Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
IoanaN spune:
Lilisor, multumim de filmulet, la fel de emotionant...
Fete dragi, Paste Fericit!
multa si sanatate in case si in suflete!
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
(25 ianuarie 2007)
roandre spune:
Lili, deci asa ii arati tu sotului poze cu creolul meu...hihihi.
Chiar mi se paruse ciudata "povestea cu sotul" dar nah, m-am conformat.
Multumesc, a fost o surpriza tare frumoasa!
IoanaN spune:
meey...aruc laptopul asta...ecranu l-am crapat...de varsat suc am varsat pe tastatura de abia mai merge...cand vrea ea, evident!!!

la urare mi-a sarit un cuvnat LUMINA:
Multa LUMINA si sanate in case si in suflete fetelor!!!!
(25 ianuarie 2007)
IoanaN spune:
ECRANUUUL! ma fac de ras...pe bune...![]()
chiar tre' aruncat...
(25 ianuarie 2007)
IoanaN spune:
Alinuta te pupa mama, multumesc...au mai zis fetele ca nu se poate, eh! nu ma duc si gata....:( desi ar fi vrut si am fost si duminica la slujba...Ma duc sa-i iau ceva de Paste...ceva nou
te pup,
quote:
Originally posted by ALINATXA
Ioana din pacate nu poti.Nici nu primeste copilul in biserica nebotezat...cel putin biserica ortodoxa nu.Zice ca e pagan....eu cu asta nu se de acord...cum sa fie un ingerash pagan o mare tampenie ce sa mai.Ioan botezatorul a fost botezat la 30 de ani si nu specifica nicaieri ca r fi fost pagan.Canoanele bisericesti ma dezamageste si de data asta.
Cristiana pai ma gandeam sa fac o combinatie intre portocaliu orange si auriu.O sa vad cum arata.
Printesica Roberta
Uite cat de mari am crescut
(25 ianuarie 2007)
ylilimic spune:
roandre - dar eu chiar i-am povestit sotului de ai tai copii, pe cuvant de onoare! Stie cum o cheama pe fetita ta si mereu ii spuneam ce pusti frumos ai (si stie ca mi-am dorit si eu baieti mai bruneti, dar nu mi-a iesit figura)! Si aseara i-am spus de faza din masina... deci e pe bune...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
adela2006 spune:
quote:
Originally posted by anne_ispas
Adela, Lili, de ce sunteti mai "statute" (citat din lili), ca nu mai inteleg nimik?
Anne mami deIrina (04.01.2007)
poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

vad ca ti-a explicat lilica lilico ce sa spun ? in primul rand e super filmuletul mi-a placut la nebunie

foarte frumos
; deci se poate si mai rau ca mine peste 2 sapt merg la sala la aerobic poate devin mai atragatoare sau macar mai slaba
fetele intreb si eu ( stiu ca s-a mai discutat si a mai intrebat si catalina

)dar am o prietena gravidutza si are probleme cu constipatia cum ii zice la chestia aia de indulcit ( parca ???? ) de care tot zicea liuda cand era burtoasa ?sau alte metode dar nu fructe sau cereale ceva naturist ( medicamente ; stiu ca laxative nu are voie )
si daca tot veni vorba unde e anis mai stie cineva ceva de ea ? ca ea avea probleme cu iarina
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
adela2006 spune:
lilica eu zic sa punem linkul pe prima pagina sub cel facut de gabriela sa avem acolo toate pozele cu bebei
ce ziceti fetele ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare