Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DANA, un adevarat lord Lucas al tau, !

SHINE, nu te lua dupa prospect, il dai cu lingurita, asa ii dau si eu lui David, gluconat de calciu. E un pic dulce, nu-ti fa probleme, bebe n-o sa-l refuze categoric.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Dana e un scump Lukas!ii sta fff bine cu costumasul!

am intrat sa va uram spor la treburi si sa vina iepurasul cat mai incarcat!Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Fetelor eu aveam un stres cu vaccinurile astea Infanrix-urile caci vroiam sa le iau direct de la Glaxo si am sunat, mi-au dat numarul de la depozitul distribuitorului si m-am interesat.
Pretul la Infanrix Hexa apx. 207 ron, iar la IPV+hib 196 RON. Cum vi se par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

e ok. eu am dat 2.450.000 pe hexa. ca acum m-am uitat in carnet sa ad cat am dat.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumim fetele pentru complimente!
Lucas deja nu mai poate de mandru ca-l plac fetili.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Fetelor va doresc un PASTE FERICIT alaturi de familii si de stelutele voastre!!

E cam devreme dar eu o sa plec asa ca am luat-o din timp.

Va pup

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetili neata!

vad ca v-ati scapat la "pe degeaba" si scriti in disperare... alo mai opritiva...

KATY - eu mor cand aud de dinti, ca nu vreau agitatia aia .... dar oricum voi santeti mari.... fata cumpara cadouri la fiecare dinte!!! Ca asa face iepurasul!

AELITA pai ma visezi mama? Nu stii ca te visam si eu cand eram pe vremuri gravide, tu tot nasteai in visele mele!

Daconst - fata nu mai pune poze cu Lucas!!! ca comenteaza fetele astea! si va cresc urechile! Ma da daca serios ce cavaler frumos are mama acasa.... si la botez o sa fie un print!!! Domn mare nu alta!
dar de vomitat - la noi nu se vomita chiar deloc, foarte rar poate vomita un pic de ceai, asta daca dupa ce il bea da din craci pana spinteca si da afara ciaicul...

Raluca - mama te inteleg, acum deja e greu de tot sa plec de acasa! ca daca nu o faci mai repede ai de tras! Eu daca am plecat mai devreme de acasa tot sant cu inima si sufletul indoit dar nu mai plang dupa usa! Pregateste-te sa bocesti dupa ce inchizi usa! E inevitabil! Dar sincer dupa 3-4 zile de stat acasa doar cu copilul - - imi vine destul de greu sa mai plec! apoi iar imi revin! Noroc ca chiar am prins sa am incredere in bona asta noua - chiar vad ca se descurca si chiar daca fata ziua e mai motaita (ca la noi ziua e foiala si noaptea somn profund). stiu ca e pe maini bune! Daca te indoiesti in cel cu care lasi copilul o sa tragi mult! Dar pana la urma tot odata si odata o sa vine vremea sa plecati de acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cristiana 70 vezi sa ma accepti pe net ca ti-am trimis invitatie sa ne "CUNOASTEM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

marybell, mercic de sugestii dap, textele ar trebui mai aranjate, inca nush cum sa fac pentru ca toate sunt generate dinamic (ca si meniul) dintr-o baza de date... si acolo in administrare isi cam formeteaza ea cum vrea... noi am pus niste css-uri, dar, well... cat despre layout, dap, pai de layout sunt eu tare mandra

pitilache, gata, ai intzepat puiul?

monu, la noi febra a fost sub 38, si a tinut cateva ore.

ylilimic, stiam de metamizol ca e naspa. dar incaz de forta majora, cum a fost burta mea taiata, mi-am bagat picioarele in posibilitatea de agranulocitoza... si sunt ok

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, imediat ma duc sa vad, prima data "evadez" la ca a adormit piticul. Asta dupa ce a dormit beton de la miezul noptii pana la 6 (m-am trezit si m-am uitat repede sa vad daca mai respira!), a mancat 140 ml, iar la 9, dupa ce a mancat 80 ml mi-a pus laptele in brate. A mai marait pana la 11, acum a mancat si a adormit.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput