Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
kateryna spune:
La multe lunite pentru toti sarbatoritii acestei zile. La multi ani, Ruxi!!
Lilica, multumim mult pentru surpriza!
De asemenea, multumim tuturor ptr felicitari! Nu mai stiu cine intreba...ptr dureri de dintisori noi am folosit Calgel (vedeti ca se foloseste de la 3 luni), mai e Dentinox si inca unu care se numeste Gel gingival.
Am vazut ca intrebati de Anis. Eu stiu ca zicea zilele trecute ca face bagajele ca pleaca la Breaza. Asa ca ...probabil acum se chefuiesc.![]()
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Marybell, eu stiu ca nu e nici o pb daca te vopsesti cand alaptezi. Si eu m-am vopsit la inceputul lui martie cand am avut botezul.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
marybell spune:
Dana auzi? tu sigur doar il botezi pe Lucas? nu cumva il si insori cu micutza Diana deja? fiindca in poza aia arata mai degraba a "ginerica"...e un scump, ce mai!...
Liuda apropo de aia mica a ta ca se uita la tv
si al meu sta atent la televizor, in mod special la reclame si la videoclipuri. am citit pe undeva ca zgomotele de fond (televizorul, radioul) de fapt ii pot hiperstimula pe bebelusi si nu prea e bine. si totusi cand il vad asa atent la tv, ma topesc de dragul lui.
Alintxa am vazut ca ai ales data de 8 iulie pentru nunta si botez. vroiam sa iti spun ca anul trecut pe 8 iulie am avut si noi nunta
. va doresc din suflet de pe acum numai bucurii si impliniri. sa fie intr-un ceas bun. 
Lily sa stii ca mi-e una mi-a placut foarte mult "surpriza ta de paste". mi-am regasit scumpetea de baiat cu castile pe urechi
. iti multumesc si te pup
dulce.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
Katy sarumana de raspuns
am luat-o ca pe o incurajare.
vroiam sa te intreb daca au vreu efect, produsele astea de care aminteai mai sus, pentru dureri de dintisori la bebici?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Daconst spune:
Lilica,multumim de surpriza...tare frumoasa.
Mary,facem 2 in 1,si nunta si botez.Ce sa mai asteptam atat...
Alinatxa,si noi am fost duminica la slujba de Florii si atunci am vorbit si cu preotul de botez,deci stia ca bb nu e botezat si n-a spus nimic.Chiar ne-a chemat si duminica la Inviere (aici se tine dumininca slujba).
Ma asteptam sa nu stea bb in biserica,dar a dormit asa linistit toata slujba.O sa mai mergem,ca am prins curaj acum.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Si eu m-am vopsit si n-a avut bb nicio treaba.
Asta cred ca e ca si vopsitul in sarcina.Cred ca sunt babisme.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Shine spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
[
Shine, pediatra i-a dat si Evei acelasi tip de Ca si ii dadeam de 2 ori/zi 2,5ml cu siringa. Am observat ca nu ii mai tremura barbia. Eva a inghitit 5 zile. Restul fiolei il beam eu (dupa sfatul dr)
[
Mihaela siEva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
bey, io nu bag porcaria aia in gura, l-am gustat si e oribillicos.
e suficient ca iau elevit+acid folic+calciu cu vit. d
Bietul alexandru cred ca ma injura si acum pe limba lui pentru jumatea aia de fiola......, si pentru baita din seara asta.... si pentru masaj....
saru'mana de raspunsuri, oricum, deja ma vedeam iar la pediatra atomica , virgula, cu o falca in cer si una in pamanat
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Shine spune:
quote:
Originally posted by cana
am incercat de nenumarate ori si nu reusesc
ma dau batuta
AncaDelia Ioana
t-am trimis mail pe yahoo. editeaza-ti profilul si completeaza adresa de yahoo corect

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
adinush spune:
Mama ,mama cat ati mai scris.NOi azi am fost la tanti doctor si dupa aia ne-a uitat Dumnezeu la Catalina,am ajuns seara acasa![]()
Lilicule sa stii ca te-a batutla statut...eu luna viitoare fac anul

si sa mai stii ca-s supi pe tine ca mandra mea nu apare in clipuletz
La control am iesit bine, a inceput si ea sa mai ia un pic in greutate sa nu ajungem codase,am vorbit de vaccinul de 4 luni,de diversificare,una ,alta..ce mai e genul de doctor de care am eu nevoie,suntem cam pe aceeasi lungime de unda asa ca majoritatea indicatiilor pe care mi le da sunt identice cu instinctul meu.
Mai vroiam sa va zic ceva dar sunt rupta de somn si am febra musculara de ieri cand am batut cred ca mai bine de 10 km cu carutul..to be continued
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*