Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 24
ylilimic spune:
nadia si adinush - am corectat lipsurile si primiti scuzele mele. De altfel pe Ayleen nu stiu cum am pierdut-o cand imi e atat de draga, arata ca un inger!
Merg sa fac baie la pui mic si mai vb maine dimineata!
Noapte buna si sarbatori fericite celor care pleaca deja de acasa!
P.S. Eu am vopsit doar oua, restul imi raman de facut in zilele ce vin. Vai ce ma asteapta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
gio spune:
quote:
Originally posted by laura ionescu
Sa va zic ce figuri face fata mea mai nou, poate mai trece cineva prin asa ceva si primesc vreun sfat ca pediatra nu m-a putut ajuta.
Cand se face ora de masa se pune pe plans si nu vrea sa suga nici din tzatza nici din biberon. Si plange nene cu tzatza in gura pana adoarme obosita si cu chiu cu vai mai si manaca. Si face asa aproape in fiecare zi, inclusiv azi noapte mi-a facut o scena din asta si eu cu ochii carpiti de somn ii dadeam ba tzatza, ba biberon si deja ma apucase disperarea. Asa ca de vreo cateva zile arunc la NAN de nu mai stiu de mine, ca fie-mea nu mai vrea suplimentul si manaca doar san. Am cantarit-o si n-a slabit. Saptamana trecuta a pus pe ea 400g. Deci nu stiu ce sa fac cu ea! E foarte capricioasa! Daca ati patit asa ceva, spuneti-mi si mie cum ati scos-o la capat, va rooog!
Aoleo!si ma dispera cu suzetaaa. eu i-o pun, ea o scuipa si plange dupa ea, eu iar i-o pun si uiteee asaaaaa
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
noi suntem EXACT in aceiasi situatie - cu mentiunea ca n-a luat prea bine in greutate - si nu stiu efectiv ce sa-i fac. acum a baut 40 din bibe si se uita la mine
alinuk spune:
quote:
Originally posted by marinar
catalina pai sa mearga la bisecica cu copilu' cine poate...emmi nu e botezata asa ca nu pot sa o trec pe sub masa. la anu'
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Marinar, IoanaN, Alinatxa sa stiti ca eu am intrebat preotul si mi-a spus ca si pana sa fie botezat copilul poate fi adus la bisericutza si inchinat. Asa ca noi am si fost de vreo doua ori la bisericutza noastra de suflet - cea cu hramul Sf Stelian.
Fata vrenicutza Marina ce sa zic...felicitari pt oua.
La noi cum v-am zis sarcini uniform distribuite la mamela si socrela.
M-oi indeletnici si eu cu niste outze...da dupa inviere

Mady bravo fata..auzi face prajiturele. Yamyyam
Alinatxa pana la urma cand a ramas stabilita data pt botez si nunta???
Danutza si bb Teo tot 4 mese pe zi cam asa 6-7 dimineatza, 12-13 la pranz, 18-19 seara si 23-24 la miez de noapte. Si estimez eu ca haleste intre 100 si 200ml/masa - depinde de ora, adica aprx 7 - 800ml/zi (cred ca maxim 800)
Nadiutza faci bine fata, lasa ocara ca nu de asta ne arde noua aici. incercam cu toatele sa facem ce e mai bine pentru bebelashii nostri. De multe ori ce se potriveste la al meu nu e bun si pt alt bb, insa asta cu legatul manutzelor nu mi s-a parut mie a buna...mai ales ca bb are si peste o luna.
moaaamaaaa 10 parechi de nashi!? maiculitza si la botez le-a dat la toti cadouri?????

ylilimic, Adela da cu ce atzi greshit de "staturatzi" chiar asa... Sa intelegem ca de sambata noasptea incepand..o sa fie cam liniste pe forum???
Furnicusa eu nu am nascut cu Tutunaru. E drept am nascut la Elias, dar cu dr Parvu...pupalash. Dar stiu ca de obicei treaba delicata se rezolva loco dupa nastere. Stiu ca Tutu practica ceva cu niste donatii intr-un cont pt nu;sh ce fundatie....iti spun fetele
Lilica sar'na pentru urare. E minunata! Multumim
si sa stii ca esti buna de pe acum!!
chiar asa bei lilica acum cred ca e musai sa fie si Ayleen in clipuletz si zic fara suparare toate fetele care vor sa trimita pe mailul comun poza pe care o vor in clipuletz ca sa o puna Lilicutza... draga de ea, nu are suficienta treaba ii mai dam si noi

'da nu se supi ea pe noi asa repede...
Messa la faza cu spalatul cred ca nu e vorba despre actiunea in sine de a spala..cine cumm o face...ci de aruncatul apei in care se spala rufele . Adica nu e bine sa arunci apa murdara din casa.... ma rog, complicate trebile astea...
IoanaN chiar daca ai postat un mesaj poti reveni in el si face ce modificari doresti in cazul in care constati ca ai omis sau gresit ceva. Te duci pe butonul Edit din bara de deasupra mesajului tau ..unde mai e si un cos de gunoi (daca vrei sa-l stergi) si altele....
Marybell si eu m-am vopsit azi!!! ce doar oushoarele de Pashtic!??? Nu cred ca e o problema..ce naiba din capilarele din cap in lapte... mai sa fie...
pai daca lucasul danutzei este un lord... io zic ca e cazul sa fie si niste shmechelasi prin zona...
uff ce-am obosit la plimbalica asta
spor la trebi fete cucuiete (sau trasnmiteti urarile mai departe mamelelor sau.si socrelelor)
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
gio spune:
Lili, super filmuletz. M-a luat si rasul cand deschid (ma asteptam sa-ti vad copiii) si dau cu ochii de zbangioasa de fii-mea
. si uitasem de poza aia, haha.
si da, ma inscriu si eu pe lista pacatoaselor cu tot balconul spalat...spalat pe jos...pai daca nu se spala singure eu ce sa le fac..parca vad c-o comit si maine.
Daconst spune:
Hi,hi,hi ce baietas de cartier e Margicuta...gio
Alinuk,eu nu ma miram de 4 mese pe zi ci de 600ml pe zi.Asta mi se parea putin.Al meu topise pina la 20 vreo 700ml si mai are o masa.Poate de asta si vomita mai mult,cine stie.
Oare cit e normal sa ia in greutate din luna a 3 a?Ca cica de acum iau mai putin.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Nu mai stiu cine spunea ca vrea retete de prajituri,Mady sau Nadiuta?
Scuze ca sunt batrana si uituca,dar www.culinar.ro/forum/index.php?s=7194cded285b45705158f6310360d6b2&showtopic=10017" target="_blank"> uite de unde ma inspir eu cind vreau ceva sa-mi si iasa.Poate va ajuta si pe voi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by marybell
Liuda apropo de aia mica a ta ca se uita la tvsi al meu sta atent la televizor, in mod special la reclame si la videoclipuri. am citit pe undeva ca zgomotele de fond (televizorul, radioul) de fapt ii pot hiperstimula pe bebelusi si nu prea e bine. si totusi cand il vad asa atent la tv, ma topesc de dragul lui.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
varsta Erik
pai, eu ii pun mandrei toata ziua Cutiuta muzicala, iar dimineata radio. Doar noaptea o las fara muzica. Oare ii obosesc prea mult creierasul?
Liliana, super filmuletul! Chiar ca esti super MAMI. Eu cu un sg plod si ma bucur cand apuc sa sterg praful si tu ne mai faci si filmulete.

Noi raportam o zi plina cu maraieli+urlete. Ieri se minuna sotul ca nu a mai auzit-o demult plangand. A recuperat azi la greu. Insa mi-a facut o mare bucurie: kk. Am inceput sa ii dau iar Baby Drink (pediatra mi-a zis sa nu ii mai dau ceai. Am ascutat-o si de o sapt. fata a facut kk doar cu termometrul) Sper insa sa nu scada in greutate.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Marybell, nu stiu cum se impaca alaptarea cu vopsitul. Insa daca era voie atunci cand eram gravide, probabil ca se poate si acum.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
eli1977 spune:
buna seara la fete,
hai ca am terminat inca o zi de alergatura..
vad ca sunteti niste harnicute, ati facut si curatenie, si mancare, si prajituri..eu n-am facut nimic, sau mai bine zis tot am facut ceva: bagaje, pt ca plec la ai mei, la Galati si il luam si pe Andrei, deci...ne mutam pt cateva zile cartierul general.Si pune si impacheteaza, pregateste, sa nu iut ceva si sa ma trezesc ca nu-i..
Sunt foarte in urma cu cititul, am mai spicuit cate ceva..
Dana, e mortal Lucas al tau cu papionul lui!
Gio, Alinatxa, aveti niste frumuseti de fete, m-am uitat la toate pozele
Lilica, esti mortala, cand mai ai tu timp, cu 2 copilasi, sa ne mai faci si surprize?sunt supi, Andrei nu e in film, dar poate si pt ca nu i-am pus multe poze, nu sunt asa priceputa..
Cu intratul copiilor in biserica, subscriu la ce zice Alinuk, eu stiu de la un preot ca e voie, ca sa-l inchini.
Daca nu mai reusec sa intru, pt ca maine plecam de dimineata, vreau sa va spun tuturor PASTE FERICIT, cu lumina in suflete si in casa, cu bucurie langa bebici si tatici.va pupam,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY