Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 18
alessia105 spune:
hop si eu pe fuga ....
nu stiu cum naiba se face ca mereu zic azi scriu ..si mereu se intampla cateceva si iar se faca 2 noaptea si zic ...maine
Benny e un bandit mareeee rau si dezbracat ( in continuare)
.... nu poti sa iesi cu el la cumparaturi sau la un restaurant ca se duce si se lipeste de gagici ( asa la vreo 16-18 ani ) ...nu stiu daca v-am spus patania de la MC ..s*a dus omuletzul meu si s-a asezat la o masa cu doua fete ..ba le-a baut si sucul ..sambata tecuta eram cu niste amici romani intr*un barulet la o cafea si faza s-a repetat ..numai ca de data asta erau 3 fete ...asta ma face bunica la 7 ani 

La fel ca si Bia lui An-k 
vorbeste doar olandeza ..dar intelege si romana si engleza ...aa ii zice lui Ben .."de-te " ...si ma uimeste pe zi ce trece tu tot felu de lucruri ....de ex stie exact ca singurii cu care vb la microfon e fratele meu sau Sebi ( dar fratele meu suna ) si zice "Aolu hoa ...aou ebi"..ba azi chiar m-a surprins ca vb scris cu al meu frate ( dormea prietena lui) si benny mi-a aratat sa il sun .."hoa bel " ..i*am zis ca nu e horia ..si mi-a aratat la avatar ca e hoa ( are un desen cu baloo ) ..na ca nici sa il pacalesc nu mai pot ..
E cuminte dar si un nazdravan ...casa arata ca dupa uragan in fiecare zi asta desi stau dupa el toata ziua ..nu e zi sa nu faca ceva
....si -a facut obiceul sa manace cina apoi urla "dussss" face dus ..si doi oameni adulti abia il potolim ,stergem si punem in pat ..pana adoarme mai sare de vreo 20 de ori din pat si vine cu o fata de invingator jos si ne zice "aou"( Hallo) noi ne luam dupa el ..sare din nou in pat si se ascunde sub patura ..off abia astept sa vina sebi poate reuseste el sa scoata untul din el 

gata am plecat la nani ca de la 6 is treaza si e deja 12.00 ...azi am fost la vot in Antwerp asa pe fuga cat a fost Ben intre doua job-uri ,,,maine mergem sa ne jucam la carrusel .. http://good-times.webshots.com/slideshow/558860359eJZWnw
Anca
felicitari ptr bb mic ..sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara si bb sanatos ...ma bucur din suflet ptr ca stiu ca ti-ai dorit ffffffffffffff mult ...sanatate si lui Bia ..eu cu Benny am avut ceva asemanator ..am avut vreo 2 saptamani un ceva asemantor CM ..dar era maroniu ..am fost la doctor si mi-a explicat ca e normal mai ales la o a doua sarcina ..si ca sunt nu stiu ce substante degajate pana se prinde oul bine pe peretele uterului ( sau cam asa ceva ) ..mi-a dat un fel de antibiotic parca ..special ptr feeile insarcinate si in 2 zile a trecut .
Andrruzza pupam micutza domnisoara ..pe mamica ei frumosa si pe domnisorul Rares
va pup dulceeeee pe toti si toate ...mamici ,pitici ,burtici ,fratiori/surioae mai mici sau mai mari ...o duminaca placuta alaturi de cei dragi
----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
andrruzza spune:
an-k, felicitari!
Sarcina ushoara si bebe sanatos!
andira, alessia, thx!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andira spune:
An-k, FELICITARI
, bebe sanatos si nastere usoara!
Si eu am patit asta, la Irina, si dr mi-a spus ca atunci s-a petrecut nidarea - lipirea embrionului de peretele uterului. Io am fost si mai bleaga atunci, am crezut ca mi-a venit menstruatia si ca nu sunt gravida, si m-am apucat sa iau medicamente pt anexita
Dar pana la urma a fost totul bine.
Intrebare: am retinut eu bine sau mai e vreun prichindel pe aici cu dermatita atopica?
danuta_t spune:
Andruzza, felicitari pentru samburele de printesa. I-ai facut pereche lui Rares !
An-k, felicitari pentru bebita din burtica. Sa vedem acum ce e, tot fetita ? C-a inceput sezonul.
Ligia, nu-ncerci si tu, ca ziceai mai demult ca daca ai fi sigura ca iese fata, te-ai incumeta ![]()
Noi suntem bine, si copii, si parintii (mai ales mama care o luase cam la vale cu moralul, dar acum sunt OK). Sunt ceva mai stresata cu infofolitul acuma, pe cat de dezbracat era Mihai ca bebe, parca pe atat e de infofolit Andrei, probabil ca-n timp impresiile vizitei la spital se vor atenua si o sa revin si eu la stare normala.
Mama mea a fost plecata cateva zile din localitate, si desi soacra era la noi in vizita, a cam trebuit sa ma descurc singurica. A fost ceva teribil, mai ales seara. Trebuia sa-i dau papa lui Andrei (care uneori in loc sa suga avea chef de ras, gangurit, zambit), eu stresata ca nu ajung la timp la cresa sa-l recuperez pe Mihai. In fine, ajung mai cu intarziere, negocieri ca sa plecam acasa, acasa negocieri ca sa ne spalam pe maini, sa papam repede ceva, circ si istericale ca doar mami sa-i schimbe bluza udata cu apa (asta in timp ce-l alaptez pe celalalt), pana la urma reusim sa plecam repede in parc, desi cam tarziu. Drumul pana in parc e un semi calvar, cu o mana imping caruciorul, cu alta il mai tin si pe Mihai de mana (din cand in cand, ca doar suntem deja independenti). Bine ca a inteles sa-si manifeste aceasta independenta doar pe trotuar. Pe drum mai primesc sa tin si plasa cu galetuta, lopatica, etc, ca doar am suficiente maini libere. Ne oprim din juma in juma de metru cel putin, pentru explicatii ca "aia ce-i" si "aia unde-i", corectie periodica a directiei de mers, compromisuri in ceea ce priveste baltoacele. Ajungem in parc, periodic am ba de proptit suzeta in gura, ba de impins leaganul, ba de dat pe balansoar, ba de scuturat sandalutele de nisip, ba de miscat caruciorul ca un copilas s-a trezit sa tipe chiar langa Andrei si l-a trezit. Si punctul pe i a fost cand a venit ploaia, si Mihai a inceput cu istericalele ca nu vroia sa plecam acasa, n-aveam umbrela, n-aveam nici aparatoarea pentru carucior.
Am ajuns la concluzia ca avand 2 copii, nu e de doua ori mai greu, ci de cinci ori. Noroc ca sunt cu mult mai multe momente bune decat din astea, asa ca acum dupa un week-end cu sotul acasa pe post de tatic full-time, sunt cu bateriile la maxim (ce mai conteaza c-am dormit doar vreo 3 ore).
De ieri avem o ocupatie noua, lectura. Azi dimineata, cu ochii inca lipiti de somn, a trebuit sa citesc povestea celor 3 purcelusi de 3 ori in juma de ora. Si cu mimica de rigoare. Am inventat si alergatul in pas de lup cu coada arsa.
Vrem sa-ncepem operatiunea chilotei, ieri i-am dat vreo 3 ore ca premiu ca s-a dezbracat singur si a facut la olita (fara sa-i cerem, uitasem dupa o tentativa esuata sa ducem olita in baie, si ne-am trezit cu ea plina, nici macar nu eram in camera).
Dragostea intre frati este inca la cote maxime (cel putin intr-o directie deocamdata), dar a-nceput Mihai sa-si manifeste mai abitir dragostea fata de mine, se tot lipeste de mine, imi ia mana si mi-o pupa, ma prinde de picioare si-mi spune "mami meu", cand vreau sa-l alaptez pe Andrei se baga si el intre noi si-mi zice ca el papa lapte.
E tare frumos cu doi copii, dar si tare greu la diferenta asta de varsta, in plina criza de "nu vreau" si trantit pe jos.
Hai ca va las, ca s-a trezit praslea cel voinic.
V-am pupat pe toate.
P.S.Multumesc de incurajari !
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ligia13 spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca ati mai scris vesti despre voi, si mai ales ca toate vestile sunt bune!
Si noi suntem bine, Am avut un weekend plin, a fost ziua mamei mele si a sorei (de fapt azi e ... dar am sarbatorit ieri). Am stat la Bran tot weekendul! Desi a plouat Radu a stat mai mult afara, cred ca l-am schimbat de 5-6 ori. Ba cadea, ba se uda prin iarba la picioare, ba statea in ploaie .. dar altfel ne-am distrat!
Ieri am cumparat un balansoar (de fapt ieri l-am montat) si Radu l-a confiscat, a stat numai pe el, intins, deci ca sa nu mai incapa nimeni! Doar bunica avea voie !
an-k te-am felicitat si la celalalt subiect dar te mai felicit o data , pentru ca chiar ma bucur pentru tine mult!
andruzza , felicitari pt fetitza!Imi place numele ales.
Si ce fain ca ai asha program lejer la serviciu! Vreau si eu (cateodata macar)!
andira, mai deja sarbatoriti 1 anisor! Vai ce fetitze mari ai!
Hai ca ma intorc la treaba, ca azi tre sa muncesc mai rapid, pt
ca la pauza de masa avem chef! Avem 4 Elene/Constantini in firma!.
Va pup!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andrruzza spune:
La multi ani sarbatoritilor! 
danuta, ligia, thx!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
gegea spune:
La multi ani sarbatoritilor si mari si mici de astazi!
andrruzza, sa ai nastere usoara si o fetita sanatoasa! Felicitari, veti avea o pereche tare dragalasa de piticutzi!

an-k, sarcina usoara si felicitari!
danuta, citind ce ai scris, aproape ca mi-e si rusine ca m-am plans intr-un post anterior de peripetiile noastre de la plimbare, asta in conditiile in care suntem cu numai un copil, daramite voi, cu doi...
Pupici baietilor!
Va pupam pe toti/toate!
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
simonela spune:
Hello! 
An-k, felicitari pentru vestea cea buna!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc!! 
Danuta, mi-a placut mult de tot cum ai povestit despre Mihai si Andrei...Se vede ca ti-ai mai incarcat bateriile si poti privi lucrurile cu umor
Nu ai avut o zi usoara dupa cum povestesti, dar, vorba ta, noroc ca cele mai multe zile sunt mult mai bune ca aia!!
Putin ajutor nu i-a stricat nimanui niciodata!!! 
Alessia, am vazut pozele cu Benny nazdravnul. Tare dragut si grasunel baiatul!!
Foarte furmoase pozele cu tati pe plaja. Tu unde esti?? Asadar, tu te numeri printre cei 72.500 de romani care au votat in strainatate...Foarte frumos din partea ta!
Mie, in schimb, cind am vazut marea tareeee mi s-a facut dor de concediu!! Va pupam 
Andira un anisor are deja Nati??? Mamaaa,cind o fi zburat timpul? Sa-ti traiasca fetitele! 

Noi suntem ok, toata ziua alergam, ne ducem in parc (cu bona intai,apoi cind vine mami de la serviciu preia stafeta, acum e si buni aici, deci roim toate in jurul "soarelui"), ne dam pe tobogan, in leagan, mai stam un pic la nisip, mai alergam iar, si, mai nou, fericirea e sa ne dam in trenulet/masinuta/buburuza...ne place mult!!!
Trebuie sa mergem la un control oftamologic ca n-am fost inca si ne-a fost recomandat si poate o prima vizita la dentist nu ne-ar strica. Apropo, cunoasteti vreun oftalmolog pediatru priceput? Eu am sunat la clinica Oftapro pt programare si mi-au zis ca abia in iulie au locuri.
Va dorim o saptamina buna si sa auzim numai de bine!!!!
Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre
laura72 spune:
LA MULTI ANI ELENA SI CONSTANTIN
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura