Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirabelac spune:
Am fost si noi azi la plimbare prin oras, vremea a fost superba, ne-am si bronzat (ca tractoristii
), era asa de placut in oras, nu aglomeratie, nu masini... parca nu eram in Iasi ci intr-un oras mic, asa am avut impresia.
Am mancat de am spart tot ce se poate, cred ca pun cateva kile bune, maine asteptam invitati pt. ziua lui tati, David a primit cadou de iepurash blugi, sapca si camasa sport, ii sta super in ele, o sa pun poze.
Va pupesc pe toate si aveti grija ce si cat mancati ca dauneaza grav siluetei! ![]()
![]()
![]()
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
Mirabelac, stai fara nici o grija, ca papam si noi. Cand ne intalnim prima oara, iti arat cum sunt bronzata eu pe maini.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
La 6 luni, de fapt ieri, Maria avea 7.560 grame. Am sa-ti trimit si pe mail. Daca ar fi dupa mine, as interzice o saptamana sa circule masinile in Iasi. A fost foarte placut azi, aerul mai curat, mai multa liniste, sau cel putin asa am avut eu impresia.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Gety nu mai trimite mail, trec acusi. Pup
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
Mirabelac, cat despre kilograme, eu as fi foarte multumita daca as da cele 4-5 kilograme cu care am ramas dupa nasterea Mariei. Eu sunt vinovata, dar mi-am promis s-o mai raresc cu mancarea.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Eu in ultimul timp eram tare multumita de cum papam si lapte aveam slava domnului... acum cu sarbatorile astea m-am stricat... dar daca vad atata mancare cum sa rezist... offf... tare greu...
GETY spune:
Mirabelac esti o bomboana, ca de obicei.
Mi-am adus aminte de Mexxa cu Sebicu. S-o ajute DD sa treaca peste problema fara operatie. Noi am scapat, se pare. Abia dupa a treia interventie. E greu sa stai langa usa salii unde-ti este operat copilul. Dr. a fost multumita cum a evoluat, mai facem masaj la canal, punem picaturi si curatam nasul zilnic cu grija. Si ne-am facut frumoasa pentru baieteii din Iasi. Ca nu mai dormim non - stop. Am crescut si noi mari.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Gety ma bucur mult ca Maria e mai bine, sa se termine odata cu toate si pt. voi. Am vazut poza din album si tare frumoasa s-a facut Maria, abia asteptam sa ne vedem, poate facem o intalneala zilele astea dupa sarbatori.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
poate facem o intalneala zilele astea dupa sarbatori
Gety, Maria era frumoasa oricum. Lasa c-o sa venim si noi s-o vedem. Multa sanatate!
Si nu mai vorbiti de nesuferitele de kilograme!!!!
Vad ca ultimele se incapataneaza sa ma insoteasca, asa ca am de gand sa trec la program sportiv cat de curand (poate chiar saptamana viitoare).**************************************************
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 7 zile...grabeste-te!

CristinaGoji spune:
Noi nu punem poze in albumul de Paste, ca nu avem![]()
Vladut si cu mine am racit. Eu am temperatura mica - 37,6, dar Vladut m-a speriat foarte rau - de la 38,1 in 5 minute a urcat la 39,1 si pana am mers sa iau un supozitor de Eferalgan, a ajuns la 39,4. N-am mai patit niciodata sa aiba febra asa ca m-am speriat ingrozitor. Am sunat si la Urgenta, dar mi-au zis sa-i fac doar ce i-am facut deja, adica supozitor si comprese reci. A scazut la 38,0 si acum doarme. Sper sa fie bine
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea