Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
ylilimic spune:
adela -te-am batut! afla ca sunt altele si mai "statute" de utza...io de 8 luni - niiiika!
Cadoua de nasi data trecuta am luat storcator de legume si fructe ca sa voia cumatra. In rest nici eu nu stiu... Poate va mai inspirati din link-ul pus de Alinuk mai demult
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
mcbeal spune:
Laura, cam asa face si a mea, ma dispera. Eu nu ii dau completare, ci numai san, ca am lapte destul. De vreo 10 zile insa a inceput sa pape mult mai putin. Am facut proba suptului si mananca vreo 600-650 ml pe zi. Si astea impartite in 7 mese. Adica atunci cand avea o saptamana manca de rupea, 800 de ml pe zi, ca a si luat 1,4 kile in prima luna, iar acum rar mananca la o masa mai mult de 110 ml. Daca incerc sa o indop, prinde sanul in gurita si isi intoarce capul in toate partile (face ca un catzelus). Altfel, sta bine cu greutatea (deocamdata cel putin), adica e fix in mijlocul graficului.
Uite un link unde poti sa vezi daca parametrii ei sunt ok: http://www.reclama/modules.php?name=Grafice
A mea are insa o ciuperca pe limbuta, poate sa fie si de la asta. I-am dat cu un gel special, dar n-a avut nici un rezultat.
Oricum, e bine sa nu-i fortam sa manance, ca dupa aia nu mai papa deloc.
IoanaN spune:
Ivonico,gata te-am descoperit!!! Ella e o dulce manca-o-ar mama! si tu ca si mine te-ai transformat total la finele sarcinii
...dar ne revenim noi!!!!
va pup scumpele mele
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
furnicusa spune:
Buna mamicilor,
Aveti un ritm de scris ca abia va mai urmareste omu'. Eu nu apuc decat sa citesc pentru ca bebelina mea este agitata ziua si trebuie sa stau mai mult dupa ea. Bine macar ca doarme noaptea 7 ore cam de o saptamana.
Vazut pozele, foarte frumosi toti puiutii. Sa va traiasca!!!
Fetelor, cele care plecati cu bebeii, sa povestiti dupa aia cum v-ati descurcat, cu mancarea, cu somnul, etc. Si pe mine ma bate gandul sa plec cu bebeliunea macar un weekend, dar ea are doar 6 saptamani si mananca si san, dar si biberon. Si nu stiu cum ma voi descurca cu biberoanele ...
Am o rugaminte pentru Nadiuta, Alinuk, Lore, mai exact cele care ati nascut cu Dr.Tutunaru de la Elias, trimiteti-mi si mie un PM in care sa-mi spuneti cum ati rezolvat cu doctorul partea mai "delicata". Eu una nu am apucat sa ma revansez pentru aducerea pe lume a bebelinei pt ca dr. nu a fost in spital atunci cand m-am externat. Insa, voi merge in curand la controlul de 6 saptamani... Am inteles ca nu ar primi bani..., asa ca va rog daca puteti sa-mi spuneti cum ati rezolvat voi.
Pupam mamicile si toti puiutii ... care sunt asa de frumosi ....
IoanaN spune:
Laura, si noi avem prb asta seara, am mai spus...aproape ca sarim peste masa de seara pt ca suge putin si incepe si urla, il las, iar suge, iar urla si in final il adorm...si se mai trezeste la 10 si mananca bine si asta-i tot...face nani bustean, In ultimul timp nu prea mai face asa...s-a mai maturizat si el un pic.
Pai am mai spus, sunt si colici...iar atunci cand nu sunt colicii de vina este energia in exces de care am mai vrb...
nu te speria, e o reactie normala, o sa treaca si asta...cat de curand
IoanaN spune:
Fetelor, Matei nuii inca botezat...ma pot duce la biserica sa-l trec pe sub masa????
(25 ianuarie 2007)
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by IoanaN
Fetelor, Matei nuii inca botezat...ma pot duce la biserica sa-l trec pe sub masa????
Ioana, mamica lui Matei Nicholas(25 ianuarie 2007)
Din cate stiu io, nu poti. Da' mai bine intrebi preotul.
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
anne_ispas spune:
Adela, Lili, de ce sunteti mai "statute" (citat din lili), ca nu mai inteleg nimik?![]()
Anne mami de
Irina (04.01.2007)
poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
monu spune:
Doar la slujba de dim se poate trece pe sub masa? ca nu stiu
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
laura ionescu spune:
Mcbeal si Ioana - multumesc frumos pt raspuns. M-am mai linistit. Asa mananca si Eva 80-100 ml, si inainte manca si 180. Daca au mai patit-o si altii inseamna ca e normal.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva