Va cadea noul guvern?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Noroc cu stilul lui semi-analfabet de a scrie biletele, stil ce'l aduce indarat printre becali si vangheli

Oricum, nu scrie Tariceanu atat de prost, pe cat vorbeste Basescu inglish...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Xeno, e departe de mine intentia de a te contrazice, cu atit mai mult cu cit, iata, subtilitatea ta ma depaseste.
Si-n plus, stau foarte linistita, nu-mi fac de loc griji ptr soarta Domnului Presedinte, nu o sa-l suspende nimenea, vor mai fi multe intilniri la Goldensprit, afacerile d-lui Cocos vor continua sa prospere, etc., etc., etc., oficial ne merge bine.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu inteleg de ce ar trebui sa stie Basescu engleza, ca doar e presedintele Romaniei
Chiar ieri l-am vazut pe Tari la Formula 1, o fii avand bani si chef in aceste momente

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by iileana

Ei, Alina, ce sa-i faci, acuma tre' sa recunosti si tu ca Tariceanu nu-i capabil de marete gesturi, ca cel pe care-l votaram ca sa ne reprezinte: nu isi cumpara apa minerala si piine de la buticul din colt, nu face www.ziua.net/display.php?data=2007-04-16&id=219079&ziua=fc3a6ecbdfbba679c812f307d9b3cf93" target="_blank">bai de multime si de cele sfinte, asta e, nu-i bun de nimic....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Aolo Ileana ce'mi dadusi mie sa citesc acilea. Ziaru' cu Cuibu.
Hai ca'mi 'facusi' Zioa:
Cel care a prigonit Biserica atunci cand aceasta a incercat sa cladeasca o Catedrala a Neamului, cel care a permis construirea unui colos langa Catedrala Sfantul Iosif se foloseste acum de cele sfinte pentru a profita de cele lumesti

alin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Cel care a prigonit Biserica atunci cand aceasta a incercat sa cladeasca o Catedrala a Neamului, cel care a permis construirea unui colos langa Catedrala Sfantul Iosif

io n-am zis ca n-a facut si lucruri bune la viata lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ia, ca nu mai stiu acuma cui sa ma adresez, fiindca am uitat de ieri pana azi care cu cine tine :-)).
Deci, zic numai esentialu' .
Mi se pare aproape obligatoriu si cumva de bun simt (ca sa nu spun patriotic) ca, in conditiile in care Becali a urcat in halul asta in sondaje, Basescu sa faca gesturi 'populiste', 'ipocrite' si 'lipsite de inspiratie'.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by denizel
Basescu sa faca gesturi 'populiste', 'ipocrite' si 'lipsite de inspiratie'.

Pai el face asta de cand e presedinte.....
O tine numai intr-un populism, de parca in fiecare duminica ar fi alegeri.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Alina, repet: o face fiindca sesizeaza pericolu' .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

O fi invatat bine lectia ...

quote:
« Exista, intr-adevar, grupuri de interese in interiorul partidului (PSD), dar ma abtin sa le numesc. Multumiti-va doar cu atat - ca impotriva mea s-au coalizat oameni care de altfel nu au teluri politice comune. Este vorba despre grupuri de interese economice, care sunt mai puternice decat politica si care sunt capabile sa dirijeze legislatia economica fara probleme, potrivit scopurilor lor. »

autor: Ion Iliescu , declaratia din Averea, 13 Septembrie 2005

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Na hai ca o sa ne mai distram un picut: Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat ca sedinta in care parlamentarii isi vor da votul asupra suspendarii presedintelui va avea loc, cel mai probabil, joi. (www.hotnews.ro/articol_70016-Vacaroiu-Plenul-reunit-al-Parlamentului-se-reuneste-joi-Basescu-si-a-anulat-vizita-in-Macedonia.htm" target="_blank">aici)

Mergi la inceput