Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

nici nu stiu cu ce sa incep....
Azi a fost pentru prima oara cand MI_A PARUT RAU CA AM FACUT UN COPIL.il privesc cu disperare, inca plang de vreo ora fara sa ma pot opri si si ma gandesd ce dracu' a fost in mintea mea, sa aduc pe lumea asta mizerabila o fiinta. Sa daruiesc lumii asteia nenorocite, ce am eu mai de pret. Sa trebuiasca sa sufere si sa lupte ca sa rezbeasca in lumea asta de rahat.
Totul incepe de la porcaria aia de vaccin. Nu va speriati, nu a patit nimik rau.Pur si simplu sunt prea plina de nervi si dezamgiri adunate de vreo 10 luni incoace, si indreptate asupra , culmea.... Binefacatorilor in Halate albe.
Nu m-a durut ca am nascut intr-un spital jegos(ca toate spitalele din romania), k imi era sila sa mananc in salon, sa merg la baie, si chiar sa pun mana pe robinet ca sa ma spal. Dar ma doare sufletul cand vad cum se poarta un medic cu un copil.

Am fost la vaccin-ul de doua luni!Am hotarat sa il fac pe-ala pe bani, mult propovaduit de toata lumea. PE peretii salii de asteptare scrie mare cat casa: Femeile gravide si copii pana in doi ani au prioritate.Nu m-a deranjat sa stau 3 ore la coada cand eram gravida, dar acum ma asteptam ca macar dupa ce iese primul pacient sa fiu bagata in seama.
Bubu mik, tocmai mancase, asa ca stand in ssala de asteptare a adormit. Apoi s-a trezit dupa 5 minute pentru ca probabil nu era prea confortabil. L-am luat in brate si a adormit cu obrazul pe obrazul meu, s-a incalzit la pieptul meu, puisorul si dormea linistit. Eu ma uitam disperata la ceas, stiind ca nu trebuie sa stau mai mult de 30 de minute cu vaccinul afara din frigider, k poate fi destul de periculos... Asa mi-a zis "Duamna doctor"!
Duamna doctor, care a stat intr-o consultatie fix 35 de minute , nici nu ma intereseaza cu cine.Evident cand a venit a inceput sa vorbeasc taaare, k asa trebuie treziti bebbusii probabil, racnind langa ei. Ce-o fi fost in mintea mea de nu am plecat , nu stiu...

Copilul era imbracat ca afara cu salopeta peste body+ un fashulet. Normal ca s-a incins, si cand am inceput sa il dezbrac l-a luat cu frig
Din momentul asta, timp de 20 de minute, sau cat a durat consultatia, bebelusul meu a urlat cat a putut de tare, tinandu-si respiratia pe alocuri, si trecand de la culoarea rosu la grena si verde-vinetiu. Vizibil deranjata de zgomot, imi zice ca imi va prescrie calciu, si vigantol 3 picaturi.... si ma intreba daca am supozitoare cu eferalgan in casa: PAi cum naiba sa am, ca doar am intrebat-o cand a venit la mine acasa, ce medicamente trebuie sa am in casa, asa pt, urgente, si nu a zis nimik de asa ceva.
Am intrebat-o si daca e in stare sa urmareasca un copil, si a zis ca da, k nu imi trebuie alt medic, chiar daca ea nu este pediatru.
Nu ma mai lungesc cu povestea, a plecat in cabinet(pe bebelusi ii consulta intr-o camera separata), si a zis sa ma duc dupa ea, si sa strang si scutecul pe care a stat bb(ca deh, am facut deranj).
Am imbracat copilul, si m-am dus in cabinet, unde deja intrase altcineva: mi=-a aruncat reteta de calciu si supozitoare peste monitor si mi-a zis la revedere.
A uitat ca trebuia sa imi dea si concediu.
i-am zis, , mi-a dat concediu, asistenta mai comenta ca tipa cam mult copilul, eu eram disperata sa il scot de acolo, sa scap, sa plec naibii afara si sa nu o mai vad in fata ochilor.

Aveam o lista cu intrebari in geanta, cui sa ii le adresez, k madam intrase in alta consultatie.
Asa imi trebuie daca m-am dus la medic de familie. La astia trebuie sa le dam bani ca sa isi faca meseria, pentru ca TRAAIM IN ROMANIA si asa ne-am invatat.

Fetelor care sunteti prin alte tari, spuneti-mi si mie daca pe acolo, trebuie sa ddai spaga la medic de familie, k sa se poarte frumos.
M-as duce la altul, daca as sti ca gasesc unul care sa ma trateze cu respect, daca as sti ca fac o programare , si ma duc acolo si in 15 minute ma baga in seama.Daca ar exista unul care sa imi explice de ce imi da o reteta , la ce ar trebui sa ma astept dupa un vaccin, cum dau medicamentele prescrise.
(de supozitor cu eferalgan a zis: ii dati unul acum, cand ajungeti acasa, si unul mai pe seara. Era 5 jumate. Voi ce intelegeti prin mai pe seara?. Dac nu intrebam, ma dadeam cu capul de prospect... Mai pe seara inseamna peste 6 ore, k sa vezi, adica la 12 noaptea e " mai pe seara")
Daca stiti vreun asemenea medic, va rog mult, dati-mi si mie datele lui, k sa ii dau un sut in c*r asteia.
Daca exista unul care sa imi ceara bani, k sa ma trateze ca pe un OM, dar care sa stie sa dea si chitanta, la el ma duc.
Altfel ma duc frate tot la asta, ii pun Banu' pe masa,intru in randul Romanului care da spagi, da' imi rezolv problema.

Mi-am varsat amarul, acum ma doare capul de plans!

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

hai ca m-am strans si am mai sters cate ceva sa nu fie semnatura prea mare
impachetez copilu si plecam la cumparaturi ( da la ora asta si da cu tot cu copchil si asa nu doarme pana la 12 noaptea )
ma bucur ca va place copilu meu atomic

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dana bine ca ai zis tu de faza cu vantul ca am tot uitat sa zic. Daca ii bate vantul direct in fata la copil, acesta isi tine respiratia. E ceva normal. Asta e unul din motivele ptr care nu se recomanda sa ti copilul afara pe vant ca sa nu fie tentat sa-si tina respiratia prea mult.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

daconst e normal sa afaca asa - asa face si a mea! cand da de aer mai rece sau cand vantul bate in fata! e NORMAL sta linistita paranoio!!!

am vazut caseta cu nasterea am mai bocit o data! e super caseta. e super super. ce minte am avut de am filmat!

Shine - stai linistita ca si eu am apucaturi cand zic doamne ce proasta am fost de am facut copilul asta! Vrem ce e mai bine, si iese intotdeauna - cum iese! asta e.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Off Shine, din pacate asta e tara in care traim mama. D-asta suntem tentati sa mergem la "particulari" la cabinete. Acolo macar stii ca dai banii, dar macar esti tratat altfel si ai si o mica sansa sa nu stai nici la coada.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

bai ce agitata a mai fost si azi - a dormit 3 ore toata ziua, acum se foieste, nu stiu ce are, sper ca nu dinti... chiar sper, dar roade din suzeta de mama! Si nu e ora mesei! acum parca mai sta in patut linistita ca de canta muzicuta tare si e atenta dar nu dureaza mult si pana la 10 ma termina! cantecul cu mos craciun - e super gangureste de moare la el!!!cica vine vara da asta tot la craciun a ramas

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

shine si eu dau la dr. de familie o grza de bani ... dar stii vorba aia"dai un ban si stai in fata!" cam asa e la noi, cum ne vede la usa - ne baga in fata! Stie ca nu pierde banutul . S-a suparat ca nu am facut vaccin de la stat la ea, am fost la alta - credea ca ne pierde - dar am linistit-o ca de catnarit si de masurat cu bani vin la ea! asta e Romania!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

hai ca trag aer in piept ca incepe frectia nu mai merge cu muzica... incepem vorba, foitul , cantatul, maraitul...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

bhai a prins in vizor tv - aore cat sta bunghita in el?

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Shine,imi pare tare rau de micut...si ma apuca si pe mine dracii cind imi amintesc de spitalele din Ro.Am avut si eu de-a face cu cei de acolo,cind a murit taica-meu,acum doi ani.Si sa-ti spun ca desi stiau ca va muri,nu mi-au spus,doar sa mai poata sa-mi ia banii in continuare...ca au mirosit ca e de unde.

Katy,Liuda,mersi de raspunsuri...asa mi-a mai trecut si mie paranoia,pe ziua de azi.

M-am uitat si eu in album,logata si am vazut pozele Sofiei cu codite.Doamne ce minune!!!Si in rochite...ei la faza asta ma oftic ca nu am fetita.
Iar Aelita arata bestial...zici ca n-a nascut niciodata.Bravo tie,fata.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput