rrox3 spune:
La multi ani prichindei!!
Am vazut pozici cu fete frumoase foc: Bia
, Irina
si Nati
. Ochisori foarte frumosi pe toata linia ![]()
Dantje Super veste!
Felicitari! Si transmite-i multi pupici lui Martjin, mi-a placut la nebunie isprava lui
![]()
Danuta Bravo lui Mihai!
Tin pumnii chiar sa fi scapat de pampersi.
Daria ma bucur sa mai am vesti de la voi
Eram curioasa ce mai face Brien
Si Mariuca a fost campioana la tantrumuri, te inteleg perfect. Evident ca sunt normale la varsta asta, dar dupa experienta mea, as zice ca intensitatea si frecventa lor tin de temperamentul copilului, temperament pe care il va avea si cand va depasi varsta tantrumurilor. Noroc ca-s inteligenti
si sunt ai nostri 
Pisi Felicitari pentru noul job si felicitari si taticului pentru angajare! Succes lui Matei la gradinita
si sper sa auzim mai des de voi. ![]()
LigiaIoana si Raducu vad ca tot se intalnesc in manifestari
Mai stii cand erau ultimii care refuzau sa fie interesati de intoarcerea pe o parte?
Si la vorbit initial erau in acelasi pas, pe urma Ioana s-a detasat fiindca se confrunta cu o singura limba, si acum au tantrumuri relativ pasnice si sunt destul de asculatatori
Trebuie sa-l dau exemplu cu olita, poate o impulsionez si pe Ioana
Accepta sa stea pe olita zilnic, dar nu face nimic in ea, desi de cateva ori parea ca se straduieste. ![]()
An-k ma bucur ca te simti bine
Si cred ca o sa aplic si eu metoda ta mai radicala, poate tine
Trebuie sa ma dotez cu mai multi chilotei mai intai, avem doar cativa. ![]()
Gegea te asteptam in 5-6 zile cu vesti bune. Tin pumnii! 
Coco N-avem incotro, trebuie sa ne infruntam temerile!
La Mariuca am scapat de asa etapa, a trecut frumos din pampersi la olita, fara incidente in pantaloni, dar cu Ioana vad ca nu tine... nu degeaba e berbec ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:
la multi ani copilasi dragalasi!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
multumim ca nu ne-ati uitat! aveti grija de voi si de copilasi!
Noi suntem bine,bebelina creste,are deja 1 kg la cele 27 sapt implinite astazi si e foarte activa.eu nu ma simt prea bine,tensiunea a inceput iar sa creasca[si la Alex am avut HTA indusa],articulatiile ma dor toate de ma scol din ora in ora,munca la greeeeeuuuu,de aceea nu mai apuc nici sa va citesc.
am fost la Albena la un congres si l-am luat si pe Alex,ne-am distrat de minune,odihna ioc[dar asta a iesit demult din calcul].
Peste o sapt plec in Germania la congr.european de anestezie,am doua lucrari acceptate acolo de prezentat,apoi adio plecari.Sper sa ma linistesc.
Va pup si cand mai pot mai dau vesti.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png