Bucurii de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
Poftiti la o mareee poate sinteti obosite dupa aceste sarbatori.

Sephoraazut o bebita de anca..intre floricele...fff frumoase....si pe bebe de Sephora....cum ridea cind ii spunea kkciosu...dragut foc.iepurasul.

Si noi am bananait zilele astea, nu prea am stat pe acasa.
Nu mai sintem asa mucioase ne-a mai trecut. Am scapat usor. Cred ca a fost ceva curent nu raceala.

Punem si noi pozicile de pasti dupa ce le descarcam.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Am revenit acasa dupa foarte multe plimbari..la munte, la tara, la socrii, la parinti, la nasi, la fini si tot asa sirul poate continua!!!! A fost superb, vremea buna, cu soare mult, grasanu s-a cam bronzalit un picut....a fost in centrul atentiei, in special a verisoarelor care nici ele nu sunt prea mari, ce mai a fost un Paste de vis....
Cristina - imi pare rau pt Vladic, dar poate nu e totusi caz de internare.....Tinem pumnii sa se faca bebe bine repede!!!!
Marina - poate va fi totusi un pic mai bine cu suzi, macar poate asa vei mai prinde si tu reprize mai lungi de somnic....multa putere iti doresc!!!!

Am vazut filmulete cu Matti - Doamne el deja se ridica in picioare...si al meu nici in fund nu vrea s astea foarte mult....asta e...trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu-l voi face atlet!!!!

Am uitat - Monique - fff buna cafeluta...

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neata. Hristos a inviat!
Iaca si eu cu ultimul mesaj. Sunt terminata fizic si psihic. Mutarea asta m-a dat de tot peste cap. Azi va fi ultima zi in casa mea timp de 1-2 luni. Tot azi vom merge si la fizioterapie. Sunt tare stresata ca am de luat f multe lucruri si nu stiu ce sa iau mai de graba. Rares ma tot simte ca sunt agitata si pe langa agitatia lui innascuta s-a mai acumulat si de la mine. Este ca intr-un cosmar care nu se mai termina. Am deja cateva nopti in care m-am trezit de cel putin 20 de ori. Gingiuta este f f f umflata. Au inceput de 3 nopti si ceva urlete (pana acum se trezea, maraia putin si adormea la loc), care din pacate nu le pot potoli decat plimbat si leganat. Nu am crezut vreodata ca voi ajunge aici, practic nu mai stiu cum sa mai procedez si cum sa mai fac sa fie bine. Nu stiu unde am gresit. Inca mai sper ca totul va reveni la normalul de acum cateva zile cand se trezea numai o singura data pe noapte.
Ptr ca s-au suprapus foarte multe schimbari acum: fizioterapia, mutarea, zugraveala, nu voi incepe inca cu diversificarea decat saptamana cealalta, dupa 20 aprilie. Mai las sa se acomodeze cu noua locatie si sa terminam si sedintele de gimnastica.
Cristina multa sanatate puiutului mic.
Ignatica, pacatoasa rau candidoza aia bucala. Trebuie insistat de mai multe ori pe zi. Rares cand a facut afte in gurita i-am dat vreo saptamana de cate 4-5 ori pe zi cu glicerina cu stamicin in gurita si insistam peste tot: pe limba, pe gingii, pe obrajori (in interior bineinteles), pe cerul gurii. Atunci statea ca era mic, dar acum nu mai pot sa il mai curat nici macar o data pe zi. Ma musca tare de deget.
Marina, vad ca noi am ramas surori de suferinta. Sper ca peste o luna cand voi reveni sa avem amandoua numai vesti bune. Cu raceala am traso si eu rau acum, exact 7 zile. M-a durut in gat la inceput, apoi a inceput sa ma gadile si ma apuca tusea taman cand dormea si Rares mai bine si il trezeam eu. Apoi de Pasti am plecat cu masina si sotul a dat drumul la aer conditionat si eu nu il suport deloc si m-a luat iar durerea in gat de parca aveam ace. Acum este iarasi pe trecuta.
Gata fetelor, va las, datoria ma cheama. Am de facut bagaje. Deja am carat ieri 7 ture. Noroc ac e blocul de alaturi, ca altfel cred ca inebuneam cu atata fataiala. Ma duc la bagaje cat mai doarme Rares, mai ales ca trebuie sa il si supraveghez ca este in patul mare.
Va pup si sa ne revedem cu bine.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata si HRISTOS A INVIAT!
Sper ca ati petrecut frumos!
Noi am stat acasa, am avut o tentativa de iesire cu Maria in societate dar ne-a tinut intr-un planset cat am stat in oras...Off, oare cat o mai dura pana s-o obisnui cu strainii?
La multi ani Loreema, Katia si Tasia La multi ani Bucuriilor nascute intr-o zi de 7, 8, 9 sau 10!

Avem si noi poze "calde" incepand cu asta

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Pe fuga am intrat sa ii urez Tasiei LA MULTI ANI si tuturor bucuriilor nascute intr-o zi de 10.

Tanima, sa dea Domnul ca peste o luna sa avem amandoua numai vesti bune!!!!

Mira, incercarea mea cu suzi a esuat, nu o mai vrea. Intr-un fel ma bucur, in alt fel imi vine sa plang. Macar cat a dormit cu suzi ii mai scapau si intervale de 2, 3 ore de somn, acum....M-a trezit si de cate 2 ori intr-o ora.

