Bucurii de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, scaunul de masina al Mariei este marca Chicco (nu cred ca o sa-l folosesc, e valabil 0-13 kg.) si se monteaza cu spatele la sofer si scaunul din spatele scaunelului sa nu aiba air-bag. Practic, cine sta pe bancheta din spate il poate supraveghea si-i vedea fetisoara.
Sandra, am culcat-o pe Maria, merg in camera cealalta sa vad daca reusesc sa va zaresc la OTV.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am vizionat pozici de Sephora (pe aia cu lalelele - preferatele mele - n-am putut-o vedea), Ramomar si Lexi, aveti niste Bucurii minunate! Nu uitati sa completati albumul de Pasti!

Gety, unde ti-s pozele?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 5 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Mie mi-a zis tata ca ma ia cu masina sa mergem la tara, dar acolo nu prea am conditii pentru Maria, aerul e curat, e frumos, mie imi place foarte mult, dar nu stiu cum m-as descurca cu ea.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, am zis ca le uploadez maine, dar daca ai intrebat, ma fac harnicutza acum. Chiar acum.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Cristina multa multa sanatate, sarmanul pui mic. Va tinem si noi pumnii si pumnisorii la analize.

tanima sa va mutati cu bine, multumesc mult de sfaturi. Intr-adevar ar fi fost mai usor de badijonat bebe daca ar fi fost mai mic, acum numai cand ma vede cu fasa sterila pe deget, strange guritza.

La multi ani bebei de Mexxa si microbu.

La multi ani alaturi de toti cei dragi Tasia.

Noi raportam o imbunatatire a starii guritzei, azi dimineatza mai erau mici pete pe cerul gurii, limbutza era curata, la fel si obrajii pe interior.
Va pupam.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Ignatica, ce bineee! Sanatate multa lui David in continuare.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

MamiLili, scaunul de masina al Mariei este marca Chicco (nu cred ca o sa-l folosesc, e valabil 0-13 kg.) si se monteaza cu spatele la sofer si scaunul din spatele scaunelului sa nu aiba air-bag. Practic, cine sta pe bancheta din spate il poate supraveghea si-i vedea fetisoara.

[b]Da, Gety...eu ziceam ca vor fi ocazii in care vom calatori doar noi doi, deci n-o sa fie nimeni in spate sa-l supravegheze. Ehh cred c-o sa opresc mai des ca sa vad ce face, desi anticipez deja...nani. In spate am airbag lateral...despre asta nu stiu nimic, daca-i periculos sau nu.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 5 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

POZE NOI CU MARIA DIANA

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Hmmm, asa e, cam dificil. Dar nu poti sa-l schimbi? Sau sa-l vinzi sa cumperi altul?
Eu plec la nani, ca intru in tura de noapte.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mamilili, scaunul nostru se poate monta si cu fata si cu spatele la sofer. Al vostru nu? Imposibil, pt ca daca e grupa 0 (0-13kg) se monteaza cu spatele la tine pana la 10kg doar apoi cu fata. Parerea mea e sa citesti inca o data intructiunile scanelului, Iar cu airbag lateral e periculos, trebuie dezactivat sau pus scaunelul pe mijloc.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput