Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 23
ligia13 spune:

Hop si noi, cu vesti nu prea bune:
Radu a reusit azi sa cada in casa la bunica si sa se loveasca cu capul de manerul de la o usha de dulap! Si-a crapat piele de pe frunte pe o lungime de vreo 2 cm! E cusut acum si pansat!
Ce sperietura am tras...cand m-a sunat soacra-mea si mia spus!
Uf, bine ca nu e ceva mai grav!
Sper sa treaca repede si cu bine si sa-l fi cusut nenea doctorul bine, ca sa nu-i ramana semn urat!
In rest e ok! Am obervat ca are si in obraz o vanataie! Si cucuiul de saptamana trecuta inca nu-i trecuse!
Chiar ma gandeam ca nu-l mai scot pe strada ca ma da cineva la protectia copilului, in conditiile in care ii vede si genunchii !
Radem , glumim ... dar m-au trecut toate tranpiratiile...
andira, sa-ti traiasca printesele! La multi ani lui Nati cu intarziere!
alesssia, pai Benny e f nazdravan! Eu zic sa nu-i iei scaun ca sa ajunga la veceu.... cred ca e inca prea mic si sa nu cada cumva!
adseana ce ne mai spui? Cum e pe meleaguri canadiene?
an-k ti-a trecut varicele? Ce face samburel?
Dantje , sarcina usoara in continuare si vezi cum scapi de depozitele de apa... ca nu-i seceta asha de mare!
daria, gata cu shcoala pe care o faci?
Marox nici aici nu-i primesc la gradi cu pampers. De asta ma lupt si eu sa scapam de pampers!
Va pup!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
M-am gandit sa strig totusi catalogul, poate mai dau fetele disparute un semn de viatza:
Lorelai , n-ai mai dat de mult pe aici! Ce mai fac fetele?
Ninocikap , esti pe litsta de disparuti - in ceatza!
Ellinia ce mai face Stef? Vorbeste?!
Caramella tot asha mult muncesti de nu mai zici nimic?!
Elibui cum sunteti? Ce fac fetele?
CatXO voi?
Andrruzza mi-a shoptit o pasarica cum ca ai fi in concediu!
Asha ca asteptam vesti!
Coco unde ai disparut?
Anca Micaela ce mai face Ema? Mai vrem vesti!
Zuzunaki ne-ai parasit?! Cum va mai merge?!
Carmenduta s-a bronzat blondinul?!
Rp cum sunteti? Ce fac copilasi?!
niccelmic ai disparut dupa cum ai aparut? De ce?
Gegea cum stati la progresele la olitza? Tot asha va chinuiti cu somnul?
Gabrianah tu ai o scuza ca intri rar! Banuiesc ca cei trei ... te coplesesc!
Crangutalil pe unde mai sunteti/ Ati mai aparut la vreo emisiune?!
Oanamaria Luiza de ce ne-ai parasit! Mai vrem vesti despre voi!
Ocrainic ce faci? Sunteti in Ro?
Pisicuta si Matei cum e la noul loc de munca?
laura72 unde ai disparut?! V-a trecut varicela in familie?
Adrianafedorca cum e la serviciu? Tot asha inalt e Cezarica?
Connie 1974 voi?
raresionut si pe voi v-am dat disparuti! Parca si Rares isi sparsese capul? Cum e acuma? Cu ce i-ai dat?
Simonela va anuntatm la disparuti cu Andrada cea simpatica cu tot!
Danna J chiar ca de tare demult nu ne-ai mai scris! Ce mai faceti? Tot la gradi?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
pisicuta si matei spune:
Incep printr-un bis pt Mateiasu

care este un copil minunat
.Merge la gradinita de ieri si nu a plans absolut de loc,a mancat tot,ba azi a si dormit acolo,asa ca maine il las tot programul,il luam noi la 18.30.Aproape ca nu imi vine sa cred,eu am zis ca poate poate se obisnuieste intr-o saptamana si pana la urma 2 zile au fost super suficiente
.
Multumim tuturor pt cuvintele frumoase,sunteti tare tare dragute:Ligia,Rox,Daria
Ligia eu nu ma pot pronunta in privinta noului job...inca nu prea am facut mare lucru,cica sunt in training
...va tin la curent
.Ii trimitem pupici lui Raducu sa treaca repede cucuiul de la lovitura
.
Vroiam sa va intreb daca bb au toti dintii.Noua ne mai trebuiesc 4 masele si ma intrebam daca este vreo problema ca nu ne-au iesit pana acum![]()
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andrruzza spune:
ligia, hi hi hi. Da, sunt in concediu, maine plecam la mareee. Asa ca acum fac bagaje. Tu chiar ai strigat catalogul!!
va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
pisicuta si matei spune:
Am reusit sa fac un album cu pozele din martie din plimbarile noastre
.Albumul se cheama "Din concediu".
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Dantje spune:

Marox intr-adevar sunt foarte fericita ,imi vine sa strig pe strazi numai ca aici lumea e mai temperata adik nu spui ca esti gravida inainte de 12 sapt , nu spui ce e.....
Daria sar'na de urari sper sa ma pot bucura si eu nitel si totul sa fie ok.
Ligia , zau de-mi trebuie depozitele dar nu vor sa ma paraseasca , am auzit ca ceaiul verde ar ajuta, mentionez ca as bea apa de ploaie din urma vacii decat sa beau ceai, dar am inceput sa beau ceai verde , cred ca se aude pana la Bv disperarea, pana acu nici o urma ca m-ar parasi, mai asteptam.
Alessia
dezbracatului m-am distrat copios de nazbatiile smecherului, se pare ca si d-lui e rasa vasnica din Carpati.
Ligia uf pupam fruntea Raducului sa treaca, cat despre genunchi , ai lui Martijn sunt vineti, dar nu numai , ci pana la laba piciorului.
Andira pupam zanele.
Am mai pus niste pozici in albumul iunie 2007
pupici,
Dantje & Martijn
http://new.photos.yahoo.com/danaready/albums/
ionela_r spune:
Buna dimineata mamici.
Nu mai face nimeni prezenta?
Felicitari viitoarelor mamici. Sunteti niste fericite
Dora este inca la noi, este tati in concediu si sta cu ea acasa.
Am renuntat definitiv la "pempesoi". Facem la olita, la wc, in iarba, unde ne apuca.
Mai nou nu mai comenteaza cand este pusa in scaunul de masina.
Vorbeste toata ziua, repeta tot timpul dupa noi.
Este innebunita dupa topogan.Zilnic are program cu tati.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
danuta_t spune:
Cred ca am scapat de pampersul de zi. De fapt, de cand ne-am propus asta, nu i-am mai pus, exceptand o vizita la un supermarket. Cam in zece zile, n-a mai facut pe el. Am crezut c-o sa dureze mai mult, mi-au mai ramas si cadouri prin dulap. Se mai intampla accidente de genul: cand plange tare-tare de suparare ca nu-i facem pe plac sau ieri cand a vrut sa-ncerce din picioare (pe strada) si eu nu m-am priceput sa-i tin putzulica, asa ca a udat si pantalonii si chilotii, mana mea, si cum se apleca sa vada si el operatiunea nu mi-am dat seama ca-si uda si tricoul. Din grupa lui de la gradi, desi cel mai mic, a reusit cel mai repede. Si culmea, baietii din grupa le-au intrecut pe fete la asta.
Stiu ca pana la urma toti se-nvata, ca nu-i concurs, dar nu-mi pot reprima un sentiment de mandrie fata de baiatul meu.
Si parca incepe sa fie mai usor cu el, mai ales ca acum reuseste sa deschida si usa de la baie. Uneori ma gandesc ca am un baiat asa de mare, mai ales atunci cand ma da afara din baie, ca el isi face treaba la olita.
V-am lasat, ma grabesc la sportul cu impinsul caruciorului pana nu vine caldura mare.
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
rrox3 spune:
Salutare! 
Am reusit sa intru putin de la serviciu... am o saptamana nebuna rau de tot... si acasa si aici. Bine ca se termina 
Ieri Mariuca a fost Domnul Goe
, au avut spectacol (cu clubul de teatru) cu public si a fost foarte incantata
Azi a mers cu ditai tortul la scoala sa sarbatoresca cu colegii ziua ei (de pe 1 iulie
) si maine avem serbare+petrecere la balonul de langa Palatul Copiilor, acolo va fi vulpe sireata si mai am inca de lucru la masca...
Ioana e insomniaca rau, doarme intre 7 si 9 ore pe zi doar si e fresh si in forma
Am dat de o carte care-mi place si citesc la miezu' noptii ca nu ma indur de ea...
In concluzie sunt cam obosita ![]()
Ionela felicitari Dorei!! 
Ligia Nu te mira, e normal sa se scoale cu pampersul uscat odata ce face la olita. Pampersul uscat la trezire (dupa orice somn) e unul din indicatorii de "ready" pentru olita.
Pupam Raducul sa-i treaca toate cucuiele
si mamica, sa-i vina inima la loc
Si Ioana are vanatai, de Mariuca ce sa mai zic... o gramada pe picioare nonstop...
Eu am ajuns la concluzia ca Ioana nu e inca pregatita pentru olita si am de gand s-o mai las in pace o vreme. Desi eram croita, prin comparatie cu sora-sa
, imi dau seama ca e aiurea. A lasat-o mama intr-o zi fara pampers si s-a udat. Cand a intrebat-o cum s-a udat a fost extrem de mirata, i-a zis ca nu stie, poate s-a varsat apa din pahar. E clar ca nu realizeaza cand face pipi. Alta data a vrut sa stea pe olita si o vedeam cum isi incordeaza muschii abdominali, vroia sa faca, dar nu stia cum... n-a facut niciodata nimic in olita, desi a stat pe ea de mai multe ori. Asa ca o mai las. In fond, prin carti scrie clar: intre 2 si 3 ani capata abilitatea, deci mai am destul timp ![]()
Dantje, Mamacita puteri sporite sa faceti fata!
Si multa sanatate!
Pisi felicitari Mateiasului istet!
Abia astept sa vad pozele acasa ![]()
Andruzza vacanta frumoasa! Si asteptam vesti si poze la intoarcere! 
Ana Felicitari lui Victor pentru primul an de scoala! 
Cenia imi place mult cum ne povestesti din America
Pupici lui David care multumeste frumos! 
Danuta Bravo baiatului tau mare!

Alessia eu zic sa-i iei o scarita speciala la toddleri, vrea omu' sa faca la wc, nu la olita. Nu cred ca o sa cada, in fond e mare catarator si aventurier, ce inseamna o scarita bebeluseasca pentru el?! ![]()
tuturor! Scuze, am scris in viteza maxima... sper ca in limba romana...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Eee... nu m-am putut abtine ![]()
Am vazut repede, repede, pozici cu Martjin si Matei!
Doi frumosi!
Mi-a placut nisiparul lui Martjin si muntele lui Matei si bascul/sapca amandurora
Multi
-ici!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi