Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici si pitici.

Nici eu n-am reusit sa mai intru pe aici.
Dora este bine, dar incepe sa planga atunci cand plecam.
Dumineca am lasat-o dormind.Cand s-a trezit s-a sprijinit cu capul de mana si-anceput sa ne strige.
"mami,vino apoi la dodo" (mami ,vino innapoi la dodo)

M-ia spus mama mea c-a suspinat toata noaptea.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Andruzza, felicitari pentru fetita! Banuiesc ca fetita va doriti. Sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa! Voi pe unde mai stati prin Moghirosh, ca nu v-am mai vazut demult. Noi mai mergem uneori seara, pe la 7, tot la zona bebelusilor.

Zuzu, e ceva normal gelozia asta intre frati, dar e tare stresanta.... Tot timpul trebuie sa fii cu ochii pe ei.Din fericire, noi n-am experimentat gelozia, diferenta fiind destul de mare intre ei. Dar uneori Victor mai face niste sarituri, o antreneaza pe Eva in tot felul de chestii si asta, imitandu-l tot timpul, de multe ori imi sta inima cand o vad catarata cine stie pe unde. Inca nu realizeaza mereu ca, in prezenta ei, ar trebui sa se mai abtina de la jocuri periculoase.

Danuta, ce mai faceti? Cum se simt copilasii?

Carmenduta, imi pare bine ca mai aud vesti de la voi. Si Eva e la fel de maniaca cu ordinea. Se enerveaza daca eu beau apa din cana lui Victor sau a lui Adi (mi-o ia din mana si-mi spune a cui este), daca este covorul deranjat (se opreste din joaca si-l aranjeaza), daca Victor isi lasa cartile aiurea prin casa, se straduie ea sa le bage in dulap. Nu suporta ca Victor sa foloseasca vreo sapca de-a lui Adi, iar in masina avem fiecare locurile noastre.E tare haioasa (e surprinzator ptr. mine caci Victor e la polul opus, din punctul asta de vedere), dar sper sa nu ramana la fel de meticuloasa. Chiar m-a amuzat ca am fost in vizita la bunica si Eva, dupa ce a pupat-o pe bunica s-a dus tot o fuga sa aranjeze un colt de covor. Si apoi, foarte mandra de ea, a luat loc langa noi pe pat.

Cenia, acomodare usoara va doresc! Stiu de la sora mea, care a emigrat prin 1991, ca nici in alte parti nu e totul perfect....Avantaje si dezavantaje. Dar cu trecerea timpului, devine mai usor!

Gegea, ma bucur ca ne mai dai vesti. Cred ca este stresant sa va tot opriti la toate carucioarele in drum spre parc, dar bucura-te ca-i plac copiii. Eva e destul de indiferenta fata de copilasii micuti, ii plac in schimb cei marisori. Are Victor niste prietene care sunt innebunite dupa ea si ea reactioneaza pe masura.micutei carliontate!

Ligia, si eu as fi renuntat la Albena pentru o vacanta in Italia . Super!! Noi mergem tot acolo, tot la Kaliacra, la sfarsitul lui iulie. Am fost destul de conservatori...daca ne vom descurca bine si anul asta, la anu' ne vom aventura spre alte meleaguri.

Ionela, cred ca va e tare greu sa va despartiti de Dora. Mai ales dupa ce ai auzit ca a suspinat dupa voi. Din fericire, ei uita destul de repede daca sunt distrasi cu altele.

Despre noi multe noutati nu sunt: Eva s-a acomodat foarte bine cu noua bona, vorbeste toata ziua (Eva, nu bona ), de cele mai multe ori pe limba ei. Placerea cea mai mare e sa raspunda la telefon si sa-mi dea raportul cu ce se intampla pe-acasa (vorba vine-imi spune ca Vava-adica Victor a venit de la scoala, daca a mancat tot, cu ce/cine s-a jucat, daca Victor s-a apucat de lectii, chestii de-astea). Studiaza cu mare atentie totul in jur (si uneori mai si comenteaza). Ma amuza cand mergem in parc si dupa ce se joaca putin la nisip, se aseaza langa mine si tot analizeaza copii, tragand concluzii (ala plange, ala tipa, ala se bate, ala se joaca, aia are codite frumoase, etc). Pe mine ma surprind mult discutiile astea linistite (parca suntem 2 babe ce barfim), cand Victor era de varsta ei alergam prin tot parcul..

In alta ordine de idei, nu indraznesc sa strig catalogul, dar mi-e dor de discutiile dintre noi.Poate mai va gasiti un pic de timp...

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

tuturor! Si ii felicit de la inmceput pe toti prichindeii pentru progrese!

Am mai aparut si eu pe aici ... evident ca nu am timp liber deloc, dar parca nici mare imbold sa scriu nu am avut.. prea disparuse toata lumea si iar sa vin cu goarna... in fine, ma bucur tare sa va regasesc intr-un nou elan

Andruzza Felicitari pentru fetita! Bine ca ai fost la Pop si te-ai linistit, o sa fie bine Imi place programul tau

Danuta Pana acum cred ca v-ati facut bine, nu te ingrijora prea tare cu toate testele alea, urmareste-l doar cu atentie si atat. -ici fratiorilor iubitori!

Raresionut cu siguranta face tot ce poate sa va spuna si sa va arate ca nu vrea sa stea cu bona. Poate avea motive obiective, dar e foarte posibil sa fie doar obisnuinta sa stea cu tine si felul lui personal de a-si impune vointa. Ar trebui sa verifici daca e intr-adevar OK cu bona.

Zuzu trebuie dragalit mai mult Bubu ... nu ca nu l-ati dragali voi Dar dragalit cumva in defavoarea Sofiei, inventati niste actiuni la care sa participe doar Bubu, sa aiba cumva timpul lui cu voi fara Sofi. Ea fiind mai mica evident necesita mai multa ingrijire si, probabil, d-asta e gelos. Si neaparat laudati-l exagerat de mult cand se poarta bine cu Sofi. Si nu-l certati cand se poarta rau, doar explicati-i ce si cum se poate intampla in urma actiunilor lui. Multi -ici frumosilor!

Ana Ma bucur ca aveti o bona buna acum
Mariuca e OK cu scoala.... poate si fiindca i-am promis ca-i dau computerul meu (pe care-l butoneaza zilnic deltfel, dar i-l dau la ea in camera si e numai al ei ) daca termina numai cu FB anul. Merge si la un curs de teatru mai nou, citeste cu placere, se joaca cu Ioana mult (Ioana e inebunita dupa ea fireste ) si e preocupata preponderent de relatiile sociale din clasa... Astazi sunt in excursie, maine participa la "Cangurul" (concurs de matematica)...

Crisa Bravo lui Andrei pentru progrese si voua pentru casa cea noua!

Cenia Acomodare rapida! Nu-i chiar asa de rau in America, uita-te si tu la partile bune si nu mai compara atat... Romanii emigrati, nu stiu de ce, in marea lor majoritate, dezvolta un soi de imagine idilica a Romaniei, si zau daca e cazul...

Ioana ne topeste zilnic , imi sare de gat, ma alinta, ce mai... se exteriorizeaza mult Vorbeste nonstop, corect, cu fraze, are ditamai vocabularul pe care-l imbunatateste continuu. Saluta frumos peste tot - la momentul oportun. E mai sportiva si mai curajoasa decat Mariuca la varsta ei, se catara peste tot, sare, topaie, canta si danseaza Nu vrea sa faca la olita, desi isi pune maimutoii pe o olita de jucarie ... zice mereu ca poimaine va face Nu a revenit la somnul de peste zi, e plina de energie... va mai povestesc eu
Acum scriu de la serviciu, am prins cateva minute libere.

tuturor! Sper sa revin cat de curand.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

danuta, multa sanatate!
andruzza, felicitari pentru BBica! Sa fie sanatoasa si cuminte!
ligia, felicitari pentru progrese!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Multumesc mult cenia, zuzu, simonela, Ana, roxx, Anca!

Ana, ba da, venim in Moghiorosh, dar nu avem un loc anume unde stam, bantuim peste tot. Cel mai mult stam la casuta de lemn, in rest tot parcu' e al nostru

Va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Va scriu si eu 3 randuri, ca mai mult nu prea pot... Suntem in inchidere de an fiscal la servici, si sunt zile cand imi vine sa ma impusc si sa-i impusc si pe sefi...

Azi macar poate o sa fie mai lejer, ca ne uitam la Formula 3, suntem chiar pe traseu. Au inceput dimineata cu masinile cele de curse, bestial, vibra balconul sub noi si suntem la etajul 3, totusi... Acum trec Logan-urile. Mi-ar fi placut insa sa vad si motoare...

Irinei inca nu i-a trecut ochisorul, nu stiu ce are, dupa 7 zile de unguent cu antibiotic nu s-a retras, si nici nu s-a marit. Sambata mergem din nou la dr.
Nati spune tot timpul "ta-ta" si ieri ma striga si pe mine in gura mare. Rade intr-una, fuge de-a busilea prin patut de ma zapaceste, nu prea se omoara insa cu mersul in picioare, nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez. Irina la 11 luni si jumatate, cat are Nati acum, mergea prin patut de n-avea treaba. Cred ca va trebui sa o stimulam mai mult pe Nati. Mai are 17 zile si face primul anisor din viata ei, nu stiu cand a trecut timpul..

Am tuns-o pe Irina, si seamana cu un baietzel, ma uit la ea si-mi aduc aminte coditzele pe care i le faceam... abia astept sa-i creasca parul din nou

Cam atat de noi, mai intru si sapt viitoare, ca de acasa nu e chip de fete.

si multumesc ca ati intrebat de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ah, am uitat, ca doar de-asta intrasem: Andruzza, felicitari pt fetita, banuiesc ca asta va doreati, sa fie sanatoasa si sa ai o nastere usoara si refacere rapida!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

, imi cer scuze ca iar am disparut ca 'magaru'n ceata', dar greu imi gasesc timp.

Am o veste mare, s-a intamplat minunea, am in burtik un bebik de cateva saptamani, nu stiu exact cate dar UM a fost pe 1 aprilie. Mai rau e ca tot am niste sangerari usoare, nu am mai avut de vreo saptamans si azi din nou, cred ca ar trebui sa merg la dr.. analizele de sange le-am facut si totul e ok. Bia are varicela de o saptamana, si mi-a fost tare frica pt ca mama mi-a zis ca nu am facut, dar se pare ca am scapat- sper. In rest, toate bune... Adica Bia creste se joaca intalege aproape tot si in ro si in olandeza dar vb numai olandeza. E foarte comunicativa ne intalegem chiar si la ora mesei, doarme in patul mare si nu mai purtam pampi decat noaptea, (am inceput 'toilettraining' in we cu 1 mai ca aveam mai multe zile la dispozitie si a mers mai repede decat ma asteptam). De cateva zile am desfacut si cutia cu plastelina, ca de la atata stat in casa nu mai stiam ce sa ne mai jucam- ii place tare mult.

Cenia, felicitari pentru schimbare, va doresc acomodare cat mai usoara.

Pupici si celorlalte fete si imi cer scuze pentru incoerenta si eventualele greseli, dar scriu pe fuga si nu am timp sa recitesc ce am scris.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k Felicitari!! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb2 cel putin la fel de minunat precum frumoasa de Bia!
Mergi la medic pentru sangerari, oricat de usoare ar fi, de obicei sunt cauzate de prea putin progesteron si o suplimentare gen Utrogestan rezolva problema.
Eu sunt indelung patita cu problema asta... si prima data n-am mers la medic, am asteptat sa se opreasca... eram si foarte tanara pe atunci si erau alte vremuri, nu vedeam eu acces la net si informare... in fine, n-a fost bine deloc. Mariuca si Ioana insa au beneficiat de progesteronul asta de sustinere si a fost foarte bine.
Multi -ici Biei, sa-i treaca repede varicela!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

felicitari an-k,sa va dea DD bebe sanatos!sarcina usoara!

Noi am fost cu Bubu la Strasbourg si a fost f fain.Am si votat
Ne-am intalnit cu inca o fata de pe forum si am fost impreuna cu familiile.Doar Sofi a ramas cu bunicii dar o luam data viitoare
O sa pun pozici cand am timp.
Pup

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput