Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
ylilimic spune:
anne- "statute" = fara
! la mine din cauza de cerclaj din august pana in ianuarie si apoi rushii pana acu 2 zile...![]()
Nu stiu de ce nu pot vizualiza nimik pe site-ul asta, dar voiam sa va spun ca v-am pregatit urarea noastra de Paste si pe care sper sa n-o ratati la semnatura. Nu i-am facut proba, dar daca e ceva comentati fara jena! Astept chiar si zarzavaturile ca poate nu mai trebuie sa ies la cumparaturi ![]()
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Urare speciala de Paste
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
cana spune:
Ne treceti si pe noi
Delia Ioana 17 ian 2007 cezariana 4100gr anestezie rahidiana scor 10 sancrai covasna
Anca
Delia Ioana
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
anne- "statute" = fara! la mine din cauza de cerclaj din august pana in ianuarie si apoi rushii pana acu 2 zile...
Nu stiu de ce nu pot vizualiza nimik pe site-ul asta, dar voiam sa va spun ca v-am pregatit urarea noastra de Paste si pe care sper sa n-o ratati la semnatura. Nu i-am facut proba, dar daca e ceva comentati fara jena! Astept chiar si zarzavaturile ca poate nu mai trebuie sa ies la cumparaturi
Marele blondLuca Matei - 05.11.2004
Lilianacu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Urare speciala de Paste
Pai din ianuarie si pana acum?!
Ma da' te-ai muncit ceva la felicitarea asta! Super frumoasa! Multumim frumos!

Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
Messa spune:
Io am spalat azi la greu si spal si maine ca altfel n-am timp. Oricum, nu mai e valabila aia cu spalatul, ca nu spal eu, spala masina. Eu numa' le-ntind.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
ylilimic spune:
cana - activeaza si tu PM din profilul personal, in stanga sus. Astfel iti vom putea trimite parolele de la albumul si mailul comun.
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
ylilimic spune:
anne - multumesc! De 1 Martie toata lumea avea surprize care mai de care mai frumoase si eu am fost tare trista ca nu am surprins cumva...Acum m-am revansat - asa ii putem vedea pe toti fara sa alergam printre albume
. Imi pare rau ca nu am avut acces la toate albumele si nu am cuprins decat o parte din copii frumosi ai clubului nostru! Si nici la incheiere nu m-am priceput dar poate pana la Craciun devin chiar mai buna!
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
cristiana70 spune:
Tot nu m-a lamurit nimeni cu plimbatul pe sub masa la biserica, maine e tarziu? Cand se merge, dimineata?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Messa
Io am spalat azi la greu si spal si maine ca altfel n-am timp. Oricum, nu mai e valabila aia cu spalatul, ca nu spal eu, spala masina. Eu numa' le-ntind.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Lasa, MESSA, ca asa am zis si eu de cateva ori. Azi, ca prin minune, am ramas in pana de rufe murdare, n-aveam cu ce umple
masina!cristiana mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
cristiana - multumesc! Maine se pot da copii pe sub masa pana spre seara, cam h 4 cred. Apoi Incep pregatirile pentru slujba de Prohod. Cine poate si vrea, sa mearga in seara asta la slujba, e deosebita Slujba celor 12 evanghelii. insa se sta mult in genunchi.
Si maine seara e fff frumos, eu prima data am simtit cum se ridica parul pe mine...
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu