Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 25
GETY spune:
Ramomar, mi-au placut toate pozele cu Patricia. Si cu cateii si cu porumbelul si cu ccc cozonacul, ouale vopsite, rochita noua, toate, toate. Pup-o din partea mea si a Mariei.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Chiar vreau sa intreb mamicile care au fost plecate de acasa cu bebeii si au schimbat patutul in care dormeau, locul lor obisnuit, casutza lor. Cum s-au comportat? Nu fac probleme? Se acomodeaza repede?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Multa sanatate puiutzilor care mai au probleme.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Buna fetelor! Nu prea am citit multe din urma, adica am citit dar asa,mai pe fuga. Noi suntem internati, Vladic a facut ieri seara iar febra mare care nu scadea si am mers la spital. Am ramas acolo si a fost groaznic - caldura mare in salon, in jur de 25 grade, copii care striga si/sau plang, iar Vlad nu suporta sunetele tari si plangea intruna, nu reusea nici sa adoarma,plus ca-l deranja si caldura. A facut si diaree azi, dar macar nu a mai avut febra, suntem pe antibiotic intravenos si avem branul mare in manuta, care-l deranjeaza pe Vlad si-i tot timpul cu gurita pe ea. Din cauza ca nu reuseste sa se odihneasca mai deloc, l-am rugat pe Dr. sa ne lase sa stam acasa si sa venim la spital numai seara si dimineata pentru antibiotic si control. Spre fericirea mea a fost de acord (normal, o trebuit sa cotizam pentru fericirea asta a mea) si acum suntem acasuca. Despre diagnostic inca nu stiu nimic, parca-i doare gura sa zica ceva pe doctorii astia. A zis doar ca maine mai repetam analizele de sange si coprocultura ca a iesit ceva ce nu i-a placut (doctorului, normal). Asa ca asteptam cu sufletul la gura.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
anangel_lexi spune:
Off, Cristina, ce vesti proaste ne dai!
pe Vladut sa se faca bine cat mai repede!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Cristina - dar ce anume are Vladic....ce a zis dr de a trebuit sa va internati???Doamne, ma rog din tot sufletul sa fie bine si sa treaca mai repede...si oricum e mult mai bine ca v-a lasat sa stati acasa...e de groaza in spitalele romanesti....Sa ne tii la curent ...si sa iti dea Dzeu putere sa treceti cu bine peste asta!!multi
ici de la noi!!!!
Gety- noi am ramas peste noapte la munte, dar am luat patul cu noi, ca avem din ala de plastic care se pliaza...mai greu a fost si pt noi si pt el cu dormitul in aceeasi camera - ne-am dezobisnuit de 4 luni......i-am si zis sotului - nici macar sa nu respire ca sa poata dormi grasu...grasanu' mai tresare in somn, rade, se mai joaca, mai bolboroseste...la un moment dat am zis ca vorbeste sotu' in somn..dar vorbea fi'miu
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
matahut spune:
Cristina, imi pare tare sa aud ca sunteti bolnaviori. Of, of, si dr astia care nu mai sunt in stare sa dea un diagnostic! Ciar vorbeam cu parintii mei zilele trecute despre asta, despre dr de altadata care numai ce te vedeau din usa si stiau ce ai, iar acum...te freaca cu zeci de analize, internari etc etc si...habar nu au ce ai 

Eu continui sa cred ca Vladut are doar o viroza si ca in cateva zile va fi ca nou!
Lexi, Romo, am vazut pozicile cu bucuriile voastre. 

niste dulceti!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Am venit si noi de la aer curat. Mamaa, ce de-a gratar am papat. Bun- bun.
Cristina, tinem pumnii sa fie totul bine.
Avem si noi cateva pozici noi.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
Buna seara!
Am culcat copilul, deci sa vorbim
.
Ramomar, sarumana
. Foarte frumusica si vesela Patricia
.
Mirabela, multumim
.
Gety,
. Am avut succes la cumparaturi, ne-am luat amandoua pantofiori noi si am facut-o si vedeta
. Azi nu m-am uitat la TV, am fost afara de la ora 12...Daca mai vezi totusi promo cu iepurasi si oua de Paste siguri vezi si gargarita, ea apare in primul cadru chiar. Doarme cu suzeta verde in bot si are fes alb si gluga rosie in cap.
Gety, noi mai ramanem la ai mei cateodata si gargaritza e destul de agitata seara dar doarme fara probleme daca o iau cu mine in pat. Altfel nu prea. Si nici vizitele prelungite nu-i plac, vrea acasa la patutul si jucariile ei.
Cristina, ori am citit prea multe pagini deodata ori printre randuri...Eu nu am inteles cum de a facut febra, asa deodata? Offf, sa va spuna maine ce aveti si sa va faceti bine sanatosi, fara prea multe intepaturi
.
Sandra
gargaritza
MamiLili spune:

La multi ani, Tasia!
La multe lunite Bucuriilor de 10! 
Sandra, scaunul meu auto se instaleaza "cu spatele"...nu stiu cum sa explic, adica bebelusul se uita la luneta si nu in directia de mers a masinii, de aceea nu-l pot vedea. Multumesc pentru sfaturi oricum!
CristinaGoji, insanatosire grabnica lui Vladic!
Tanima, rabdare si putere...stiu ca e greu dar incearca sa vizualizezi ce frumos va arata casuta ta peste 1-2 luni!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 5 zile...grabeste-te!