Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Marina si ea da
Adela fata eu acu vazui mandretea ta de bebelusha.Dulce ca o prajiturica oare cu cine o semana.Super si invitatia la botez.
Noi vom incheia pleiada botezului de la noi din grup.Ne vom botez pe 8 iulie adika la 5 luni fara cateva zile.Trebuie sa merg sa ma intalnesc cu firma de catering ptr alegearea decoratiunilor si in special a baloanelor.E ceva mai complicat dat fiind ca facem in formula 2 in 1 .Tati vrea sa mergem in luna de miere a 2 a zii dar eu nu pot sa merg fara Bita (de la iubita).Deci eu vreu luna de miere cu bita mea iubita cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata'
hai ca mi-am pus de o ocara de la Cata si Alinuk, da probabil asa i-mi trebuie, acu incearca fata sa doarma fara mainile legate, se maraie rauuuu da nu o mai leg

mady, marinar, am si eu nevoie de ajutor ca barbata-meu ma sacaie sa invat sa fac prajiruti eu nu am facut in viata mea... pardon am facut odata un pandispan de nu a crescut deloc si de atunci neam, eu pun muraturi,zarzavaturi, da nu prajituri. Da-ti si mie retete dar se se faca usor

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

referitor la cadou pt nasi, noi avem 2 perechi, nasii de botez si o verisoara de-a mea si vrem sa le cumparam cate un robot de bucatarie[:D, si daca vi se pare interesant cand eu am fost botezata am avut 10 perechi de nasi pe langa nasul de cununie a maicamii , pe unii nu ii cunosc nici in ziua de astazi hihihihihi, dar asa cerea traditia.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

nadiuta din ce zone esti fata de au trebuit 10 perechi de nasi?

reteta usoara...tort de fructe cu blat ca de chec (5 oua intregi, 5 lg zahar 5 lg faina), insiropat cu suc de ananas, crema pt praji din comert de vanilie in care pun si bucati de ananas din compot, ornat cum iti trece prin cap si gata tortul.... e racoros si ff bun.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am vopsit si ouale...gataaaaaaa

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Meei fetelor, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, asa ca va marturisesc ca nici nu mai citesc capitole intregi. Ma duc direct la ultimile pagini si resul le citesc asa pe fuga. Sa-mi fie rusine, da' ce sa fac?!

Acum am aflat si eu ca nu se spala si am spalat hainutele copilei ca sambata plecam la munte si stam o saptamana. Am un copil asa de plimbareeet! Si se adapteaza imediat, iubita mea. Nu se mataie si e vesela si prietenoasa cu toata lumea

Am intrat si eu in randul romanilor maniaci de sarbatori fiindca am fost azi dupa cumparaturi, desi m-am jurat ca nu mai fac asa ceva ultima ora cand am fost in supermarket in aceeasi perioasa.Baaai, sunt ceva de speriat oamenii astia! Parca flamanzesc tot anul!!! In fine, bine ca nu am luat fata cu mine!

Vad ca lumea face prajituri, asa ca ma laud si eu. Eu am facut cozonac! Marti!! Ma rog, nu eu, d-na Tantza, femeia care ma ajuta la curatenie o data pe saptamana, dar eu i-am turnat faina in ciur si am tinut ligheanul de framantat.

Am vazut toate pozele, fetita Nadiei e bestiala cu bentita .

Liuda - am cititi povestea ta. Dupa atata suferinta inteleg de ce nu mai vrei inca un copil
Shine - imi pare rau ca ai dat peste asa o nesimitita. Nu inteleg femeile astea inraite. Parca ele nu au avut copii niciodata si nu stiu cum e!!
Kateryna- felicitari pt dintisori. Grabit mai e bebe Anelin! Daca e la fel de precoce si la fete, ai incurcat-o!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

alinatxa pai seamana pe mine normal chiar voiam sa-ti spun ca bebelina ta roz e mortala ; pe ce culoare faceti nunta si botezu ? noi am avut pe portocaliu si totul a fost portocaliu baloane flori pana si trandafirul din par

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Sa va zic ce figuri face fata mea mai nou, poate mai trece cineva prin asa ceva si primesc vreun sfat ca pediatra nu m-a putut ajuta.

Cand se face ora de masa se pune pe plans si nu vrea sa suga nici din tzatza nici din biberon. Si plange nene cu tzatza in gura pana adoarme obosita si cu chiu cu vai mai si manaca. Si face asa aproape in fiecare zi, inclusiv azi noapte mi-a facut o scena din asta si eu cu ochii carpiti de somn ii dadeam ba tzatza, ba biberon si deja ma apucase disperarea. Asa ca de vreo cateva zile arunc la NAN de nu mai stiu de mine, ca fie-mea nu mai vrea suplimentul si manaca doar san. Am cantarit-o si n-a slabit. Saptamana trecuta a pus pe ea 400g. Deci nu stiu ce sa fac cu ea! E foarte capricioasa! Daca ati patit asa ceva, spuneti-mi si mie cum ati scos-o la capat, va rooog!

Aoleo!si ma dispera cu suzetaaa . eu i-o pun, ea o scuipa si plange dupa ea, eu iar i-o pun si uiteee asaaaaa

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Am impresia ca nu am fost destul de coerenta asa CEEA CE VREAU SA SPUN ESTE CA AM IMPRESIA CA FIICA-MEA NU MAI MANACA! NICI LA SAN - UNDE URLA CA NEBUNA- NICI LA BIBERON - MA SCUIPA CU LAPTE SI IMPINGE TETINA CU LIMBA SI SE SCHIMONOSESTE DE ZICI CA II DAU RAHAT!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

laura, Poate bb are ceva in guritza sau gat ce o deranjeaza si nu o lasa sa manance.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput