Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Daconst
A adormit singur...dar pe burta.
Daca vreti sa vedeti mama nebuna,adica io,bagati o privire aici sa vedeti cum ne-am pregatit de botez.
Si daca toate fetitele sunt frumoase cu panglicute si codite ,suntem chic si noi.
Liudo,ce zici de ginerele tau?Deja s-a pregatit de nunta cind a auzit ca-i fac fetele curte.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
beeeiii danutzooooo ce betonel e Lucasul tau
un scuuuump!!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
cana spune:
ane_ispassi fetita mea Delia a fost diagnosticata cu reflux gastro esofarian si imi voma fata o data pe zi o masa in vet ii venea si pe gura si pe nas de ma speriam si o scuturam pana respira si trageam o spaima de matreceau toate caldurile .
Am fost internate 3 zile iau facut eco abdominal si iau pus diagnosticul
de la 6 saptamani Delia nu a mai vomat niciodata si acum are 2 luni jumate si noua ne-au zis de debridat 2 ml de doua ori pe zi si slava domnului am scapat .Stiu prin ce treci ia-m cumparat tot felul de tetine sa nu inghita aer si tot degeaba cand incepi diversificarea se va schimba situatia
ANCA
DELIA IOANA
ylilimic spune:
am uitat sa va spun ca am pus un fisier important despre algocalmin in mailul comun. L-a citit cineva? Cum vi se pare?
dana - poza 2 arata bine, pe prima nu am reusit s-o vad. Sigur il insori dupa botez!
shine, adela - sa stiti ca iar mi-a trecut rushinea!
Anul trecut de Paste il concepeam pe Adam, poate acum apuc macar sa ma joc cu putza...![]()
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Shine spune:
mai fete cucuiete,
care dati calciu la copii?
Doctorita asta atomica a mea, mi-a dat reteta de calcii, si m-am trezit ca vine barbati-miu da la farmaciu cu gluconat de calciu, adica d-ala injectabil. Asta se da si cu lingurita?
desi scrie clar prin pospect ca e injectabil/perfuzabil.
Ori asta mi-a dar reteta prost (k io nu am de gand sa ii dau calcli pe vena acuma....) ori de la farmacie s-a inselat.

Oriucm, azui nu am chei sa ies din casa, asa ca ratam si azi calciul 

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Daconst spune:
Hi,hi,hi,Alinuk,Lili,daca avem baietei sa-i facem si pe ei sa arate bine...sa aiba dupa cine muri fetitele cu bentite si codite.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
gio spune:
quote:
Originally posted by rali
Gio, Monykk - multumesc! o sa incerc si eu sa vad daca imi iese va spun...
poze Vladutz
Ralucalui Vlad-Matei(31.01.2007)
Rali, am gasit pe gesica. ro un kit pt marturii si l-am comandat. ca pana fac eu 50 de marturii ... plus ca astea sunt taiate pe rotund si am luat cu tot cu funditze si o suzeta. astept sa vina si va spun cum sunt. Acolo au si saci organza, insa tot la pretul asta ajung - ~ 10 mii bucata fara migdale asa ca am preferat cu suzetzele.
va pup
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by Shine
mai fete cucuiete,
care dati calciu la copii?
Doctorita asta atomica a mea, mi-a dat reteta de calcii, si m-am trezit ca vine barbati-miu da la farmaciu cu gluconat de calciu, adica d-ala injectabil. Asta se da si cu lingurita?
desi scrie clar prin pospect ca e injectabil/perfuzabil.
Ori asta mi-a dar reteta prost (k io nu am de gand sa ii dau calcli pe vena acuma....) ori de la farmacie s-a inselat.
Oriucm, azui nu am chei sa ies din casa, asa ca ratam si azi calciul
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Io ii dau Irinutzei exact gluconat de calciu 10 zile pe luna, cate 2.5-3 ml pe zi. La inceput ii dadeam cu seringa, da' nu prea vroia sa-l inghita si acum il bag in ceai si-l bea de n-are treaba!
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
sraluca spune:
MONU al meu a avut febra a doua zi. atat
MADY la mine Bila nu s-a scremut, s-a ridicat pt ca fiind salam ii tinea patura coloana si atunci a avut sustinere. Il face mama campion olimpic la ce fortos e. Eventual la tipat
SHINE eu am dat Ca din ala.Jumatate de fiola o amestecam in ceai ca probabil ca are gust nashpa
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by cana
ane_ispassi fetita mea Delia a fost diagnosticata cu reflux gastro esofarian si imi voma fata o data pe zi o masa in vet ii venea si pe gura si pe nas de ma speriam si o scuturam pana respira si trageam o spaima de matreceau toate caldurile .
Am fost internate 3 zile iau facut eco abdominal si iau pus diagnosticul
de la 6 saptamani Delia nu a mai vomat niciodata si acum are 2 luni jumate si noua ne-au zis de debridat 2 ml de doua ori pe zi si slava domnului am scapat .Stiu prin ce treci ia-m cumparat tot felul de tetine sa nu inghita aer si tot degeaba cand incepi diversificarea se va schimba situatia
ANCADELIA IOANA
Intr-adevar e greu, da' pot sa spun ca nu prea stiu cum e bine, ptr ca io de cand o stiu pe Irinutza, asa este. Ai dreptate cu tetinele, io i-am luat biberoane de la nuk, impotriva colicilor (ca sa nu mai inghita aer), da' tot degeaba. Abia astept sa merg la pediatra dupa paste sa vedem ce e de facut.

Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"