Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
nadiutapm spune:
[quote]Originally posted by ylilimic
INAINTE SA VERIFIC AS VREA SA INTREB NADIA -fetita ta era cea cu manichiura facuta? Daca da, atunci afla ca m-am pierdut intre copii si a fost singura fara mamica (la mine in cont se pot vedea copiii cu tot cu numele lor, si numele mamicilor) iertare, dar o rezolv imediat si pe fetita ta.
lilicule, a mea e, cu manichiura facuta
si saru' manaaaa 
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
ylilimic spune:
adela - si eu m-am gandit, dar parca nu as fi vrut sa vina propunerea de la mine (si oricum nu stiu cum s-o fac), sa nu intru chiar cu picioarele inviata voastra; destul ca v-am "furat" copiii!
Nadia a ta era fata cu manichiura?! zi ca apoi vopsesc oua si in noaptea asta vreau sa ma culca mai devreme de 2!!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
Adela - ala e zahar de la Humana sa intrebe in farmacie ca stiu fetele
special pentru gravide si copii
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by cana
trimiteti mi si mie parola
AncaDelia Ioana
ANCA, activeaza-ti mesajele private, din meniul din stanga, sus.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
ADELA, MILCHZUCKER scrie pe cutie.
Chiar asa, sper ca nu s-a intamplat ceva cu ANIS sau cu fetele ei, poate e ocupata cu marturiile pt botez.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Ei, ANCA, e simplu de tot, intri in "mesaje private" si undeva ai o optiune de activare, nu exista sa nu poti. Eu le-am activat de ceva vreme, nu mai tin minte toti pasii, dar daca si mie mi s-a parut usor...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
mihacarm2002 spune:
liliana, am citit art. despre agocalmin. Ideea e sa nu se faca abuz. Adica sunt f multe persoane care inghit pastile mai ceva ca bomboanele.
Shine, pediatra i-a dat si Evei acelasi tip de Ca si ii dadeam de 2 ori/zi 2,5ml cu siringa. Am observat ca nu ii mai tremura barbia. Eva a inghitit 5 zile. Restul fiolei il beam eu (dupa sfatul dr)
Dana, ii sta tare bine lui Lucas cu papion!
Katy, felicitari pt cei 2 dintisori. Tare grabit mai e bondarelul tau. Ce gandeste el: sa fiu pregatit pentru mancarea adevarata!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
marybell spune:
buna fetelor, si noi pe aici... vad ca azi voi ati fost harnicutze, ati facut treaba, ati spalat, ati vopsit oua...
in schimb eu azi am cam tras chiulul de acasa, am fost si m-am vopsit la par, am fost si la un tratament pentru ten si uite asa a stat tati cu bebe, de nu prea a putut sa isi faca bine treaba lui. ![]()
apropo aveti vreo idee? o fi ceva rau daca m-am vopsit acum ca alaptez? fiindca nu prea vroia coafeza sa ma vopseasca. ea ma cunoaste si stie ca am bebe mic, ca ii dau laptic de la san, si cica nu e bine fiindca nu stiu ce substanta cu "T" trece prin vasele capilare in sange si apoi in lapte...o fi adevarat, stiti ceva de asta? oricum am comis-o
m-am vopsit dar macar asa pentru mine ca sa stiu si eu...
astept pareri;
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik