Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
CristinaGoji spune:
PASTE FERICIT!!! Fie ca aceasta sarbatoare sfanta sa va lumineze sufletul si viata!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Cecilia C spune:
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile
tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei
a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT!

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
MamiLili spune:
Albumul de Paste al Bucuriilor
EXISTA
! Poftiti si completati!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 8 zile...grabeste-te!

Mirabelac spune:
E gata TORTUL (4 poze).
Lili tortul e pt. ziua sotului care trebuia sa fie in forma de sani, insa vom avea multi musafiri si n-am avut curaj.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
beatrix spune:
Bucurii si mamici de bucurii,
Am intrat acum cat sa va urez un Paste Fericit si iepurasul sa va aduca tot ce v-ati dorit!
Beatrix si Eric
MamiLili spune:
Ha, ha, Mira, lasa ca pe alalalt il faci la aniversarea casatoriei! Oricum, esti maestra la forme de tort!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 8 zile...grabeste-te!

GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Gety, Xandrutza, Ignatica, spanacul e la borcanel, de la Hipp. Abia saptamana viitoare ii voi da spanac "made in gradina". Dar sa nu va ganditi ca l-a papat asa, de bunavoie...l-am amestecat cu o lingurita de mar cu afine si l-am pacalit sa pape. Xandrutza, din fericire numai Mathias era "spanacit" din cap pana-n picioare, eu am scapat.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 9 zile...grabeste-te!
MamiLili, am vazut si eu spanacel la borcan la Kaufland. La Gima nu vazusem asa ceva, desi si acolo aveau papi la borcan. Eu i-am luat pui cu morcov (bicolor), vitzel cu nu mai stiu ce si amestec de legume si niste cereale multe Milupa.
Mexxa, drum bun, drum bun ii urez si Eloisei. Paste fericit! Va asteptam inapoi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alipiticot spune:
Paste fericit si Hristos a inviat!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Cecilia C spune:
Mirabela super tortul

sotul tau cred ca o sa fie incantat. L-ai facut tot cu piscoturi????? sa ne dai reteta si noua cand ai vreme, super super...trebuie sa fie si bun...si crema roz din ce ai facut-o??????
Sa aveti un Paste Fericit si La Multi Ani!!! pt sotul tau, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti. E maine ziua lui????? 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
GETY spune:
Vad ca toata lumea a fost ocupata cu mancaricile, curatenia, bebeii si alte lucruri placute. Multe plecati. Noi stam acasa. O sa mergem si noi in vizite, dar pe plan local. Totusi, ma incurajez sa plec si eu la mare la vara. Ma gandeam ca o sa-mi fie greu, o sa schimbe mediul si mi-e inca putin teama sa plec. Vom vedea. Daca voi puteti, trebuie sa pot si eu.
Si tot azi am descoperit in boxa ca am un mixer Ufesa, primit cadou, care are si pasator din ala vertical. Pot sa zic c-a venit iepurasul, chiar daca sta acolo de un an de zile. E mai usor de folosit, nu se intinde un pic de mancarica pe tot blender-ul.
Mirabelac, pana la urma i-am luat carusel nou de la "Primii pasi" si a mai primit cadou de la o matusa care a venit din Brasov un melc plusat urias.

Va urma si noi "Paste fericit"! 

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA