Bucurii de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, Xandrutza, Ignatica, spanacul e la borcanel, de la Hipp. Abia saptamana viitoare ii voi da spanac "made in gradina". Dar sa nu va ganditi ca l-a papat asa, de bunavoie...l-am amestecat cu o lingurita de mar cu afine si l-am pacalit sa pape. Xandrutza, din fericire numai Mathias era "spanacit" din cap pana-n picioare, eu am scapat.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 9 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...noi am intrat sa va spunem SARBATORI FERICITE deoarece acusi plecam la Campulung la prietenii nostri de suflet.

Va pupacim si ne va fi dor de voi.

PASTE FERICIT TUTUROR!!!!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am intrat sa va spunem Sarbatori fericite,un Paste fericit alaturi de cei dragi.
Numai bine

Noi suntem bine,am facut vaccinul si a fost ok.Avem foarte multa treaba

Va pupam

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Paste Fericit

noi plecam maine la Telega(pe langa Campina) la casa de vacanta a socrilor
ei sunt deja acolo
dar nu stam decat pana duminica
apoi masa la ai mei (din pacate fara tata, ca e in spital)
si picnic cu prietenii, daca e timp frumos luni

v-am pupat si sa fiti cuminti

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Vazut poza cu pupaciosii Cosmina si Vlad taaaaare scumpi ei cum se pupa.

Drum bun celor care pleaca sa petreaca sarbatorile in alta parte decat la "cabana plapumioara" cum facem noi... mi-e asa de dor de o plecare... pana la vara mai e ceva...

Am pus si noi poze in albume (in sfarsit am reusit), asta e mai noua, restul le-ati mai vazut.

Pus si BUCURIILE Rares de Tanima si Tudor Adriana Mica pe www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">SITE.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cecilia mi-ai facut ieri o pofta cu snickersu, incat o sa fac si eu. Cel mai groaza imi e sa sparg atatea nuci.
Cucuo sunt tare dulci fetele tale. Tudor al meu nu ma mai lasa sa le inchid ieri asa drag i-a fost de ee
Eu va doresc un paste fericit si linistit alaturi de bucuriile voastre

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Drum bun tuturor bucuriilor care vor petrece Pastele departe de casa. Sa veniti cu poze multe ca sa umplem noul album. Voi face imediat si un album special de Pasti.

Multumesc mult celor care mi-au raspuns la intrebarea referitoare la asezarea copilului in masina. O sa ma interesez cum pot dezactiva airbagul.

Multumesc si celor care au votat emoticonu preferat...a iesit invingator asta .

Multumesc de asemenea lui Vladut pentru felicitarile de Pasti...poate ne vedem la Suceava sa ciocnim oua.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 9 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mirabela David e un scump si ce ochi misto are si cu ce crema il faci tu pe fata???? eu le dau cu crema pe fete dar nu pe fata.

Am vazut si noi poze frumoase cu Vladut si Cosmina, draguti si scumpi foc.

Ignatica si sa stii ca praji e super.

Gabitzica eu mi-am cumparat nuca asa ca n-am avut problema asta. Sa stii ca e super buna prajitura, merita sa o faci...sa nu te sperii daca crema o sa dureze mai mult pana se ingroasa pe abur, las-o acolo si doar mai amesteci din cand in cand si intre timp poti face altceva. Pofta buna!!!

Va pupic pe toate, drum bun celor care plecati de-acasa si spor la treburi celor care a-ti ramas pe-acasa. Mai am si eu o gramada de treaba, acum m-am apucat sa fac cuburi cu nuci sau tavalita cum se mai spune, sunt super si astea si usor de facut.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Cine mai este prin zona (pe acasa)va invit la de dimineata

Lili cum ai putut sa pui o poza asa intima pe forumDrum bun si sa va intoarceti cu bine.

Mirabelacvazut un bebe haios si dragut minjit de crema.
aaa horoscop din ala pt Taur nu ai ca ma tot tin sa intreb.

Cosminuta mea este tot mucioasa. Am luat ieri de la farmacie : apa de mare, picaturi pivalone care e super bun pt desfundat(curg siroaie dupa ce il pui)si kalvol capsule.I-am mai dat si niste eferalgan. Acum asteptam sa treaca. Mi-e tare mila de ea ca nu respira cum trebuie. Offf sper sa treaca repede.

Acum va uram tuturor un Paste Fericit alaturi de cei dragi...si aveti grija cit papati

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Monique - saru'mana de !
Vazut iubiteii Vlad si Cosmina, metropolitanul David, razatorul Sebicu
La multe luni si ani pentru - Alexia Maria,Armand, Antonia, Alexia Nicole, Grace Hannah Janho, Iulia Ioana!
Dumnezeu s-o odihneasca pe Alexandra Sonia

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput