Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Liuda spune:
fetelor de asta in ultimul moment am acceptat INFANREXUL - macar febta nu am avut - dar primele 24 de ore a domit lata, apoi 3 zile a fost mai agitata. Zic eu ca e de la vaccin . Sper ca nu sant dintii ca baga pumnii cu tot cu cot in gura!
Liuda spune:
sper sa nu deochi copilul meu si s-o tina tot asa, dar si-a facut un regim ca lumea, adica ziua e mai maraita, motaie, nu se cere in brate, dar sta cand la albinutele zburatoare din patuc, apoi la paturica cu jucarii, apoi mai trage cu ochiul la tv, apoi cauta vorba, gangureala, deci sta cam linistita daca este in apele ei si fara brata. Cand se satura si se plictiseste maraie si iar schimbam locul iar vorbim... Cam la 1-2 ziua e masa dupa care iesim afara si venim apoi cu tot cu carut acasa adormita si mai tragea inainte somnul pana la 9-10, acum doarme doar pana la 7 seara! apoi iar gangureala, vorba, cantat, foit cam o ora si ceva dupa care se inrosesc ochii si e semn ca incepe frectia... asa ca trecem la atac si face mami masaj cam 20 de minute ca ii place si sta, apoi baita si imbracat (uneori cu plans uneori fara plans) si apoi mancarica si o culc in patuc si doarme dusa pana la 4-5 dimineata cand ne trezim si mai mancam odata si adormim la loc - uneori in 20 de minute e si laptele facut si fata hranita si culcata si eu sant sub plapuma. Si se mai trezeste la 7 - dar o iau cu mine si mai doarme pana la 8.
deci cam de 4 ori mananca pe 24 de ore cate 150 ml si nu varsa si doarme si toata noaptea. Si eu sant om ca lumea a doua zi!
Poate o tine tot asa si nu ma deranjeaza daca cere noaptea o masa pentru ca nu plange deloc... se trezeste se foieste , o aud, fac laptele, mananca si o pun in pat si doarme iar...
marinar spune:
catalina pai sa mearga la bisecica cu copilu' cine poate...emmi nu e botezata asa ca nu pot sa o trec pe sub masa. la anu'
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gio spune:
hello...
eu va citesc intre doua geamuri spalate, un kk in pampers si o budinca in cuptor
, dar de raspuns...
vroiam sa zic de algocalmin - ca s-a observat incidenta agranulocitozei in anumite zone geografice - la noi riscul e f mic, cazuri f putine si se foloseste inclusiv in spitalele de copii. veti vedea ca febra aia mare de tot n-o veti scadea cu mama nurofenului.
mirela, super preturi. ne dai si noua un nr de tel ceva sa luam de acolo pt 4 luni? eu pe hexa am dat 2,1 mil.
monu, umareste puiul. in mod normal febra dupa vaccin tine max 24 de ore, dar mai sunt si cazuri cand dureaza mai mult. sau poate fi o viroza ceva ce-si arata coltii acum...
uitasem - anne, imi pare rau de diagnostic, dar stai linistita, dupa 6-7 luni trece (asa a fost la noi). vezi ca e un lapte special de reflux. sau poti incerca sa il faci in mucilagiu de orez.
lucas e mortal!!!
mai citim, voi scrieti
pupici
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by mirela73
Fetelor eu aveam un stres cu vaccinurile astea Infanrix-urile caci vroiam sa le iau direct de la Glaxo si am sunat, mi-au dat numarul de la depozitul distribuitorului si m-am interesat.
Pretul la Infanrix Hexa apx. 207 ron, iar la IPV+hib 196 RON. Cum vi se par?
Mirela +Ana Patricia 20.12.2006
poze patricia
Noi am cumparat infanrixul de la farmacie si am dat in jur de 2.5 mil pe el. Io zic ca e super ok pretzul.
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
cana spune:
Noi ne pregatim de botez care va fi pe 14 aprilie la ora 15 la noi acasa cu cadoul pentru nasi cu invitati cu meniul cu tort cu tot acaretul sa ne tineti pumni
Anca
Delia Ioana
Shine spune:
quote:
Originally posted by cana
Noi ne pregatim de botez care va fi pe 14 aprilie la ora 15 la noi acasa cu cadoul pentru nasi cu invitati cu meniul cu tort cu tot acaretul sa ne tineti pumni
AncaDelia Ioana
daca tot ai adus vorba... ce cadouri luati la nasi?
eu ma gandeam la un set de masa; adik farfurii si alte alea, k oo auzisem pe nasa ca si-ar dori. O fi bine?
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
cana spune:
Eu cred ca da noi am luat un set de cratiti cu capac din inox si a fost 180ron si cred ca e un cadou potrivit si plus ca e foarte util la casa omului
Anca
Delia Ioana
gio spune:
Shine, eu le-am luat scaun de masina pt bb. le-am si aratat modelul sa stiu sigur ca le place. ideea e sa fie ceva de care au nevoie.

Ana Patricia 20.12.2006