Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Lilisor, foarte frumos filmuletul . Am recunoscut toate stelutele ... asa frumoase. Imi pare tare rau ca nu am atasat si eu poze, poate ma invrednicesc zilele astea, trebuie intai sa ma prind cum se face treaba.

Va rog, trimiteti-mi si mie un PM cu parola...

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, in sfarsit un raspuns concret, multumesc mult! Maine seara nu cred ca am sa merg, nu am cu cine lasa pe David, si nu cred ca e de stat cu orele cu copil asa mic in biserica, din cate stiu eu e lunga slujba.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Lili suuuuuuuuuuper filmulet. Multumim muuuuuuult!!!
Mai fetelor io m-am uitat in calendar azi su nu era nici o cruce.Asa ca am spalat! Ce sa zic, sunt o mare pacatoasa...necunoscatoare...
As vrea sa mergem sambata sa il impartasim pe Mihnea...daca om reusi. Pe sub masa nu stiu daca ajungem sa trecem.

Daca nu mai reusesc sa mai intru va doresc sa aveti sarbatori linistite!!!!!!!
PASTE FERICIT!!!!!!!!!!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

furnicusa - ma bucur ca ti-a placut! E vreme, stai linistita si pot oricand adauga stelute, doar sa vreti si voi. Imi pare rau ca nu am reusit sa descopar poze ale unor mamici f active pe forum, insa , am mai spus, nu e timpul pierdut! Iti pregatesc imediat si un PM.
cristiana - am mai spus ca nu e pt copii ... E fff aglomerat si intr-adevar dureaza...Tare as fi vrut si io sa merg, dar ca si tine nu am cu cine lasa COPIII

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Lili, frumoasa surpriza, iti multumim mult, mult, mult....

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ioana din pacate nu poti.Nici nu primeste copilul in biserica nebotezat...cel putin biserica ortodoxa nu.Zice ca e pagan....eu cu asta nu se de acord...cum sa fie un ingerash pagan o mare tampenie ce sa mai.Ioan botezatorul a fost botezat la 30 de ani si nu specifica nicaieri ca r fi fost pagan.Canoanele bisericesti ma dezamageste si de data asta.
Cristiana pai ma gandeam sa fac o combinatie intre portocaliu orange si auriu.O sa vad cum arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Lilisor, frumos filmuletul cu piticii dar.... pe a mea nu am vazut-o

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai Daconst nu incurc eu nimic ata cu mancare!
Copchilu' meu a mancat asta noapte la 5 prima masa , dupa care la 11 cu chiu cu vai a mancat iar dupa care a fost afara si a dormit pana la 7 , numara si tu la 5, apoi la 11 si apoi la 7 si ceva (dupa 8 ore)! Da daca dormea lemn ce trebuia sa-i fac? o trezeam - se trezea suparata cu somnul nefacut si nu manca ea macar da-te cu capul de pereti. A 4 masa sper sa fie pe la 11 daca o vrea, daca nu baie si nani si cand e flamanda se trezeste ea si cere....

BAI MOR AICI DE DRAFOSTE - ASTA MICA CANTA LA CANTECUL CU "mos craciun cu plete dalbe, si la povestea ciobanasului" fac pe mine de ras ce canta si gangure ea dupa fumeia aia ce canta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

INAINTE SA VERIFIC AS VREA SA INTREB NADIA -fetita ta era cea cu manichiura facuta? Daca da, atunci afla ca m-am pierdut intre copii si a fost singura fara mamica (la mine in cont se pot vedea copiii cu tot cu numele lor, si numele mamicilor) iertare, dar o rezolv imediat si pe fetita ta.

alinatxa - nu stiu cine nu ne lasa, dar eu pe Matei l-am dus la fffff multe slujbe inainte de botez, biserica e in spatele casei la mama (unde locuiam noi atunci) SI PREOTII STIAU CA NU E BOTEZAT, inca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cine vrea sa ne vada - bag web-ul pe mess
facem in direct

Mergi la inceput