Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by mirela73

Fetelor eu aveam un stres cu vaccinurile astea Infanrix-urile caci vroiam sa le iau direct de la Glaxo si am sunat, mi-au dat numarul de la depozitul distribuitorului si m-am interesat.
Pretul la Infanrix Hexa apx. 207 ron, iar la IPV+hib 196 RON. Cum vi se par?

E ok, noi am dat 215 ron, ni l-a luat dr tot de la un distribuitor...deci e ok si unul si celalalt, ne-a zis 205 ron

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si noi ne pregatim de botez, dar duminika asta...sper sa fei vreme frumoasa. Dar nu stiam se cump la botez cadu pt nasi?! Asta parca era la nunta...spuneti-mi si mie, ca sa ma duk...

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna,

Intrebare: cand se da cadoul la nasi: in ziua botezului, dupa...?
Ca noi la primul nu am catadicsit, asa ca la al doilea macar sa dam si noi - ca sunt aceeasi nasi saracii... Vrem sa le luam un cuptor cu microunde, o sa vedem...

In rest, suntem arestati la domiciuliu pt. ca Alex tuseste si ii curg mucii (a avut si febra dar i-a trecut repede), iar Irina a fost si ea un pic fornaita, mai este f. putin. Daca ar fi frumos as iesi cu ea, dar azi am inteles ca este putin vant, asa ca mai bine nu. De altfel vreau sa trag o tura in Cora sa mia iau alea,alea.

Livia, mami de Alex (10.11.2007) si de Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

albinutza, eu stiam ca se ia ceva de casa....

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

chiar cand se da cadoul pentru nasi?

AncaDelia Iona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Omul cat traieste invatza. Habar n-aveam ca se da cadou la nashi

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by cana

Noi ne pregatim de botez care va fi pe 14 aprilie la ora 15 la noi acasa cu cadoul pentru nasi cu invitati cu meniul cu tort cu tot acaretul sa ne tineti pumni

AncaDelia Ioana

beeeii ce cadou pt nasi???
Trebuie cumparat ceva la nasi??? Ca io habar nu am...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

din seria ce zic babele...
cand vii de la biserica nasa iti da copilul peste prag, si iti zice, mi-ai dat un pagan, ti-am adus un crestin(sau ceva de genu')... si atunci ii dai cadoul, ca sa il " platesti" pe copil...

Eu nu cred in ce zic babele, dar ca sa nu ma simt cu obligatii (ca fac si ei o gramada de cheltuieli) le iau un cadou si gata...

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

M-ati bagat in ceata totala, fetelor. Noi am facut botezul si n-am facut cadou la nasi, oare ii bai daca incercam s-o brodim acum, de Pasti?

Intrebare pentru fetele care aveti umidificatoare: vreau sa iau unul, dar nu stiu care e mai bun, cu abur rece sau cu abur cald?

CATALINA, eu nu prea sunt dusa la biserica, explica-mi si mie cum e cu trecutul copilului pe sub masa, cand e slujba?

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Cristiana, eu am niste umidificatoare din Brico.
niste dracovennii de plastic pe care le agati pe calorifer cu apa in ele ... ieftin si bun.
Trecutul pe sub masa nu este slujba...
te duci cu niste flori pe care le pui pe o masa si treci pe sub ea de trei ori, parca..... se face acum inainte de pasti.
Ce explicatie savanta....

Mergi la inceput