Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cine vrea ora de plans - vine la mine - pun caseta de la nastere si e garantat! au vazut-o niste prietene au plans in hohote- au nascut si ele dar nu stiau ce se intampla "acolo" (vb. de ceza) dupa paravan. Am dus caseta sa mi-o transcrie pe DVD si caseta mare - a plans fata aia cat a scris caseta in hohote! Ma chiama azi - sa vii ca e gata marfa! Si LA URMA CICA "DA AM PLANS LA NASEREA TA!" Acum am tras si eu un bocet si ma duc sa vad cum fac sa tin copilul asta 2 ore pana la baie si masa!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mai fetele,ma gindeam sa ne luam o camera video,acum cu ocazia botezului si nu stiu ce marca ar fi mai buna.
Daca aveti vreo idee,raman datoare.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

fata nu marca si firma conteaza ci "ce stie sa faca" eu am panasonic mica, usoara stie multe dar eu ma pricep putin asa ca cat stiu atat prestez

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Daconst ca sa vezi ce sant tare in domeniucu aparatura am vazut acum ca camera e Sony - vezi ce tare sant !!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Daconst ca sa vezi ce sant tare in domeniucu aparatura am vazut acum ca camera e Sony - vezi ce tare sant !!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

SHINE, imi pare rau de tot ce vi s-a intamplat. Poate ca doar doctorita noastra de familie face programari si se si tine de ele, ca sa evite problemele. Ma duc la ea cu cinci minute inainte de ora programata, si stiu ca nu am probleme, iar daca am ceva in afara programului, vine acasa. Platesc, si gata.

Te contrazic, nu cred ca medicii la care platesti si-ti dau chitanta sunt cu ceva mai buni, pediatra la care am fost acum doua saptamani s-a purtat exact ca doctora ta, cu ce m-a incalzit chitanta ei? Iar David a urlat fara incetare la vederea ei...

Doctorei de familie nu i-am dat niciodata nimic...Sa-mi aduc aminte, maine mergem la ea, poate-i duc un pachet de cafea si o ciocolata, merita!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

M-ai lamurit Liudo...esti betoana,la tehnica.Mai astept pareri,ca eu una vreau doar sa fie usoara sa n-o injur cind o car dupa mine.
Si eu sunt tot ca tine in domeniu,vezi?

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Fac capitol nou.Sa nu ma bruiati,ca e primul de cind suntem la scutece.

Mergi la inceput

daconst are pana o sute de grame deci nu injur si inacpe in palma... hai ca noi santem somnorosi asa ca facem azi baita mai devreme - am plecat sa pregatesc ca e suparata si vrea nani

pupici!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Shine- imi pare tare rau prin ce ai trecut!

Dana - eu iti recomand SONY noi avem modelul HC24E si suntem foarte multumiti de ea, stie Liuda ce stie...

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput