Bucurii de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Acum sa va zic repede si despre noi.
Am petrecut bine, am papat de m-am..., dar lasa ca incep sportul de....saptamana viitoare

Maruca are acelasi program de noapte zapacitor, cu treziri din 45 in 45 de minute (ii mai scapa si cate un interval de o ora jumate, dar asta numai dupa 3 noaptea). M-am hotarat cu grau ca in nopatea asta sa ii reintroduc suzi (scoasa de o saptamana). Nu mai pot face fata, trebuie sa ii dau sa suga de 10 ori pe noapte, cateodata intr-o ora vrea de 3, 4 ori, fiindca nu adoarme profund si ma simte cand ma retrag pe partea mea de pat si... iar eu iar trebuie sa ii bag sanul in guritza. Asa ca...cu durere in suflet o sa incerc sa ii infig la noapte suzi macar de cateva ori Fiindca e clar ca nu are de gand sa isi schimbe programul prea curand.

Altfel, am stat destul de mult pe afara, am avut si musafiri, am fost la biserica, la cimitir. Maine la fel, vom merge din nou la cimitir (avem in doua locuri rude "adormite" si nu putem ajunge in aceeasi zi, mai ales acum cu mama, cu Ana cu Maruca in carut, cu tati la volan...e, e o intreaga nebunie, dar vreau sa le invat pe fete de mici sa mearga cu drag si fara teama la cimitir, asa mi se pare ca e normal si firesc).

De vreo 5 zile am o durere groaznica in gat, altceva nimic. Cu toate bomboanele de supt si ceaiurile cu miere si lamaie nu se vede nici o ameliorare. Probabil e ceva virotic care..trece in 7 zile sper, ca nu mai pot, noaptea ma inec, tusesc si o trezesc pe Maruca mea.

Saptamana asta nu voi putea intra prea mult fiindca Ana e in vacanta. Dar imi iau eu revansa saptamana viitoare.

Pentru cele care mai aveti probleme cu somnicul bebilor, vedeti ca pe Femina intim la Alaptatul HelpLine a pus o mamica niste linkuri FFF INTERESANTE.

Gata, pauza s-a terminat, ma cere Maruca.... A, merge bine diversificarea, papa binisor deja piureutzul de mere, eu sunt cu sanii cam in tensiune, mai cu seama ca noaptea ma suge la fiecare ora.

A, mi-am adus aminte ca mai vroiam sa ii raspund Tanimei. Tanima, imi pare rau ca ne vei lipsi mai bine de o luna, sper sa se rezolve pr cu somnicul vostru, desi...cu verisorul de 3 ani, nu va fi deloc usor. Eu o am pe Ana de aproape 4 ani si stiu cu cata placere o trezea cel putin la inceput pe Maruca. Acum s-a mai cumintit si i-a mai scazut elanul, dar face altele, de ex, vrea sa faca cu ea gimnastica...si ce gimnastica... Te asteptam cu vesti bune, eu te inteleg FOARTE bine, cateodata ma simt ca in lagarele de concentrare hitleriste cand prozonierii erau sculati din somn tot cam asa cum ma scoala pe mine Maruca...ce mai, lagar de exterminare. Dar trece si se uite atat de repede. Si Ana ne-a chinuit rau de tot, mai rau decat Maruca (nu neaparat cu somnul, desi si cu somnul) si acum abia daca ne mai aducem aminte.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Hristos a inviat!

Noi suntem inca la parinti, la Suceava, ne vom intoarce acasa maine. Am avut niste zile foarte frumoase si incarcate, cu multe iesiri in aer liber. Chiar azi am fost la Voronet (primul "pelerinaj" al bebelusului la manastirile din Bucovina) si a fost desigur minunat...apoi am oprit la o pastravarie din zona si am stat vreo 4 ore pe terasa, in mijlocul unui peisaj frumos, si am papat bunatati... Bebe a stat si el la masa si a fost cuminte, a dormit la soare in scaunelul de masina, ca un ingeras.

Partea mai putin placuta a fost ca a racit si el putin pentru prima data, nu grav, doar cu mucisori din abundenta, si de 2 nopti ne-a trezit si pe noi din jumatate in jumatate de ora cu plansete si suspine. Noaptea trecuta l-am luat in pat intre noi si a dormit ceva mai profund. Din pacate uitasem batista bebelusului acasa si n-am putut rezolva problema mucisorilor doar cu Sterimar si pompitza. Inca o noapte de asta agitata si apoi ajungem acasa si rezolvam... Imi e mila de el saracutul cum se chinuie cu nasucul... si abia acum am vazut si eu ce inseamna sa te trezeasca copilul noaptea.

Cam atat deocamdata despre noi. Revin maine de la Iasi cu fotografii si detalii explicative dedicate lui Gety, care vroia sa vada imagini de pe plaiurile sucevene.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Cristina, multa sanatate lui Vladut!

La multi ani Bucuriilor nascute pe 9!

Andra, sanatate lui Vladut! Cum a fost drumul pana la Voronet? Am auzit ca se lucreaza la el si se circula greu.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 6 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

HRISTOS A INVIAT !

Cristina multa multa sanatate lui Vlad. Doamne ce chin cu febra asta. Sper sa fie bine.
ozana multa sanatate si tie. bebitza dependenta de suzi; si la noi e aproximativ acceasi poveste cu ea. Tot incerc sa o scot din meniu, dar nu reusesc.
Gety, Silvia La multi ani bebeilor .

Despre noi nimic interesant. Nu mai scapam de candidoza din guritza, pana seara tot curatz la puncte albe si a doua dimineata revin toate la loc. Dar macar bine ca nu mai e ragusit.
Sarbatorile de Pasti le-am petrecut linistiti acasa in 3.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Am intrat sa va spun si io HRISTOS A INVIAT!
Sper ca a-ti petrecut bine alaturi de cei dragi si n-ati mancat prea mult.
Noi am fost singurei,nu am avut cine stie ce pregatiri,ne-a trmis mama cozonac,pasca am facut un gratar si cam asta a fost,dar a fost bine ca am fost impreuna mai mult timp,am stat foarte mult in natura pe vremea asta superba.
De cand nu ne-am mai vazut avem unele noutati si ne puteti vedea in scaun masina (nemontat,ramasesem datoare), in parc
, figo , cateva diverse
Iar aici aveti niste Lalele superbe care le-am pozat azi in Herastrau se vede diferenta intre cele uriase si cele normale,iar alea rosii sunt batute,n-am vazut in viata mea asa superbitati.
Am pus si niste filmulete dar inca nu le-au aprobat astia pe youtube,maine poate.Sa vedeti un baietel care sta in picioare si care ridica fundul suuuuuus.
M-a duc sa citesc din urma ca am ce.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Eloise sanatate lui Vladic.
Igantica sa scapati de bubite

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

IAta ca avem si filmuletele www.youtube.com/watch?v=mXCnRxG6-eo" target="_blank"> In picioare si www.youtube.com/watch?v=ZtKGcmAaTz8" target="_blank"> Kakaciosul ,e cam lung filmuletul,dar aici el rade,se rostogoleste,vrea sa se ridice,face bubu,canta si m-a musca rau.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by usorlili

Mirabela, de Paste si de Craciun citesc o groaza de mesaje si urari. Dar vreau sa-ti spun ca al tau m-a atins cum n-a mai facut-o de mult altul. La asta ma refer:

" Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi, vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta."

Foarte frumos!

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Ma bucur ca ti-a ajuns la suflet mesajul, din pacate asta e lumea in care traim, eu sper totusi ca se poate sa fim mai buni si mai iertatori, totul e sa vrem.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 6 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Ignatica speram sa treaca cat mai repede candidoza asta.

Sephora ce fain sta Matti in picioare si ce bascheti mishto are, eu caut demult asa ceva dar nu gasesc...

Eloise sanatate multa lui Vladut si sa va intoarceti cu bine acasa.

Marina incearca sa nu-i mai dai suzy noaptea, chiar daca nu i-o scoti de tot din meniu, macar sa stie ca n-o primeste noaptea ci doar la adormire, stiu ca e greu la voi ca trezeste toata casa, e o idee, nu stiu...

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
Mai sunt 5 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Eu bantui pe aici la ora asta, am avut invitati pana adineauri insa n-am somn, am baut si cafea si pepsi, mi-am facut de cap azi... maine o sa fiu chiauna, Cristina pun si eu la cafea maine dim, numai sa beau vreo 2-3...da mai bine o fac eu de pe acum si o incalzim doar dimineata...

David a fost cuminte, a fost in centrul atentiei, s-a jucat cu toata lumea si a fost foarte vesel, o sa punem poze maine.

Mai sunt 5 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput