Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
CristinaGoji spune:
Neatza! Poftiti la
!
Am avut o noapte groaznica, cu treziri din jumate in jumate de ora pentru verificarea temperaturii, care la un moment dat ajunsese la 40,1. Astept ora 8.30 sa pot suna o dr. si cred ca vom merge la spital, sper sa n-aiba nimic grav puiul meu si sa nu ne interneze.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by Mirabelac
poate facem o intalneala zilele astea dupa sarbatori
Nu mai fi suparata ca ne vedem acusi la Iasi, va asteptam cu drag.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Cristina sper ca sunteti bine si nu e nevoie sa mergeti la spital, si eu am un inceput de raceala, David n-are nik deocamdata, sper sa nu ia si el de la mine, sanatate multa va dorim!
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Neatza! Poftiti la!
Am avut o noapte groaznica, cu treziri din jumate in jumate de ora pentru verificarea temperaturii, care la un moment dat ajunsese la 40,1. Astept ora 8.30 sa pot suna o dr. si cred ca vom merge la spital, sper sa n-aiba nimic grav puiul meu si sa nu ne interneze.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Cristina, multa sanatate lui Vladutz si tie. Te asteptam cu vesti bune.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Fetitza mea implineste azi 6 luni. 

LA MULTI ANI tuturor bebelusilor nascuti intr-o zi de 9.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, eu am o bicicleta magnetica de pe care sterg praful. Rar ma urc pe ea, am o leneeee. Dar si cand o sa ma hambitionez eu, nu scapa. Operatia simt ca s-a prins, nu cred ca ar fi o problema.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
La multe lunitze Maria Diana sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa.
de la David.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 6 zile...grabeste-te!
Mirabelac spune:
Asa, Gety hambitioneaza-te si treci la treaba, la mine e mai greu ca n-am spatiu, am si eu un steper care sta la mama acasa, s-o fi plictisit saracu'. La mine e clar, daca nu merg la sala, n-am nici o sansa sa fac miscare...

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 6 zile...grabeste-te!
GETY spune:
Azi mergem la Selgros. Kaufland-ul ne-a placut, au preturi bune, sa-l vedem pe astalalt. Am vrut sa mergem la cimitir si noi, dar ne-am razgandit.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ancaMT spune:
Hristos a inviat !!!
cum a fost Pastele la voi? Fetitza mea a fost in centrul atentiei, tot Pastele s-a invartit in jurul ei, pozele o dovedesc. Am fost la tara, la mama si la socri, care sunt in aceeasi localitate, vremea a fost super, aerul ff curat, de-abia astept sa ma duc sa stau mai mult acolo, sa se faca si un pic mai cald, desigur.
va pupicim, si muulta sanatate la bebicii bolnaviori !!!
ANCA, mami de
LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra