Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 25
eli1977 spune:
am uitat..
Marybell, sa-ti fie de bine vopsitul!
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Nu mai stiu cine spunea ca vrea retete de prajituri,Mady sau Nadiuta?
Scuze ca sunt batrana si uituca,dar www.culinar.ro/forum/index.php?s=7194cded285b45705158f6310360d6b2&showtopic=10017" target="_blank"> uite de unde ma inspir eu cind vreau ceva sa-mi si iasa.Poate va ajuta si pe voi.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Vai de capul meu Dana, pai ce ne-ai trimis tu aici...... Cred ca m-am ingrasat numai de la uitatu' la poze
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
marinar spune:
neata
LA MULTI ANI CATALINA!!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa, sa ai putere sa cresti frumusete de baiat si sa dea DD ca peste 20 si ceva de ani sa ne vedem tot la plimbarici in parc cu carucioarele dupa noi.... cu nepotii normal ![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
alinuk cand am fost sa intreb preotu cand sa merg pt molifta mi-a zis sa-mi iau si bebelina. am intrat cu ea dar in pridvor, deci chiar la intrare in biserica, iar cand am mers in fata altarului ca sa ma miruiasca a trebuit sa las bebelina la intrare...pt ca nu e botezata. acum......... cum doctorii au pareri diferita si preotii tot asa.
haha, ce raper e margica. numai baieti de baieti...cata sa-i faci si lui matei pozica din asta gen baietas de cartier (eu l-am vazut in parc asa).
aaaaaaa, ieri si emma a avut 4 mese. a papat bibe 400 dar de la san...nu mai stiu.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
La multi ani Catalina!!! 
Multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de familia ta.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
La multe lunite
:
Milena Ioana
de
danymamic
Flavius Catalin
de
Iuliana80
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Catalina spune:
Neata fetlili, ramasei rau in urma. Ieri ne-am distrat toata ziua cu duduitza Ayleen si iete nu mai citiram. Si azi ne intalnim cu nepoata mea asa ca iar sunt pe coclauri toata ziua.
In orice caz, hai sa o iau si io din loc cu cititul:
Gio, esti tare daca mai apuci sa faci si curatenie. Io nu am facut NIMIC. Pana ieri uitasem si de oua, mi-am amintit sunand la mamaie care s-a si executat cu 10 oua. Nu stiu ce as face eu fara mamaile astea ...
Cana, sa va fie intr-un ceas bun botezul.
Shine, eu i-am luat nashei un set de cafea de la Cora. Sunt preturi f bune acolo la dinastea.
Livia eu am dat cadoul inainte sa plece, dupa petrecerea de botez. Dar nu cred ca e vreun ritual.
Cristiana, slujba este acuma dimineata cand se scoate din altar acea imagine a lui Iisus in mormant imprimata pe panza. Odata stiam si cum se numeste,acu, daca mi-a murit neuronu' ... In orice caz, aceea se pune pe masa inaintea crucii care a fost scoasa la denia de ieri seara. Tu mergi cu flori, si treci pe sub masa, iesi inaintea crucii si o saruti si pui si tu flori acolo, ca la mort (sa iei numar par). Acest lucru simbolizeaza ca ai coborat in mormant cu Hristos si ai inviat la o viata mai fara de pacat decat aia pe care ai lasat-o in urma. Sa ma iertati pt predica, dar daca a intrebat fata ... . In orice caz pt mine azi mi se pare o zi f trista.
Da Shine cred ca pt bebe poti spala daca are nevoie. In orice caz, eu i-am spalat dinainte si maine ii calc. Ca maine se poate orice treaba.
Marina, cat costa masina aia de facut paine?
Fetele, ca tot intrebati una si alta de biserici, eu de cand merg am invatat o lectie (daca altceva nu am invatat, pe asta sigur am invatat-o): nu va mai luati dupa nimeni, mergeti la biserica respectiva si intrebati numai parintele. Nu pe dna de la lumanari, nu lumea din jur, numai parintele. Si ce va zice el, aia faceti.
Lili, ca de obicei, jos palaria! Multumim de filmulet, si eu si tati l-am savurat. Doar v-am zis ca mai nou e fan forum. Cand ai mai avut timp sa il faci mai si pe asta???? Cred ca e o super continuare la filmul Gabrielei, poate il pune cineva care stie pe prima pagina ... .
Dau drumul la mesajul asta ca a venit mama la mine si mai vb
Pupici
monu spune:
LA MULTI ANI CATALINA!
Sa ai o viata frumoasa si lipsita de griji.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

(25 ianuarie 2007)