Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirabelac spune:
Flavia
12 motive pentru a fi un Peste :
1. Un farmec si o imaginatie atragatoare.
2. Niciodata nu arunca nimic...
3. Motto-ul tau : In cotidian, exista miracole ce se repeta mereu.
4. Atat de retras, pustnic...
5. Intotdeauna meriti mai bun, mai bine.
6. Compasiv si generos.
7. Nici pe departe usor de determinat.
8. Poate fi foarte la obiect.
9. Inclinat spre conceptualizare.
10. Supraincarcat cu enormitatea universului.
11. Emotii profunde si sensibile.
12. Open mind : Precautia nu trebuie confundata in mod gresit cu lasitatea.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Scumpik ce simpatic e Luca cum se joaca el, asa face si David, toate carpele care le gaseste le pune pe fata si rade de nu mai poate. Branzica i-o dau cu fructe, i-am pus si in legume dar nu e fan.
Monique cu apa de mare ai incercat? Nu stiu ce sa-ti zic, cu Karvol poate se desfunda, la noi a fost bun.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Am venit de la impartasit...a baut baiatu' tot vinu'
, se uita la preot, parca mai vroia....nu stiu dar asa ma simt bine ca am reusit sa duc baiatu' la biserica...
Monique - poate te ajuta cumva Karvolul? ma gandesc ca aburii aia s-ar putea sa o desfunde pe Cominuta... si apa de mare, batista bebelusului la greu...
de la noi sa se faca bine!
Am vazut pozite cu Luca cel garsun...si cum se joaca el....haios tare!
Cristina - cum a dormit Vladut? mai bine?
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
alexutza, ce bine ca ti-ai impartasit pustiul, bravo!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Da, ma simt asa multumita si linistita si imediat cum l-am dezbracat, l-am pus in patut, s-a intors pe burtica si a adormit...doarme de o ora jumate!!!!Cred ca i-a priit impartasania!!!
Vroiam sa va intreb cat timp nu am voie sa-l pup???toata ziua???...sau la bebei nu se respecta regula asta?
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Mirabelac spune:
Teoretic n-ai voie sa-l pupi toata ziua, eu n-am reusit sa respect asta niciodata si il impartasesc o data la 2 sapt. Asta e!
alexutza_26 spune:
Aha...deci o sa incerc sa ma abtin..sa-i zic silui taxu cand o veni acasa azi....nu stiu daca voi reusi!!!!Mercic Mira!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
lilina spune:
pupaciosii Vladis & Cosmina
PASTE FERICIT
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
CristinaGoji spune:
Alexutza - bine ca ai reusit sa-l impartasesti! De pupat - eu consider ca este o superstitie. N-am vazut scris nicaieri despre aceasta restrictie. Vladic a dormit mai binisor, si pana acum a dormit de 2 ori cate o jumatate de ora - foarte mult pt el. Sa vedem ce face mai departe. Daca iar o sa fie figurant, i-l dau lu tatsu sa-si faca treburile cu Vladic dupa el.![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Ignatica spune:
Fetelor David al meu a intrat intr-o perioada de stat numai si numai cu mami, nu mai sta singur in patutz nici daca sunt in camera cu el, asa ca nu mai am timp de nimic.
ozana
obrajii bucalati ai puiutei, tare frumos sta in fundic, are mama fata mare.
lili spor la diversificare, vad ca Mathias papa din toata inima si cu tot ce are:guritza, nasuc, ochisori....yammi spanacul.
cecilia v-am admirat in pozici si praji arata super.
eloise multumim de felicitare, am vazut un Vldutz cu ieurasi printre iepurasi.
Flavia imi pare tare rau ca ati fost bolnaviori, multa sanatate la bebic.
monique pentru desfundat nasul noua ni s-a recomandat Humex.
David e in continuare ragusit si nici candidoza nu i-a disparut, ii curatz guritza zilnic si a doua zi ii reapare. Nu ii place sa stea in fund, prefera sa se fatzaie pe burta, pe coate, pe tot ce poate. Nu ii iese nici un dinte, sper sa apara ceva pana taiem motzul
.
Pentru Bucurii calatoare eu optez pentru
.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David