Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
Cecilia C spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Sarbatori Fericite si sa aveti un Paste Fericit cu pace si bucurii alaturi de cei dragi.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
CristinaGoji spune:
HRISTOS A INVIAT!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
nicole2005 spune:
ADEVARAT A INVIAT
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
GETY spune:
HRISTOS A INVIAT!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
sympa spune:
Sarbatori de primavara cit mai pline si bucurii pe toate planurile va dorim din tot sufletul !!!
Fie ca lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca pasii in viata !
HRISTOS A INVIAT !!!
Mirabelac spune:
Am pus primele poze in Albumul de Paste al BUCURIILOR.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
Mirabelac, ce ousor frumos ornat are David! Noi am fost la plimbare in Copou si apoi am luat masa in familie.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eu am pus o pozica in albumul cu bucuriile calatoare. Acum trebuie sa-i fac si una in primul Paste al Bucuriilor, mai ales ca maine implinim 1/2 de an. Sampanie avem, mai fac un tort, dar nu asa frumos ca al Mirabelei, ca unu l-am terminat.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:

Hristos a inviat!
Ce fac fetele? Dar Bucuriile? Noi suntem bine, am fost aseara cu Mathias in portbebe la biserica sa luam lumina, din pacate n-am mai mers si la cimitir ca de obicei din dorinta de a-l proteja pe Mathias de crengi si alte "obstacole" ce nu pot fi vazute noaptea.
Noi avem program full time, au venit nasii nostri
de la Bucuresti, prieteni din Anglia si America
(cu muuuuuulte cadouri pentru Mathias), asa ca suntem toata ziua ocupati. Doar acum am prins o clipa libera.
Va doresc sarbatori fericite in continuare!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 7 zile...grabeste-te!