Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Daconst

A adormit singur...dar pe burta.

Daca vreti sa vedeti mama nebuna,adica io,bagati o privire aici sa vedeti cum ne-am pregatit de botez.
Si daca toate fetitele sunt frumoase cu panglicute si codite ,suntem chic si noi.

Liudo,ce zici de ginerele tau?Deja s-a pregatit de nunta cind a auzit ca-i fac fetele curte.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

beeeiii danutzooooo ce betonel e Lucasul tau

un scuuuump!!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

ane_ispassi fetita mea Delia a fost diagnosticata cu reflux gastro esofarian si imi voma fata o data pe zi o masa in vet ii venea si pe gura si pe nas de ma speriam si o scuturam pana respira si trageam o spaima de matreceau toate caldurile .
Am fost internate 3 zile iau facut eco abdominal si iau pus diagnosticul
de la 6 saptamani Delia nu a mai vomat niciodata si acum are 2 luni jumate si noua ne-au zis de debridat 2 ml de doua ori pe zi si slava domnului am scapat .Stiu prin ce treci ia-m cumparat tot felul de tetine sa nu inghita aer si tot degeaba cand incepi diversificarea se va schimba situatia

ANCADELIA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

am uitat sa va spun ca am pus un fisier important despre algocalmin in mailul comun. L-a citit cineva? Cum vi se pare?

dana - poza 2 arata bine, pe prima nu am reusit s-o vad. Sigur il insori dupa botez!
shine, adela - sa stiti ca iar mi-a trecut rushinea! Anul trecut de Paste il concepeam pe Adam, poate acum apuc macar sa ma joc cu putza...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mai fete cucuiete,
care dati calciu la copii?
Doctorita asta atomica a mea, mi-a dat reteta de calcii, si m-am trezit ca vine barbati-miu da la farmaciu cu gluconat de calciu, adica d-ala injectabil. Asta se da si cu lingurita?
desi scrie clar prin pospect ca e injectabil/perfuzabil.
Ori asta mi-a dar reteta prost (k io nu am de gand sa ii dau calcli pe vena acuma....) ori de la farmacie s-a inselat.
Oriucm, azui nu am chei sa ies din casa, asa ca ratam si azi calciul

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hi,hi,hi,Alinuk,Lili,daca avem baietei sa-i facem si pe ei sa arate bine...sa aiba dupa cine muri fetitele cu bentite si codite.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

DACONST ai un adevarat gentlmen sa-ti traiasca

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by rali

Gio, Monykk - multumesc! o sa incerc si eu sa vad daca imi iese va spun...

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Rali, am gasit pe gesica. ro un kit pt marturii si l-am comandat. ca pana fac eu 50 de marturii ... plus ca astea sunt taiate pe rotund si am luat cu tot cu funditze si o suzeta. astept sa vina si va spun cum sunt. Acolo au si saci organza, insa tot la pretul asta ajung - ~ 10 mii bucata fara migdale asa ca am preferat cu suzetzele.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by Shine

mai fete cucuiete,
care dati calciu la copii?
Doctorita asta atomica a mea, mi-a dat reteta de calcii, si m-am trezit ca vine barbati-miu da la farmaciu cu gluconat de calciu, adica d-ala injectabil. Asta se da si cu lingurita?
desi scrie clar prin pospect ca e injectabil/perfuzabil.
Ori asta mi-a dar reteta prost (k io nu am de gand sa ii dau calcli pe vena acuma....) ori de la farmacie s-a inselat.
Oriucm, azui nu am chei sa ies din casa, asa ca ratam si azi calciul

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Io ii dau Irinutzei exact gluconat de calciu 10 zile pe luna, cate 2.5-3 ml pe zi. La inceput ii dadeam cu seringa, da' nu prea vroia sa-l inghita si acum il bag in ceai si-l bea de n-are treaba!

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

MONU al meu a avut febra a doua zi. atat

MADY la mine Bila nu s-a scremut, s-a ridicat pt ca fiind salam ii tinea patura coloana si atunci a avut sustinere. Il face mama campion olimpic la ce fortos e. Eventual la tipat

SHINE eu am dat Ca din ala.Jumatate de fiola o amestecam in ceai ca probabil ca are gust nashpa

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by cana

ane_ispassi fetita mea Delia a fost diagnosticata cu reflux gastro esofarian si imi voma fata o data pe zi o masa in vet ii venea si pe gura si pe nas de ma speriam si o scuturam pana respira si trageam o spaima de matreceau toate caldurile .
Am fost internate 3 zile iau facut eco abdominal si iau pus diagnosticul
de la 6 saptamani Delia nu a mai vomat niciodata si acum are 2 luni jumate si noua ne-au zis de debridat 2 ml de doua ori pe zi si slava domnului am scapat .Stiu prin ce treci ia-m cumparat tot felul de tetine sa nu inghita aer si tot degeaba cand incepi diversificarea se va schimba situatia

ANCADELIA IOANA

Intr-adevar e greu, da' pot sa spun ca nu prea stiu cum e bine, ptr ca io de cand o stiu pe Irinutza, asa este. Ai dreptate cu tetinele, io i-am luat biberoane de la nuk, impotriva colicilor (ca sa nu mai inghita aer), da' tot degeaba. Abia astept sa merg la pediatra dupa paste sa vedem ce e de facut.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput