Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 24
ramomar spune:
Hristoa a Inviat!
pupacim toate bucuriile si mamicile lor!
Uram multa sanatate celor bolnaviori si le dorim insanatosire grabnica!
Ne-am intors si noi de pe la bunici, a trecut foarte repede, a fost foarte frumnos, dar sunt tare obosita, mai ales ca de doua nopti se trezeste asta mica si de 4-5 ori/noapte
avem si noi aici cateva din multele pozici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
La multi ani bucuriilor venite pe lume intr-o zi de 7, 8, 9 si 10! 
La Multi Ani Tasia! 
lexi, chiar ne-a fost dor de tine. Multi
-ici tie si frumoasei Maria. Legat de plansetele ei in societate sa stii ca si eu am o prietena care e in aceiasi situatie. Fetita ei are aproape 6 luni si nu o poate duce nicaieri ca face un scandal monstru, dar in parc sta cuminte, dar foarte serioasa.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by microbu
Vreau sa va spun ca fata mea este vedeta TV, a aparut pe OTV inaintea stirilor si la fiecarea promo...M-a gasit prin Pta mazie un baiat cu o camera video si dupa ce s-a rugat juma de ora de mine l-am lasat sa ia un cadru si cu gargaritza adormita.
Altceva nou?! DA, stam in 4labe, adica am invatat sa ne ridicam si ne balansam cu aruncare pe burtik (ca broscuta).
Sandra
gargaritza
Sandra, felicitari pentru mica vedeta, o sa urmaresc si eu la tv sa o vad si de asemenea, felicitari pentru statul in 4 labute

mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Apropo de scos bebeii in societate, mai e vreun bebelus asa de plangacios ca Maria mea cand iese in lume? Sambata de exemplu am scos-o prima oara afara cu fata spre lume (adica am pus scaunul de la carucior cu spatele la mine). Nu va spun ca dupa 20 de minute nu doar ca a trebuit sa facem cale intoarsa dar a trebuit sa-l sun si pe tati sa vina sa ma ajute ca nu mai reuseam s-o calmez in niciun felMa gandesc serios sa deschid un subiect la cabinetul psi ca nu mai stiu ce sa mai fac. Nu pot s-o scot nicaieri, stam in casa parca am fi la inchisoare
David face urat la cateva persoane, avem o matusa la care plange de fiecare data, dar vorbeste cu el cu un ton ridicat si din acest motiv, in rest e ok cu persoanele noi, la noi in casa e un dute-vino si de mic s-a obisnuit cu multa lume, cred ca ar fi bine sa mai vb. cu alte mamici care au aceste probleme, iti va fi de ajutor.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 5 zile...grabeste-te!
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by microbu
Vreau sa va spun ca fata mea este vedeta TV, a aparut pe OTV inaintea stirilor si la fiecarea promo...M-a gasit prin Pta mazie un baiat cu o camera video si dupa ce s-a rugat juma de ora de mine l-am lasat sa ia un cadru si cu gargaritza adormita.
Altceva nou?! DA, stam in 4labe, adica am invatat sa ne ridicam si ne balansam cu aruncare pe burtik (ca broscuta).
Mirabela, la 6luni pitica mea are 8550g, sarumanaaaa.
Felicitari pt. gargaritza vedeta si pt. 4 labe, ai fetita mare. Notat datele.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 5 zile...grabeste-te!
anangel_lexi spune:
Ramo,
, Doamne ce frumos e tortul, sa nu-mi spui ca l-a facut Buni singurica! Daca e asa, inseamna ca e o adevarata artista. Despre Patricia ce sa mai zic ca e frumoasa foc si ce mare s-a facuuut!!!
Mirabela, pai si la noi in casa e un du-te-vino continuu ca sotul are o familie foarte numeroasa, deci sunt tot timpul fete noi, nu pot spune ca am tinut-o izolata, din contra. Iar in week-end-uri incercam mereu s-o ducem pe undeva, s-o scoatem in lume...Deocamdata are mereu aceeasi reactie. Nu stiu ce sa mai fac, pe cuvant, imi storc mintile ce metode sa aplic sa nu se mai sperie de lume...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:

LA MULTI ANI! RUXANDRA, MIHAI SEBASTIAN si ANDREI.

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, o sa vina si vremea noastra cand o sa dormim toata noaptea. Eu inca ma trezesc la 12 si la 3. Plus/minus o ora.
Sandrutza, azi cred ca o sa mergem la tatal meu. Scaunul n-o sa-l iau cu mine, dar o sa-i fac poza in masinutza. Ai avut succes la cumparaturi, va sa zica. Imi mai trebuie si mie niste hainutze pentru Maria. Si niste papucei noi.
Am vazut poze cu un Matti frumusel foc si dornic sa stea in picioruse.
Eloise, astept cu nerabdare poze. Am zis ca ccc cand o sa-mi iau masina, o sa bat in lung si-n lat tara asta.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Sandra, mai apare Ruxi la OTV? Sa ma uit si eu.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mirabelac, cica intai li se intareste gingia si se pot agita si in perioada asta. Maria isi tine bubu (suzeta) cu o manutza si roade siliconul ala, mai mult decat jucaria aia pentru dentitie.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Ma gandesc serios sa deschid un subiect la cabinetul psi ca nu mai stiu ce sa mai fac. Nu pot s-o scot nicaieri, stam in casa parca am fi la inchisoare