Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
GETY spune:
Mirabelac esti maestra la torturi.
Se mai uita cineva la meci in seara asta?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ancaMT spune:
Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript
si un Paste Fericit!
ANCA, mami de
LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
Paste fericit si Hristos a inviat!
Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Wow, lume noua... Sarbatori fericite si voua si va asteptam cu vesti!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Mirabela super tortulsotul tau cred ca o sa fie incantat. L-ai facut tot cu piscoturi????? sa ne dai reteta si noua cand ai vreme, super super...trebuie sa fie si bun...si crema roz din ce ai facut-o??????
Sa aveti un Paste Fericit si La Multi Ani!!! pt sotul tau, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti. E maine ziua lui?????
Multumesc pt. urari! Ziua sotului a fost pe 2 dar sarbatorim luni ca n-am apucat cu curatenia asta... tortul e cu piscoturi, crema de vanilie si caramel, reteta am mai scris-o, daca o mai pun odata ma linseaza fetele
, daca vrei ti-o trimit pe pm. Crema roz e cu colorant alimentar pus in crema de vanilie, mai pun si in frisca.Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Lili f. buna ideea cu albumul de Paste, vreau si eu sa fac poze cu David si cu tortul, soacra a zis ca-i face o pascutza mica pt. el, abia astept, sunt asa de emotionata... voi mergeti la Inviere cu bebeii? eu nu sunt hotarata inca...
Mirabelac spune:
Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi, vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta.
PASTE FERICIT!
nicole2005 spune:
Buna seara!!!
Am intrat si noi sa va dorim un Paste fericit alaturi de cei dragi si multa liniste sufleteasca.
Va pupam dulce iar iepurasul sa va aduca tot ce va doriti

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
xandrutza_76 spune:
Sarbatori fericite si lumina in suflet!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
usorlili spune:
Si noi va zicem HRISTOS A INVIAT si va dorim sa aveti SARBATORI FERICITE.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site