Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
Shine spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Pupici multi multi tuturor si aveti grija ca azi si maine nu se spala si din astea ca sunt sarbatori mari si maine sa mergeti sa treceti copiii pe sub masa (cine doreste), ca e bine pt ei, si pt voi.
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
Nu le prea am cu biserica, dar stiam ca pentru bb poti sa speli oricand, chiar daca e sarbatoare.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
cana spune:
Umidificatorul
meu este un recipient din plastic plin cu apa sau
ceai de musetel si sant multumita ![]()
Anca
Delia Ioana
17 ian 2007
marinar spune:
noi pt nasi luam o masina de facut paine si sigur le e utila pt ca ei stau in Spania de multi ani dar fetitei lor nu ii place painea de acolo, ca de...nu e ca la romani. si atunci nasa face paine in casa mereu. deci o scutesc de o munca. acum nu cred ca e obligatoriu dar noi asa vrem pt ca si ei sunt niste draguti cu noi mereu iar acum cu bebelina.......sigur ii vor lua mereu muuulte cadouri.
io nu am umidificator. ma tin de nu stiu cand sa cumpar o chestie care masoara umiditatea ca sa stiu ce si cum dar nu am apucat...
bey io am pus oua la fiert si apoi le vopsesc ![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
mady23 spune:
Marina vezi sa nu le "prajesti" cum facui eu de dimineata cu laptele care il uitai pe foc pt ca eram cu ochii pe voi sa vad ce mai scrieti.
Eu am facut azi 2 praji si mai fac maine una si gataaaaa.Dar mai trebuie sa fac si un pic de curatenie...of, of , of
marinar spune:
mady tu cu laptele...eu am lasat ibricul pe foc dupa ce am incalzit putina apa pt un bibe. bine ca nu s-a intamplat nimic, doar s-a innegrit ibricul. dar am lasat si eu o data laptele pe foc si am uitat si ........ a mirosit o saptamana in casa a lapte oricat am aerisit.
super ca ai avut timp de praji. eu nu fac anul asta pt ca nu o sa stam casa: mergem de smbata pana luni la munte, apoi o sa mai mancam pe la socrela, pe la mama si tot asa.
mady23 spune:
Marina si noi tot pe la mama si pe la soacra dar pana nu fac eu ceva dulce parca nu ma simt bine. Si daca tot e Bianca asa cuminte mai profit nitel. Azi nu iesiram nici afara ca bate vantul .
Fetele dar ce e cu ANIS ca nu a mai scris de cateva zile ?Sper ca e bine !
ALINATXA spune:
Alinuk pai asha e traditional cica sa dai cadou la nasi.Eu trebuie sa vad ce cadou iau avand in vedere ca e si nunta si botez.Nu am nici o idee mai ales ca am intrebat cam ce nu au si cam au de toate.
Marina si nasul asta al meu tot psiho dupa statii,boxe fire firicele e asha ca mai bine vad ce dracu wati ii mai lipseste in casa.
Daconst spune:
Bey,acum am citit si eu ca nu se spala...dupa ce am spalat deja.Iar cu cadoul ma bagarati in ceata.Pai ce cadou frate sa le iau?ai mei nasi stau in Elvetia si chiar au de toate.Na,acu m-ati pus pe ginduri.O sa vad saptamana viitoare daca gasesc ceva simbolic.
Sa va spun ce fericita sunt ca-mi merge reteaua de net si afara.Asa ca acum fi-miu sta la soare si eu cu laptopul in brate ma dau pe net.![]()
Nu cred ca mai bag eu km ca pina acum daca sta si neplimbat.Deocamdata doarme,dar sa vedem cind s-o trzi.
Liudo,esti sigura ca are 4 mese fiie-ta?Mi se pare cam putin doar 600ml de lapte in 24 de ore.Poate n-ai pus si mesele de noaptea sau dimineata devreme.
Pupam inca o data fetele,care s-au uitat la poza noastra si facem cinste cind va prindem.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
adela2006 spune:
bai dar scrieti nu gluma
numai mie nu mi-a mers ieri forumu ? ca iar am de recuperat un capitol
si cand intru ce vad ? ca trebuie sa iau cadou la nasi
habar nu am ce sa le iau ca ei au de toate ptr casa ; dar poate mai vine careva cu idei , deci astept
catalina ti-am trimis PM sper ca ai inteles eram tare pe fuga ca se trezise Alexia si urla ; hai zine cum e cu trecerea pe sub masa ca nici eu nu stiu din cate am inteles trebuie sa fie botezat copilu deci noi ratam dar poate facem la anu
shine
am citit si eu mesajul tau sper ca-ti schimbi doctorul
in rest totul bine si frumos alexia a inceput sa " vorbeasca " adica gangureste si scoate tot felul de sunete e asa dulce ca-mi vine sa o manc
probabil sunt singura care nu a facut utza dupa nastere si am jumate de an de cand nu am mai facut utza
al meu sot zicea ca mai vrea un copil peste vreo 2 ani deci mai am de asteptat
toata chestia asta ma face sa ma simt groaznic de neatragatoare urata si grasa ptr ca au fost destule ocazii si .... nimic
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
marinar spune:
asa e mady. ce as mai manca si eu un tort de fructe fecut de mine!
alinatxa pai nasu cu firele da nasa? sau si ea s-a molipsit...