Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 26
TERBITZA spune:
La multi ani, Catalina!
Iti doresc o viata plina de bucurii, sanatate multa si numai impliniri alaturi de familia ta!
Dana, superb cavalerul tau!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994
alinuk spune:
Cataaaaaaaaaaaaa
sa traiesti fata draga!!!!!!!!!!
Sa dai drumu tare la dopu' ala de sampanie poate aud si io si sunt pe faza....
ti pupa Teo!!!
iar lui Matei o strangere ca-ntre shmecherashi de mana...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Catalina spune:
Ma copleshiti!!! MULTUMESC. Mi se pare absolut incredibil ce familie am eu aici. Multumesc, le-ati luat-o inainte chiar si alor mei. :))))
Pupici multi multi
ylilimic spune:
L amulti ani sarbatoritilor zilei, nu am vreme sa ii enumar caci e soare afara si planific un dat pe sub masa la pitici.
La multi ani Catalina, sa fii sanatoasa, fericita si sa ne dai si noua de veste cand vei ramane insarcinata cu bb2! Traieste viata din plin, fara spaime si ganduri rele, ca e asa scurta si merita traita-avem doar una!
Si cum sa nu le-o luam inainte alor tai, cand ei sunt asa departeeee: 3 strazi si cateva blocuri, pe cand noi suntem doar la un click departare!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
referitor la filmulet, intentionez sa mai vin cu surprize de astea, si poate v-ati dat seama pana acum ca daca imi intra ceva in cap - gasesc eu si solutii. Si pt asta m-am culcat la 2 dupa intinsul rufelor de la miezul noptii, dar nu imi pare rau! Doar ca am lucrat pe un site de care habar nu aveam, dar avea grafica mai interesanta, si dimineata nu mi-am mai gasit opera, e inca undeva, dar nu stiu unde... Asa ca ieri am luat-o de la capat si copiii au fost cuminti si intelegatori si mi-au dat pace sa lucrez.
Completari sunt de facut in orice moment si sunt pregatita pentru ele, caci mai lipsesc (fete) copii de acolo: anis, mariana, aiska, megbeng, cana, jordash, biribu, elenita, alydumy, ... sunt destule dar ...e timp pt toate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Ivona1977 spune:
Catalino La Multi Ani! fericire si impliniri, sanatate la familie si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Lili am vazut cata munca si ce frumos a iesit clipul in final, ai pus si bebelina mea in balansoarul galben! Multumim frumos,te pupa Ellutza!
Dana ai un gagiu mistoooo, cu papion auzi! Si Margelutza baiat de cartier ii tine isonul :))
La noi se doaaaarme ca tati abia a venit de la servici (a fost de noapte) si Ella a papat de dimineata si mai are program de somn inca vreo ora. Asa ca eu stu la o cafea in liniste...
Am fost ieri la cumparaturi si nu am gasit ficat de pui asa ca adio drob. Poate mai mergem azi o tura cand se scoala somnorosii!
Si daca plecati pe undeva va zic de pe acuma
Sarbatori Pascale Fericite! Fie a Lumina sa va umple casele si sufletele!
Va pup dulce!
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
eli1977 spune:
CATALINA, 

LA MULTI ANI, draguta!o viata frumoasa si linistita, fara temeri, multa sanatate si bucurii langa familiuta ta!
te pupam
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
mihacarm2002 spune:
Catalina, Dumnezeu sa te binecuvinteze cu sanatate si intelepciune! Petrecere frumoasa alaturi de puiul tau mult dorit!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi