Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

quote:
Originally posted by Ivona1977
Am fost ieri la cumparaturi si nu am gasit ficat de pui asa ca adio drob. Poate mai mergem azi o tura cand se scoala somnorosii!
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

M-ai dat gata! Cum de nu ai gasit ficat de pui? Acolo nu se cresc gaini?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata

Catalita sa cresti mare si frumosa si copii multi si cumintei!

Daconst fetele astea tot fac complimente lui Lucas "al nostru" ! Zi-le fata sa nu se aventureze..

noi raportam mancare la 6-7 ore ca nu ne mai place nici la 5, crestem mari, cuminti, noaptea am mai marait dar nu am plans si doar ne-am foit in patuc acolo, dar pana la urma e bine.

am primit azi cozonac de casa de la bona care a copt eri si am mancat de dimineata ca purcelu'!

fetili - pupuci incercam sa facem treaba si sa ne ducem la cumparaturi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

bb Milena Ioana - Danymamaic
bb Flavius Catalin - Iuliana 80

La multi ani Catalina alaturi de familia ta! Sa fii iubita fericita, sanatoasa si implinita!

Lilisor- foarte frumos filmuletul si cand le adaugi pe celelate fete ne pui si noua o poza (avem poze in albumul nostru de familie- rali sau la semnatarura)

Mai fetelor -si piciul meu mananca foarte putin. Acum nu stiu exact cat ca papa doar san dar mai mult de 8 minute nu suge si uneori numai un san... e drept ca nu am facut proba cantarului.. ca nu avem... dar nu e putin? In rest e un bb vioi si nici nu am vazut sa aiba ceva in guritza... o fii si asta vreo faza....

Frumoase si pozele pe care le-am vazut azi:bb. Taisia, bb.Lucas(Liuda nu te enerva ca si eu am baietel), bb. Teo.

Si pentru ca nu stiu daca mai apuc sa intru va facem si noi o urare din tot sufletul:"Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina Sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.
HRISTOS A INVIAT!"

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst fata am si eu o curiozitate, ca aratai lu tati mirele fetei si i-am zis ca sta in Germania - nu stiu unde! La care el - cred ca e catolic, ca acolo sant mai multi catolici si daca cuscru - e de acolo - cred ca si copilul e catolic! Eu m-am mai contrazis ca stiam ca voi ati pregatit papionul pentru botez - deci e crestin .... Acum numai tu poti sa ilucidezi marele mister al meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Catalina, LA MULTI MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita alaturi de cei dragi!! Iar Matei sa creasca mare si sanatos si sa te faca fericita in fiecare zi!

Lili, primit PM, multumesc.

Alinuk, multumesc pentru raspuns, ma voi interesa despre ce mi-ai spus, nu stiu de unde am avut impresia ca ai nascut cu Tutu, scuza-ma pentru confuzie ...

Paste Fericit tuturor alaturi de cei dragi!!!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Pupam fetili de dimineata.

Lucas,cred ca deja face fitze de cit l-a laudat lumea si cred ca i s-a suit la cap.E tare marait si nu prea ii pot face pe plac.Of,noroc ca e si tati acasa si facem cu randul.

Catalina,La multi,multi ani fericiti!!!

Gio,mi-a dat o idee Eva sa-l pun si eu pe al meu pe burta in balansoar.E tare haioasa papusica ta.

Marina,si tu Brutus?
Pai eu sunt singura cu 6 mese la copil?oare eu sunt de vina ca nu-i fac programul sau e el altfel?
De mancat mananca cam 700-800ml pe zi,dar in 6 ture.

Liudo,lasa fata ca ce e al vostru e pus deoparte.E promis baiatul,se stie.Diana vad ca se pastreaza la silueta ca ma-sa,deci va fi manechin pina creste.

Eu am de gind sa fac pregatirea la mancare pentru maine,adica sa fierb toate pentru salata beof si sa sarmalesc putin,dar de fiert abia maine le fierb.Cu prajituri si cozonaci,nu ma omor ca le cumpar gata iar ouale la fel le iau gata vopsite.
S-a anuntat vreme buna la noi pe we,asa ca bb cred ca il vom pune in rucsac si in excursie cu noi.Sper sa nu ne razgandim.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Dana - stai linistita noi avem inca cam 7-8 mese pe zi.

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Liudo,stai linistita ca suntem ortodocsi toti.Altfel trebuia sa platim taxa din salar.
Glumesc,dar suntem amandoi romani si ortodocsi si asa e si bb.Asta sa nu ne incurce cumva religia planurile.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Da,Rali,dar sunteti putin mai micutei.Acum ce sa facem,si-or face si ai nostri program cind vor vrea.Ca nu vor ei cind vrem noi,asta e alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana emmi in general are 5 mese, dar ieri dupa masa nr 2 am plecat afara, ne-am intors cu ceva timp inainte de masa nr trei doar ca emmi nu s-a trezit, spre fericirea mea a dormit in casa. asa ca i-am dat masa 3 la 5 si ma gandeam ca pe la 7 o sa oracaie si ii dau masa nr 4 si apoi dupa baie nr 5, doar ca a fost ff cuminte si vorbareata si vesela, si nici dupa baie nu prea avea chef de masa, ci de hlizeala. nu i-am dat sa pape mai mult ci ca de obicei...si dupa masa de seara a adormit la program si s-a trezit pe la 6.30 de nu plangand ci ca sa se screama.

gata, ne imbracam si plecam la plimbarici.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput