Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 31
nadiutapm spune:
shine, bucurate fato de copilu' tau si nu lasa toate taraturile sa-ti umbreasca fericirea, capul sus, si dute la o clinica particulara te trateaza cu respect si i-ti da si chitanta, dai ceva doar daca vrei tu sau vezi ca i-si face treaba asa cum te astepti. Eu mi-am inscris copilul la un medic pediatru de la Medlive, e fte departe de unde stau dar incerc sa o conving sa vina acasa si cred ca am ceva sanse, de fiecare data cand am mers am fost tratati regeste si se poarta exeptional cu puiutii, nu-ti mai zic ca poti intreba orice ca nu te da afara din cabinet. Doctorita de familie nici nu ne-a vazut la ochisori si nu cred ca ne va vedea decat daca vine sa ne acasa, e intotdeuna coada la ea, nu se fac programari si sunt o gramada de mosi.
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
varsta Lidiuta
IoanaN spune:
Da iubita, nuuuuu ca si eu am tot baietel...asa ca nu-ti fa prb...fa-ti prb ca Matei poate atenta la puiuta ta...

quote:
Originally posted by Liuda
Ioana ai grija c scrii... vezi ca Lucas e ocupat
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
IoanaN spune:
Shine, tocmai ma pregateam sa te intreb de ce esti furioasa :(...
ai dreptate cu spitalele de la noi...chestia este ca mai trebuie putina rabdare, venim dupa 45 de ani de comunism...e un intreg sistem care se schimba greu. Normal ca aici nu dam spaga dar platim cca 1000$ toti 3 la asigurari...si de aici sp au bani, au aparatura au medici care iti zambesc si nu-si pierd rabdarea...pt ca sunt platiti pt ceea ce fac. Uite, la fundeni si iertati-ma ca tot aduc vrb de vechiul meu loc de munca...la Centrul de Medicina Interna si Nefrologie, cu ajutorul sponsorizarilor, prof. Voiculescu seful meu si medicii de aoclo au construit o clinica care poate concura cu cele de aici si ca aparatura si curatenie si cum te trateaza personaluol medical. fetelor, eu una nu luam spaga de la pacienti...va jur...iar colegele mele daca primeau, primeau, dar nu faceau diferenta intre cei care aveau si cei care nu...
uite, incet, incet scapam de mizeria din spitale si din sufletele pers medical...
quote:
Originally posted by Shine
nici nu stiu cu ce sa incep....
Azi a fost pentru prima oara cand MI_A PARUT RAU CA AM FACUT UN COPIL.il privesc cu disperare, inca plang de vreo ora fara sa ma pot opri si si ma gandesd ce dracu' a fost in mintea mea, sa aduc pe lumea asta mizerabila o fiinta. Sa daruiesc lumii asteia nenorocite, ce am eu mai de pret. Sa trebuiasca sa sufere si sa lupte ca sa rezbeasca in lumea asta de rahat.
Totul incepe de la porcaria aia de vaccin. Nu va speriati, nu a patit nimik rau.Pur si simplu sunt prea plina de nervi si dezamgiri adunate de vreo 10 luni incoace, si indreptate asupra , culmea.... Binefacatorilor in Halate albe.
Nu m-a durut ca am nascut intr-un spital jegos(ca toate spitalele din romania), k imi era sila sa mananc in salon, sa merg la baie, si chiar sa pun mana pe robinet ca sa ma spal. Dar ma doare sufletul cand vad cum se poarta un medic cu un copil.
Am fost la vaccin-ul de doua luni!Am hotarat sa il fac pe-ala pe bani, mult propovaduit de toata lumea. PE peretii salii de asteptare scrie mare cat casa: Femeile gravide si copii pana in doi ani au prioritate.Nu m-a deranjat sa stau 3 ore la coada cand eram gravida, dar acum ma asteptam ca macar dupa ce iese primul pacient sa fiu bagata in seama.
Bubu mik, tocmai mancase, asa ca stand in ssala de asteptare a adormit. Apoi s-a trezit dupa 5 minute pentru ca probabil nu era prea confortabil. L-am luat in brate si a adormit cu obrazul pe obrazul meu, s-a incalzit la pieptul meu, puisorul si dormea linistit. Eu ma uitam disperata la ceas, stiind ca nu trebuie sa stau mai mult de 30 de minute cu vaccinul afara din frigider, k poate fi destul de periculos... Asa mi-a zis "Duamna doctor"!
Duamna doctor, care a stat intr-o consultatie fix 35 de minute , nici nu ma intereseaza cu cine.Evident cand a venit a inceput sa vorbeasc taaare, k asa trebuie treziti bebbusii probabil, racnind langa ei. Ce-o fi fost in mintea mea de nu am plecat , nu stiu...
Copilul era imbracat ca afara cu salopeta peste body+ un fashulet. Normal ca s-a incins, si cand am inceput sa il dezbrac l-a luat cu frig
Din momentul asta, timp de 20 de minute, sau cat a durat consultatia, bebelusul meu a urlat cat a putut de tare, tinandu-si respiratia pe alocuri, si trecand de la culoarea rosu la grena si verde-vinetiu. Vizibil deranjata de zgomot, imi zice ca imi va prescrie calciu, si vigantol 3 picaturi.... si ma intreba daca am supozitoare cu eferalgan in casa: PAi cum naiba sa am, ca doar am intrebat-o cand a venit la mine acasa, ce medicamente trebuie sa am in casa, asa pt, urgente, si nu a zis nimik de asa ceva.
Am intrebat-o si daca e in stare sa urmareasca un copil, si a zis ca da, k nu imi trebuie alt medic, chiar daca ea nu este pediatru.
Nu ma mai lungesc cu povestea, a plecat in cabinet(pe bebelusi ii consulta intr-o camera separata), si a zis sa ma duc dupa ea, si sa strang si scutecul pe care a stat bb(ca deh, am facut deranj).
Am imbracat copilul, si m-am dus in cabinet, unde deja intrase altcineva: mi=-a aruncat reteta de calciu si supozitoare peste monitor si mi-a zis la revedere.
A uitat ca trebuia sa imi dea si concediu.
i-am zis, , mi-a dat concediu, asistenta mai comenta ca tipa cam mult copilul, eu eram disperata sa il scot de acolo, sa scap, sa plec naibii afara si sa nu o mai vad in fata ochilor.
Aveam o lista cu intrebari in geanta, cui sa ii le adresez, k madam intrase in alta consultatie.
Asa imi trebuie daca m-am dus la medic de familie. La astia trebuie sa le dam bani ca sa isi faca meseria, pentru ca TRAAIM IN ROMANIA si asa ne-am invatat.
Fetelor care sunteti prin alte tari, spuneti-mi si mie daca pe acolo, trebuie sa ddai spaga la medic de familie, k sa se poarte frumos.
M-as duce la altul, daca as sti ca gasesc unul care sa ma trateze cu respect, daca as sti ca fac o programare , si ma duc acolo si in 15 minute ma baga in seama.Daca ar exista unul care sa imi explice de ce imi da o reteta , la ce ar trebui sa ma astept dupa un vaccin, cum dau medicamentele prescrise.
(de supozitor cu eferalgan a zis: ii dati unul acum, cand ajungeti acasa, si unul mai pe seara. Era 5 jumate. Voi ce intelegeti prin mai pe seara?. Dac nu intrebam, ma dadeam cu capul de prospect... Mai pe seara inseamna peste 6 ore, k sa vezi, adica la 12 noaptea e " mai pe seara")
Daca stiti vreun asemenea medic, va rog mult, dati-mi si mie datele lui, k sa ii dau un sut in c*r asteia.
Daca exista unul care sa imi ceara bani, k sa ma trateze ca pe un OM, dar care sa stie sa dea si chitanta, la el ma duc.
Altfel ma duc frate tot la asta, ii pun Banu' pe masa,intru in randul Romanului care da spagi, da' imi rezolv problema.
Mi-am varsat amarul, acum ma doare capul de plans!
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
Shine spune:
mey, nu mai scrieti aici, a facut daconst capitol nou, da' e nitzel mai jos in lista!!!!!!!
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
mediterana spune:
Imi pare rau Shine, dar sa stii ca nu doar in Romania se nimeresc astfel de doctori! Si prin Italia mai sunt. Nu stiu daca suna a consolare, important este ca micutii nostri sa aiba cat mai rar nevoie de ei!
Iar am o intrebare. La cat timp dupa o nastere naturala vine ciclul?au trecut 2 luni si nu mi-a venit. Si nu mai alaptez. Multumesc pt. raspunsuri!
mediterana
ALINATXA spune:
Auzi liudo si eu voiam sa zic ca tot la lucas ma gandeam de o friptura ceva.Nu de alta dar bibilicii mele ii place de el.Ce sa fac daca ea asha vrea.......Si mie imi place rau lucas asha CA LASA-L PE EL SA ALEAGA.Danuto fa un casting ceva.....ia pozele la printesele si lasa-ti baiatul sa isi aleaga.Acum eu tind sa ma incuscresc cu Matei de Ioana ca tare mult mi-ar place sa ma fac cuscra cu iubita