Gata, pupici, am plecat la cimitir, apoi mergem la mama la masa, dupa aia parc. Ehe, treaba nu gluma.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Stai frumos Maria Cornelia, asa de frumos imbracata si intre 2 baietei frumosi.
Mie mi-a placut bluzita fetitei AncaiMT. Si pozele in mijlocul naturii.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

TASIA

Monique merci de cafea, eu vreau 2 dar tari sa fie... m-am culcat la 2 azi noapte si m-am trezit la 8, insa cu multe treziri, nici nu le mai tin minte asa de obosita sunt.

Tanima te cred ca esti data peste cap cu toate, dar speram sa treceti cat mai usor peste ele si sa iasa odata Bugs Bunny sa scapati de chinuri.

Lexi in primul rand vreau sa-ti spun ca ne-a fost dor de tine, ma gandeam ca s-a intamplat ceva cu voi, apoi sa-ti spun ca am vazut-o pe frumoasa Maria intre Raducu si Andrei, ce s-a suparat ea cand s-a vazut intre baieti... super pozele. Sper ca de acum sa nu mai pleci asa pe neanuntate.

Marina ce sa-ti spun... e bine ca nu mai vrea suzy, as vrea si eu asa...

Si noi avem n treziri peste noapte, insa se trezeste plangand tareee, nu stiu ce are, gingia nu are nici un semn deosebit, o fi de la mancarea asta nasoala ce am papat-o eu... si nici sa pape nu prea mai vrea decat fructe si iaurt...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 5 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Neata! Uitati ce mai mesaj lung am scris aseara si nu a mai mers
forumul. Noroc ca l-am salvat.

Buna seara! HRISTOS A INVIAT!

Multumesc din sufelt tuturor pt raspunsurile cu diversificarea.

Vizionat bucurii delicioase de Mexxa, Festina, Cucuoancea, Cecilia, Eloise, Mamilili, Scumpik, Mirabela, AncaMT, Sephora.

bucuriilor nascute in zilele de 5,6,7,8, si 9!!!

Mamilili, eu am pus copilul in spate-dreapta (pe diagonala) si ma vede super bine iar eu o vad in oglinda daca ma ridic un pic sau daca ma intorc. In fata nu as pune-o nici pana la piata, iar despre airbag sigur se poate dezactiva daca ai nevoie (intreaba la reprezentanta stiu sigur ca se poate). la drum lung te opresti daca e nevoie, eu asa fac. Trag pe dreapta si bag biberonul , schimb pampersul...
Cat despre emoticon nush ce sa aleg intre si . Poate amandoua ?!?

Gety, pt album fa-i o poza in scaunel totusi, chiar daca e "parcat" . Un pupic special pt fetita mare si frumoasa de 6luni .

Mamilili, super ideea cu albumele noi. Multumim .

Usorlili, . Suntem bine. Nu prea am intrat, am petrecut cu familia si timpul liber in parc cu pitica.

Marina, si pe mine m-a luat o durere de gat de nu mai pot. O duc de-o saptamana si acum am inceput sa si tusesc.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mira, Am simtit nevoia de o pauza de forum si in plus Maria a fost si este in continuare foarte maraita. Are 2 dinti si cred ca ii iese si al 3-lea, nu stiu inca sigur. A avut si zile in care a facut greva foamei si n-a mancat decat 2 biberoane si un borcanas de fructe toata ziua...
Iar voi scrieti intr-un ritm ca e imposibil sa tin pasul cu voi
Apropo de scos bebeii in societate, mai e vreun bebelus asa de plangacios ca Maria mea cand iese in lume? Sambata de exemplu am scos-o prima oara afara cu fata spre lume (adica am pus scaunul de la carucior cu spatele la mine). Nu va spun ca dupa 20 de minute nu doar ca a trebuit sa facem cale intoarsa dar a trebuit sa-l sun si pe tati sa vina sa ma ajute ca nu mai reuseam s-o calmez in niciun fel Ma gandesc serios sa deschid un subiect la cabinetul psi ca nu mai stiu ce sa mai fac. Nu pot s-o scot nicaieri, stam in casa parca am fi la inchisoare

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Despre noi putem sa va spunem ca azi facem 6luni si avem program de parc iarasi. A fost f frumos zilele astea, am iesit mult, am fost la shopping (ii place tare mult iubitei mele), ne-am plimbat mult si cu masina (fericirea ei nr1), am fost la terasa pe marginea lacului ...Eheheeee a fost f frumos.

LA MULTI ANI puiul meu drag, sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si cuminte !!!

Vreau sa va spun ca fata mea este vedeta TV, a aparut pe OTV inaintea stirilor si la fiecarea promo...M-a gasit prin Pta mazie un baiat cu o camera video si dupa ce s-a rugat juma de ora de mine l-am lasat sa ia un cadru si cu gargaritza adormita .

Altceva nou?! DA, stam in 4labe, adica am invatat sa ne ridicam si ne balansam cu aruncare pe burtik (ca broscuta ).

Mirabela, la 6luni pitica mea are 8550g, sarumanaaaa.

bucuriilor nascute astazi!

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput